Ποιος τους χεζει μωρε αυτους, εδω χανει η Ουρουγουαη. Και με καθαροτατο 'φσαηντ. Αν και δεν παιζει και τιποτα μεχρι τωρα
Θα ορκιζόμουν ότι άκουσα το You’ll Never Walk Alone κάποια στιγμή στο Ουρουγουάη - Κόστα Ρίκα
Που να χαμε και τον φαλκαο!!!
Forza Iαπωνια την Πεμπτη…
Το μόνο που θύμισε Ουρουγουάη σήμερα ήταν η κλωτσιά του δεξιού μπακ στο τέλος.
Πάρα πολλά συγχαρητήρια στην Κόστα Ρίκα και στον Κάμπελ, μακάρι να ασχοληθούν μαζί του και να πάει μπροστά.
Αν δεν έπαιρνε κόκκινη η Ουρουγουάη θα ήμουν απογοητευμένος
Όχι να το παινευτώ, αλλά…
Για πες που εχεις ρεντα… Απο ιαπωνες ποσα???
Με Ιάπωνες θα πάρουμε “Χ” το λιγότερο, χωρίς να αποκλείεται και η νίκη.
Θλιβεροι. Ελπίζω ο Κατσουρανης να δεχτεί να κάτσει πάγκο. Και στα 3 γκολ κοιτάζει ενώ είναι οι φάσεις στην πλευρά που υποτίθεται βοηθούσε
Δεν παιζεται ο Γκεκας, δεν παιζεται με τιποτα. Πολυ ασχημο ποδοσφαιρο και εχω τοσους ξενους να με δουλευουν ασχημα οχι τιποτα αλλο, τι να πω, ειμαστε τσουρουκαδες
Μου αρεσε η Κοστα Ρικα, Καμπελ μια ομορφια, ο αλλος πηγε να του κοψει την μπαλα, ο Σουαρες ελειψε πολυ
Πολύ κακές Ουρουγουάη και Κολομβία. Και τις είχα για πιο ψηλά λόγω τόπου διεξαγωγής του μουντιάλ.
Κρίμα, επίσης, που δεν φάνηκε καθόλου αυτός ο τεράστιος παίκτης, ο Φορλάν. Τον έχουν πάρει τα χρόνια
Φαινόταν από τότε που το είχε δει ο Μουρίνιο και τον κάθησε στον πάγκο. Πρώην παίχτης ο Κασίγιας, δυστυχώς.
Μπορεί απλά να τον σταμάτησε η επίσης πολύ καλή τότε (αλλά όχι σαν τον Ολλανδία) γηπεδούχος Δυτική Γερμανία ρε.
Αξέχαστη η εμφάνισή του με τη Βραζιλία. ο Ζιζού είχε παίξει σα Βραζιλιάνος με γαλλική φανέλα. Και κάθε ματς στα νοκ άουτ θα μπορούσε να ήταν το τελευταίο της τεράστιας καριέρας του. Η οποία είναι κρίμα που τελείωσε με την κεφαλιά στον παλιάτσο, στον τελικό είχε εκτελέσει και ένα απίστευτο πέναλτυ (αστειότητα του φλωροΜαλουντά), είχε και μια απίστευτη ευκαιρία λίγο πριν αποβληθεί, μόνο και μόνο γι’ αυτόν τον υπερπαίκτη ήθελα να το πάρει τότε η Γαλλία…
Έλα ρε, σε νόμιζα μεγαλύτερο. Εγώ το πρώτο που είχα δει ήταν του '86, θυμάμαι και χέρι του Θεού :D!
Σήμερα μας αδικεί λίγο το 3-0, ήταν κυνικό. Δεν έχουμε αριστερό μπακ (καλύτερα να παίζουμε με 10 και μια καρέκλα, παρά με τον “Χολέβα”). Για αυτό που έχασε ο Γκέκας, θέλει εκτέλεση. Απλά ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ρε πούστη!!
Αυτό που μ’ αρέσει με τις λατινοαμερικάνικες ομάδες, ακόμα κι όταν δεν είναι κορυφαίες (όπως η Κολομβία), είναι ότι όταν βρίσκουν μπροστά τους μια ας πούμε σκληροτράχηλη, προσεκτικά στημένη μέσα στο γήπεδο, κουτοπόνηρη με τη βαλκανική έννοια, αλλά κατά βάση άμπαλη ομάδα, όχι μόνο δεν ψαρώνουν αλλά το γλεντάνε κιόλας. Πάρε λοιπόν το τρίμπαλο [U][B]στο ρελαντί[/B][/U] και κάτσε αναλογίσου ποιό είναι το ποδοσφαιρικό σου μπόι.
Άλλες παρατηρήσεις από πράγματα που είδαμε σήμερα μέχρι τώρα:
-
Παραλίγο καρδιακό από τα γέλια στη φάση που ο Φάνης “Μαραντόνα του θεσσαλικού κάμπου” Γκέκας πάει να κάνει τακουνάκι με το δεξί πόδι, το οποίο κόβεται από το αριστερό του πόδι.
-
Έλεος, τι είναι αυτές οι εφαρμοστές φανέλες που φοράει η Ουρουγουάη. Αηδία σκέτη, θυμίζουν πρόσφατη εθνική Ιταλίας. Καλά ρε μάγκες, κι εσείς θέλετε να θεωρείστε αδερφές;
-
…όχι εσύ Μάξι Περέιρα, όχι εσύ αγόοοορι μου, εσύ με συγκίνησες με το δωρεάν μάθημα αργεντινο-ουρουγουανικής αβρότητας που παρέδωσες. Έτσι μωρέ. Τι χειραψίες και αναγνώριση του αντιπάλου και ευ αγωνίζεσθαι και φλώρικες ευρωπαϊκές μαλακίες μας τσαμπουνάνε! Όταν βλέπεις ότι έχεις χάσει, απλά δίνεις μια χραααααπ, έτσι, να του κόψεις τη μπάλα, του παλιοπούστη.
(και όταν είναι και παίκτης του κωλόγαυρου, ένας λόγος παραπάνω)
συν τα ελεεινά κιτρινορόζ φωσφοριζέ παπούτσια. ο άλλος είχε ένα μπλε και ένα ροζ, πού είναι τα τόξα και τα τσεκούρια γαμώ.
…μόνο αυτός πρέπει να κάτσει στον πάγκο?:):!:
Μακράν καλύτερη φάση του μουντιάλ μέχρι τώρα, ποια κεφαλιά του Φαν Πέρσι και παπαριές! :lol:
Μάλλον σε μπέρδεψε η όλη παραφιλολογία περί γεροντοσύνης :!:
Εγώ το '86 ακόμα μπουσουλούσα, το ‘90 και να το είχα δει το Μουντιάλ δε θα καταλάβαινα και τίποτα, και ουσιαστικά το πρώτο που έχασα αν και ήμουν σε αξιοπρεπή ηλικία να το δω, ήταν του ‘94 (ελάχιστες αναμνήσεις, με πιο χαρακτηριστική απ’ όλες τη φάτσα του Κλίνσμαν μετά τον αποκλεισμό απ’ τη Βουλγαρία!). Οπότε το Μουντιάλ της Γαλλίας ήταν το πρώτο που παρακολούθησα καλά ρε παιδί μου, που είδα τα περισσότερα παιχνίδια ολόκληρα.
Αυτά τα παπούτσια είναι αηδία φέτος όντως. Εκείνο το παλικάρι ο Αρεβάλο πάντως γνήσιο ΠΑΟΚτσάκι φάνηκε με μια πρώτη ματιά
…προσφέρουμε θέαμα…απλόχερα:p :!:
βρείτε ένας τη φάση του Γκέκα σε βίντεο ή gifάκι ρε