Δισκάρες που προτείνουμε στους συμ-φορουμίτες μας

Ένας σπουδαίος δίσκος του Mark Lanegan με τίτλο scarps at midnight
σας το προτείνω…
Χαλαρή ροκ μουσική με την εξαιρετική φωνή του

Όχι, δεν είναι πολύ καλός δίσκος. Είναι απίστευτη δισκάρα και μπροστά από την εποχή της.

Άπειρες ανατριχίλες και εξωπραγματική απόδοση.

hi μαγκες,ειμαι νεοπας στο φλορουμ+σας αποστελλω τους μεταλλικους μου ασπασμους:D
παμε κατευθειαν στο ψητο…
τελευταια αγορασα+ακουσα το new moon των swallow the sun!με συνεπηρε απιστευτα αυτη η δισκαρα(η ατμοσφαιρα που εκπεμπει απλα…δεν υπαρχει:!::!::!:αχ,αυτη η σκοτεινια ποσο με ταξιδευει:bow2:

Καλώς ήρθες, καλά ποστς 8)
Αν θες να πάθεις την πλάκα σου ακόμα περισσότερο, άκου και το Hope.
Εκεί θα μείνεις μαλάκας :stuck_out_tongue:

φιλε axel σ΄ευχαριστω για το καλωσορισμα! σαν γνησιος οπαδος των swallow the sun εχω λιωσει και το hope και πρεπει να πω πως εχω μεινει oxι απλα μαλακας αλλα μαλακας με π-ε-ρ-ι-κ-ε-φ-α-λ-α-ι-α! προσωπικο αγαπημενο παντως (ξεκαθαριζωντας παντως πως ολα ειναι δ-ι-σ-κ-α-ρ-ε-ς) ειναι το ghosts of loss!

πολυ προσφατα απεκτησα το ολοφρεσκο πονημα των μεγιστων the vision bleak ονοματι set sail to mystery! αν και το εχω ακροασει μονο 8 φορες (για να γινει κτημα μου απαιτουνται πολυ περισσοτερες…εν καιρο ολα θα γινουν) σας το προτεινω ανεπιφυλακτα! στον συγκεκριμενο δισκο ακους απο gothic, doom μεχρι ατμοσφαιρικα black και death ξεσπασματα! και οι 8 κομματαρες που διαθετει ο δισκος αφηγουνται και απο μια ιστορια τρομου (σε αυτες ειναι μετρ του ειδους οι συνθετες του εν λογω δισκου)! ριχτε μια αυτια και θα ηθελα να εκφρασετε τα σχολια σας! αρνητικα και μη!

thanks για την πρόταση…γενικά ΛΑΤΡΕΥΩ afghan whigs, twilight singers, the gutter twins, soulsavers οπότε είναι καιρός να ασχοληθώ και με τα προσωπικά πονήματα του κυρίου lanegan
:thumbup:

παρτε μερικα βαρια και ασηκωτα…




Κατι που αρεσει σιγουρα στον Panagiotis…

Client - Heartland.

εκπληκτικο electro/new wave απο τρεις Αγγλιδες…

ex deo- romulus ! εδω ,απλα, ερχομαστε σε επαφη με ενα σπουδαιο epic metal δισκο ! ατμοσφαιρα ηρωικη, υποβλητικη αλλα και δραματικη σε πολλα σημεια ! αλλωστε εχουμε να κανουμε και με εναν κονσεπτ δισκο που μας ταξιδευει στο σκοτεινο παρελθον με προορισμο την αρχαια Ρωμη ! μαχες ,κατορθωματα, δολοπλοκιες, φονοι…ολα εξιστορουνται εδω! οι συνθεσεις (πολυ εξυπνα δομημενες) αν και μεγαλες σε διαρκεια δεν κουραζουν τον ακροατη, αντιθετως τον τοποθετουν με μαεστρια στο ολο κλιμα που επικρατει στο δισκο ! φωνητικα αλλοτε πιο μπρουταλ, αλλοτε πιο σπαρακτικα αναλογα με αυτο που εχουν να διηγηθουν ! κιθαρες αρτιες με ομορφα και ουσιωδη σολαρισματα ! και για τελος αφησα αυτο που μου προκαλεσε πραγματικα το θαυμασμο !!! τα πληκτρα ! πραγματικα δημιουργουν τρομερες ατμοσφαιρες (σαν σε χολιγουντιανη παραγωγη) στις οποιες στηριζεται και η δημιουργια αυτη ! μεγαλοπνοος δισκος, πραγματικα !

Aτμόσφαιρα ηρωική και υποβλητική δε δημιουργείται με έναν τόσο πλαστικούρα/γυαλισμένο και άκρως κοινότυπο “μοντέρνο” ήχο φίλε μου, ό,τι εξώφυλλο ή στίχους και αν έχει η μπάντα.

καταρχην φιλε κατεθεσα καθαρα την προσωπικη μου αποψη ! σιγουρα θα υπαρξουν πολλοι που δεν θα τη συμμεριστουν ! ακρως σεβαστο ! ας μην ειμαστε ομως προκατειλημενοι με το θεμα του καλογυαλισμενου ηχου και παραγωγης ! συμφωνω πως κυκλοφορουν διαρκως πολλες τετοιες σαβουρες αλλα στην περιπτωση του συγκεκριμενου δισκου αδυνατω να συμφωνησω μαζι σου ! μελετησε τον πιο επισταμενα και ισως αλλαξεις γνωμη ! αν εχεις ασχοληθει μαζι του και δε σε ελκυει καθολου, ενταξει, γουστα ειναι αυτα ! και τα γουστα ειναι ξεκαθαρα κατι το υποκειμενικο !

Η λέξη δισκάρα είναι πολύ μικρή γι’αυτό το αριστούργημα.

Kι εγώ τη δικιά μου :Ρ

Καθαρά?

ρε chrisp πραγματικα τωρα δεν βαρεθηκες πια να με ειρωνευεσαι ?καταντησε κουραστικο πια ! αν δεν εχεις κατι μεμπτο να μου προσαψεις παψε να ασχολεισαι μαζι μου !

cradleofmaiden χαλαρωσε και απολαύστε το…:stuck_out_tongue:

αφου και εσυ γραφεις λες και πρόκειται να το διαβασουμε κρεμασμενο πουθενα σε κανενα περιπτερο αυτο που λες…
ηρεμα

.
crimson_idol was here

Ποιός είναι αυτός ο Κρίμνον Άιντολ.

:vibrate:

καταραμενε GRACCHUS …

ειμαι ενας αποτυχημένος σουπερ ηρωας :frowning:
παιρνω την μπερτα μου και φευγω…