Μουντομπάσκετ 2014

Poll δεν βάζω γιατί αν ο τελικός δεν είναι Ισπανία - ΗΠΑ, κάτι πολύ αλλόκοτο θα έχει συμβεί.

Η εθνική έχει πρόβλημα, όχι επειδή έχει χάσει μερικά φιλικά, αλλά επειδή -όσο έχω δει τουλάχιστον- το μπάσκετ που παίζει στην επίθεση παραείναι ατομικό. Οι συνεργασίες είναι ελάχιστες.

Το προηγούμενο ματς με την Τουρκία δεν το είδα, αλλά από το σημερινό κράτησα πολλά θετικά, σε αντίθεση με τα 4 προηγούμενα φιλικά.

All in all που λένε και στο χωριό μου, τελείως άλλη ομάδα με Καλάθη, γουστάρω πολύ την ενέργεια που βγάζει ο Αντετοκούνμπο, κλαίω με όσους λέγαμε παλιά “μα γιατί δεν παίρνει τον Βασιλειάδη” όταν τελείωνε το ματς και είχαμε 1/27 τρίποντα, αυτό με τα τρίποντα btw δεν είναι αστείο πλέον αλλά θλιβερό, θέλω να σκάσω φάπα στον σβέρκο σε Βασιλειάδη και Σλούκα να ξυπνήσουν, δεν έχω ιδέα τι παίζει με Πουέρτο Ρίκο, αν τους έχουμε ή όχι, την Κροατία από το φιλικό που είδα μπορεί και να την έχουμε και με αρκετή τύχη να βγούμε τίποτα 2οι στον όμιλο, τώρα έχει τρέηλερ ο αντ1 για το πρώτο ματς με την “ισχυρή Σενεγάλη”, ποια ισχυρή Σενεγάλη, νόμιζα η Νιγηρία ήταν η ισχυρή, τι να πω, άντε να δούμε.

Ο Καλάθης πρέπει να είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, δεν γίνεται αλλιώς. Αλλά νομίζω ότι βαρόμετρο για τις εμφανίσεις μας θα είναι ο Σλούκας. Φυσικά απαραίτητα προϋπόθεση επιτέλους να καταφέρνουμε να κατεβάζουμε ριμπάουντ, για το οποίο πολύ φοβάμαι. Όπως και να 'χει, στόχος για να είναι πετυχημένη η πορεία μας είναι οι οχτώ, αλλά κρύβονται περίεργες διασταυρώσεις.

Τελικός Ισπανία-ΗΠΑ μοιάζει πιο στανταράκι από ποτέ, αλλά να πω την αλήθεια πολύ θα ήθελα να τον δω. Οι Ισπανοί μοιάζουν τερατωδώς καλοί.

Βλεπει κανεις το Κροατια-Φιλιπιννες?Εχει γινει ντερμπι,με την ευγενικη χορηγια του Ροκο Λενι Ουκιτς.

Που μπορούμε να δούμε τους αγώνες στο internet? καμιά σελιδούλα;

http://firstrowne.eu/sport/basketball.html

Ένα απέραντο χυμαδιό το Πουέρτο Ρίκο αλλά και η Αργεντινή το παλεύει να κρατάει το ματς σε επίπεδα ντέρμπυ

edit, μέσα σε 2’ στο 3ο δεκάλεπτο πήγαμε σε 13 πόντους διαφορά =Ρ

mute.

Περιμένω να δω πότε θα πει ότι μετά από τέτοια εμφάνιση πάμε για μετάλλιο. Τους λυπάται η ψυχή μου τους Σενεγαλέζους, ούτε στο Ποσειδώνιο δεν θα σταύρωναν νίκη :frowning:

Μα δεν πάμε για μετάλλιο, φέτος ο στόχος, λέει, είναι να περάσουμε στους 16 (σε όμιλο με Σενεγάλη και Φιλιππίνες).

Eπισης, μπορει να σφαδαζει με καθε καλαθι σε ματς 20 ποντων, αλλα ειπε οτι δεν υπαρχει λογος για τις “προωρες θριαμβολογιες του παρελθοντος”. :stuck_out_tongue:

Τώρα βλέπω τις διασταυρώσεις και είναι καλό μπέρδεμα, δεν ξέρω αν είναι καλύτερη η 2η ή η 3η θέση στον όμιλό μας, γενικά πάρα πολύ έξυπνο που οι όμιλοι Α-Β και Γ-Δ θα παίζουν μεταξύ τους μέχρι τον τελικό χωρίς να διασταυρωθούν πιο πριν, απορώ ποιος το σκέφτηκε

o πλατινί μάλλον

Η Κροατία που χθες νίκησε τις Φιλιππίνες 3 πόντους στην παράταση, κέρδισε σήμερα την Αργεντινή :dunno:

Bασιλειαδης με μουστακι πως σας φανηκε;;; Για πειτε. :stuck_out_tongue:

Σαν πορνοσταρ των '70s

Κατά τα άλλα Πουέρτο Ρίκο χάνει από Σενεγάλη 1’ πριν το τέλος. Αρογιο τραυματίας μάλλον εκτός διοργάνωσης.

Μάλλον καλύτερος από τον ξυρισμένο Μπουρούση :")

Η Σενεγάλη νίκησε το Πουέρτο Ρίκο, εμείς (λογικά) καθαρίζουμε το χωριό των Φιλιππίνων και πάμε για το 3χ3 με το Π.Ρίκο, από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Μπορεί παίζοντας τελευταίο ματς με την Αργεντινή να δούμε ότι τελικά δεν είναι και τίποτα σπουδαίο και τους έχουμε, οπότε να κάτσουμε να χάσουμε για να παίξουμε μαζί τους αργότερα αντί των Ισπανών =Ρ

…γιατί αυτός ο τρόπος σκέψης δούλεψε τέλεια το '10 :!:

συγκλονιστική εικόνα πάλι σε αθλητικό γεγονός από τον αντεννα…

ελα υπερβολες…εγω μια χαρα το βλεπω.