Αθλητική επικαιρότητα

Απο τον υπαλληλο τι περιμενες?
Δεν το ξερω το γεγονος,δεν ακουω την γελοια εκπομπη του!!!

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=116874&scid=871&team=olympiakos

Πάρτι κατάκτησης του 38ου πρωταθλήματος με καλεσμένο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και δύο παίκτες της ομάδας ανακοίνωσε την Πέμπτη (23/06) ότι διοργάνωσε η ΠΕΦΟ Λάρνακας. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου πάρτι θα τραγουδήσουν τα Κόκκινα Χαλιά, ο Μύρωνας Στρατής και ο Λάζαρος Κόντοζης.

χαχαχαχαχαχαχααχα

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692856

Παιδια αν εχετε ορεξη καθιστε να διαβασετε μεχρι το πρωι!!!

Καλα ε,ολοι μεσα ειναι.Μονο εγω λειπω!!!

Οι διαλογοι προφανως ειναι στα χερια του εισαγγελεα, ως μερος δικογραφιας. Ποινικη διωξη παρολα αυτα δεν ασκηθηκε σε Πατερα, αλλα σσε αλλους 83! Δεν εχω διαβασει τους διαλογους καθως διαβασω παραλληλα για τη σχολη και βαριεμαι να καθομαι να αποκρυπτογραφω τηλ συνομιλιες (γτ περι αυτου προκειται, αρχιζα να διαβαζω και νταξει δυσκολο να μπεις στο ζουμι), αλλα αν υπηρχε κατι ποινικο δε θα ασκουνταν διωξη και στον πατερα??
Ασε που ειναι κι αυτο που λεει ο mandrake, οτι παιζει να χε το νου του - εφυγε απο τον Παναθηναικο δεκεμβρη και ιανουαριο αρχισαν οι τηλεφωνικες καταγραφες οπως λενε…

μα οι συνομιλίες δεν ειναι την εποχή που ειναι πρόεδρος νομιζω.!! εκει είναι η φάση.!! λεει θα επεμβει ενω δεν υπάρχει πουθενά!

της πουτάνας…

Απο σήμερα ΔΕΝ ξανασχολούμαι με ποδόσφαιρο…
Μόνο Ξενό πρωτάθλημα

Ξεκίνησαν τα μαργαριτάρια. Δηλώσεις Μενδρινού στην gazzeta. Πολύ γέλιο λέμε.

http://www.gazzetta.gr/article/item/204002-o-mendrinos-sto-gazzettagr

Ρε αυτοί να δεις που αυτές τις μαλακίες που λένε τις πιστεύουν κιόλας. Δεν ήξερε λέει το παιδί πως ήταν παράνομο το στοίχημα, νόμιζε πως ήταν από τον ΟΠΑΠ. #-o

ΘΕΟΣ :lol3::lol3::lol3::lol3:

το απο κατω ειχε ενδιαφερον ρε.!

Έδιναν ματς και στον Ριζάι!

Το ότι ο Πατέρας δεν ήταν πρόεδρος αλλά [U]είναι[/U] μέτοχος δεν έχει σημασία ας πούμε?

Δίωξη κατά του Γιάννη Μπουρούση. Αυξήθηκε κατά δύο ονόματα η λίστα

Αυτο ελεγα σε καποιον σημερα και μου ελεγε ο ΠΑΟ ειναι καθαρος.Στον Παναθηναικο,οι Παναθηναικαρες εστησαν ματς για να χασουν και να κονομησει γιος μεγαλοπαραγοντα,αλλα απο τη στιγμη που για ολα φταιει ο Μπεος,το προσπερνανε.Μιλαμε για την αποθεωση του στρουθοκαμηλισμου.
Διαβαζα τους διαλογους και στους μισους ειναι ο Μπεος και στους αλλους μισους ο Πατερας.
Σαπιοι ολοι.Καλα τα ελεγε ο xxxlokoko,αλλα καποιοι τον ελεγαν γραφικο.Να που επιβεβαιωθηκε!!!

Στον ChrisP απανταω.

Καλά έχει να γίνει διαγωνισμός “καθαρότητας” τις επόμενες μέρες :lol::lol::lol:

Eίναι τέτοια η ΜΑΛΑΚΙΑ που δέρνει τον κόσμο, που νομίζει ότι η επιλογή ομάδας είναι αποτέλεσμα φυσικής επιλογής. “Είμαι γαυρος/βαζελος, είμαι ανώτερος απο σενα που είσαι βαζελος/γαυρος.” Για να υποστηρίζεις μετά μανίας, τη διοίκηση της αγαπημένης σου ομάδας είτε τα τσεπώνεις χοντρα (βλ. οπαδικοι δημοσιογραφοι του κώλου) ή είσαι ηλίθιος. Δεν υπάρχει εναλλακτική.

Να βγει ο Ραγκουσης να ξαναπει οτι πρεπει να αφαιρεσουν το κυπελλο απο την ΑΕΚ.

βγήκαν τα Panini κιολας.!!!

Γιατι ρε Βαγγελη… :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ενώ εξήγησε και την συνέχεια που θα έχει η υπόθεση, μόλις φτάσει στην αθλητική δικαιοσύνη: «Μόλις πάρουμε αυτά τα αντίγραφα θα ξεχωρίσουμε και θα αξιολογήσουμε τα αδικήματα για το πειθαρχικό κώδικα του ποδοσφαίρου. Πιθανολογώ ότι θα μας αφορούν τα αδικήματα της δωροδοκίας και του στημένων αγώνων. Αφού διαβάσουμε όλα τα έγγραφα, καταθέσεις κ.λ.π και να καταλήξουμε σε ένα θετικό συμπέρασμα, θα συντάξουμε πειθαρχικό κατηγορητήριο. Η δική μας ενέργεια είναι παράλληλη με τα ποινικά».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην διαδικασία όσον αφορά το ποινικό κομμάτι της και το πόσο χρονοβόρα είναι αυτή. «Αυτή η διαδικασία η ποινική είναι χρονοβόρα γιατί έτσι προβλέπει η διαδικασία.[B][U] Σε εμάς το καλό είναι ότι δεν εξαρτάται η δική μας δίωξη από την ποινική»[/U][/B], είπε και συμπλήρωσε, «εφόσον έχουμε το υλικό, προχωρούμε σε δίωξη. Οι αποφάσεις της επιτροπής εφέσεων είναι αμετάκλητες. Η προσπάθεια είναι για προκαθορισμό αποτελέσματα ενός αγώνα, για να προσκομίσει και σε τρίτους οικονομικά οφέλη. Στην δωροδοκία πρέπει να δούμε αν η ομάδα είχε αποτέλεσμα που δωροδόκησε. Πρέπει να δούμε που στοχεύει. Το στοίχημα είναι ευρύτερο».

Το gazzetta.gr συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το θέμα των στημένων αγώνων, παρουσιάζοντας ολόκληρο το συγκλονιστικό πόρισμα της εισαγγελίας. [B]Δείτε σε 130 σελίδες πως λειτουργούσε το κύκλωμα.[/B]


[B]
*σε ενα σημειο υπάρχει ο τρόπος που φορτώνεις ενα σημείο , και κερδίζεις με αποτομο παίξιμο σε ενα άλλο.!![/B]

http://www.facebook.com/#!/pages/Με-ένα-Click-δώσε-άλλο-ένα-φάρμακο-στο-Μπουρούση/220716251292923

Χαχαχαχαχαχαχαχ

αναρωτιεμαι αν μετα απο λιγο καιρο δεν θα θυμοματσε τιποτα, αν θα μπουνε μεσα-η εστω τιμωρηθουν- και μεγαλα κεφαλια η αν απλως θα την πληρωσουν 5-6 “μικροι” και ολα θα συνεχιστουν “ομαλα” απο εκει που σταματησαν…