Nba

Εκεί που δεν έχεις τι να πεις ξεκινάς να προσβάλεις… δεν το κάνεις μόνο εδώ, το κάνεις παντού σε όλα τα θέματα. Απορώ γιατί μερικοί σου απαντάνε ακόμα στα σοβαρά. Απορώ αν είσαι γραμμένος σε άλλα forum… γιατί τύποι σαν και σένα φεύγουν με κλοτσιές

εγω απορω 3 λεπτα δεν επεσε το ταβανι στο κεφαλι του που λεει τετοιες βλακειουλες?

Την προηγούμενη χρονιά που πήραν το πρωτάθλημα απέναντι στους Blazers δεν ήταν γερασμένοι; Το 1991 απέκλεισαν στα ημιτελικά τους Celtics με μειονέκτημα έδρας, πηγανε στους τελικούς της Ανατολής και είχαν την εμπειρία και το know-how. Μια χαρά μεγάλη ομάδα ήταν και μια χαρά κατόρθωμα ήταν το σκούπισμά τους από τους Bulls. Ούτε νίκη δεν πήραν. Για τραυματισμούς δε γνωρίζω.

50-32 ειχαν το οποιο δειχνει πως ηταν μετρια ομαδα στα τελειωματα της, και ειχαν τραυματισμους ολη τη χρονια


http://articles.baltimoresun.com/1991-05-29/sports/1991149108_1_pistons-dennis-rodman-detroit-team

Οι Lakers το 1991 τερμάτισαν τρίτοι στη Δύση με ρεκόρ 58-24 (οι Bulls είχαν 61-21). Απέκλεισαν στους τελικούς της Δύσης τους Blazers με μειονέκτημα έδρας. Οι Blazers τόσο την προηγούμενη, όσο και την επόμενη χρονιά πήγαν στους τελικούς

Τριτοι στη Δυση, κατω απο τους μετριοτατους Μπλειζερς. Οπως ειπα, δεν ηταν μεγαλη ομαδα και ευχαριστω που με δικαιωνεις

Αν αναφέρεσαι στους Spurs του 2013 και στους περσινούς Warriors, το 2013 όπως είπαμε το πρωτάθλημα το έχασε μέσα από τα χέρια του ο Popovich αποκλειστικά με δική του ευθύνη και το έδωσε στο Miami ο Ray Allen με το τρίποντό του. Κανένας Lebron δεν ήταν “ηγέτης” και “MVP”. Αν θέλεις να δεις τι θα πει “ηγέτης”, ξέρεις πού πρέπει να κοιτάξεις. Jordan, Bird και λοιπά. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Οι περσινοί Warriors έχασαν το πρωτάθλημα μόνοι τους, δεν τους το πήρε κανένας Lebron. Όταν χάνεις από 3-1 ενώ έχεις και πλεονέκτημα, είσαι “λίγος” και αυτό ήταν οι Warriors πέρσι.

Οι Σπερς του 2013(και του 2014) επαιζαν απιστευτο μπασκετ και τους νικησε ο Λεμπρον. Στο 6ο ματς εχανε το Μαιαμι με 12 ποντους και τους κουβαλησε στην 4η περιοδο ουσιαστικα μονος του. Το οτι εβαλε ενα τριποντο ο Ρει Αλεν δεν σημαινει πως ο Λεμπρον δεν ηταν ο αδιαμφισβητητος MVP(btw Παξον και Κερ εβαλαν πολυ κρισιμα τριποντα για να παρει τιτλους ο Τζορνταν). Στο 7ο παιχνιδι(παρεμπιπτοντως ο Λεμπρον ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων στα game 7 βασει αριθμων) εβαλε 37 ποντους και το καθοριστικο καλαθι που τους τελειωσε. Οι περσινοι Γουοριορς ηταν υπερομαδα, ολοι ηταν ετοιμη να τους ανακηρυξουν κορυφαιους ολων των εποχων μεχρι να τους τελειωσει ο Λεμπρον με επικες εμφανισεις, οντως πρωτος αναμεσα και στις 2 ομαδες σε ποντους-ριμπαουντ-ασιστ-ταπες-κλεψιματα.

αι πρωταθλητές νίκησε για να γίνει ο ίδιος πρωταθλητής, και μεγάλες ομάδες νίκησε και δεν τις άφησε να του πάρουν τα σκήπτρα. Τα παραδείγματα, ουκ ολίγα: Pistons και Lakers το 1991, Blazers το 1992, Knicks του Riley το 1991, το 1992 και το 1993 (με μειονέκτημα έδρας το '93), Suns το 1993 (με μειονέκτημα έδρας), Orlando το 1995 (σκούπισμα, το οποίο ίσως δε γινόταν αν το Orlando δεν είχε τραυματισμούς, αλλά όχι ότι δε θα προκρίνονταν οι Bulls, έλεος), Sonics το 1996 (με ρεκόρ 64-18 αν θυμάμαι καλά), Jazz το 1997 και το 1998 (με μειονέκτημα το 1998), Pacers του Larry Bird το 1998 (το 2000 πήγαν στους τελικούς, το '98 οι Bulls έφτυσαν αίμα να τους περάσουν με 4-3). Μια χαρά ομαδάρες, πολλές από τις οποίες θα είχαν πάρει πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε αυτός.

Πιστονς και Λέικερς τα ειπα πριν. Μπλειζερς πολυ μετριοι, αναξιοι λογου. Νικς επισης μετριοτατοι με ξυλοκοπους τυπου Σταρκς, τους νικησε μονος του ο Χακιμ. Ορλαντο πατησε τον Τζορνταν και στη συνεχεια εφαγε σκουπα απο τον Χακιμ. Ομαδαρα! Σονικς ομαδα με 2 παικτες που 2 χρονια πριν με το καλυτερο ρεκορ του ΝΒΑ εχασαν απο τους 8ους στον 1ο γυρο. Ομαδαρα! Τζαζ η μονη που ηταν πολυ καλη ομαδα αλλα και παλι εκτος Στοκτον και Μαλοουν ειχαν φτωχο ροστερ. Πέισερς αλλη μετρια ομαδα, το 2000 πηγε τελικο ελλειψει αλλων και δεν προβαλε καμια αντισταση.

Έχω ξαναρωτήσει. Ignore για τους ηλίθιους όπως ο Ror, πώς μπορούμε να κάνουμε;

Τι ignore να κανεις βρε καημενε; Αυριο-μεθαυριο παλι essay μπουρδολογιας θα γραφεις για να απαντησεις ανεπιτυχως σε προφανη facts που χαλανε το μυθο του πρωην GOAT.

Μια που ειπα GOAT, χρονια πολλα στον Βασιλια που σημερα κλεινει τα 32.

θα κανει ριπορτ πως ειπα μετριους τους Σονικς :joy:
ποσο θλιβερος (περα απο ασχετος και λιγος σε οτι εχει να κανει με το ΝΒΑ)

Μπα, όχι, μη βάζεις τόσο drama. Η απαλλαγή από σένα αρκεί.

Με αφορμη τα γενεθλια του :goat: , ας κανουμε μια στατιστικη συγκριση.

LeBron at age 32:
Points: 27,544
Rebs: 7,289
Assists: 7,057
Titles: 3
MVP: 4

MJ age 32:
Pts: 21,541
Rebs: 4,219
Asts: 3,935
Titles:3
MVP:3

Ο ένας σε 667 παιχνίδια, ο άλλος σε 1015. Δε στροφάρεις και πολύ, ε; Ο James έχει παίξει δηλαδή πάνω από 50% παραπάνω παιχνίδια από τον Jordan στην ηλικία που συγκρίνεις.

3 Likes

Στατιστικά από τα lidl

4 Likes

Να ναι καλα το baseball και οι απειλες κατα του πατερα του MJ που δεν τερματισε την καριερα του με 8 συνεχομενα πρωταθληματα ρε γμτ.

Εγω ξαναρωταω, γιατι μιλατε σοβαρα με το τρολλ? Και γιατι καθομαστε και συγκρινουμε τον καλυτερο παικτη ολων των εποχων με το ονομα Michael Jordan, με εναν που μπαινει-δε μπαινει στην δεκαδα?

Αδιαφορο. Ας φροντιζε ο τζορντανουλης να ειναι παικταρας απο τα 18 και να μην φαει ποινη αποκλεισμου για 1,5 σαιζον.
Τα στατιστικα δειχνουν ποσο πισω θα εχει αφησει ο GOAT τον τζορντανουλη οταν τελειωσει την καριερα του.

τοπ 2 ασυζητητι(αντικειμενικα νο1, ή τελος παντων ειναι θεμα χρονου να γινει) κατα κοινη ομολογια, οι μονες συγκρισεις που γινονται ειναι μεταξυ Τζορνταν και LeGOAT, ολοι οι αλλοι εχουν φαει σκονη.

τι αδιαφορο?
εκει παιζουν ρολο οι μεσοι οροι!!
ο ενας τελειωσε με 32 ποντους μεσο ορο και ο αλλος εχει 22.
Καταλαβαινεις την διαφορα?
τρολ της χρονιας θα βγεις.
Μια μερα σου εμεινε.
Μετα ή θα καψεις τον εγκεφαλο σου ή θα συνελθεις απο τις χαζομαρες που λες.
Ελεος!!

30 ο ενας, 27 ο αλλος. Κοντα επεσες :joy: Με 3,2 σουτ ανα αγωνα περισσοτερα ο πρωτος και χαμηλοτερα ποσοστα στα σουτ. Και με πολυ λιγοτερες ασιστ ανα αγωνα.
Θα ζητουσα αν γινεται να μην παρεμβαινουν ασχετοι στο τοπικ αλλα ετσι θα εμενα μονος μου και θα ηταν πολυ βαρετα.

Ποναει η αληθεια, αλλα ουτε τοπ 10 ο LeChoke.

θα γινει επιτελους κατι σε αυτο το φορουμ για τα τρολς; νισαφι

Ούτε να τρολλάρεις δεν είσαι άξιος.

2 Likes

δεν ειμαι ο πιο σχετικος με το ΝΒΑ, εχω δει κ εγω καμποσο όσο προλαβα, αλλα μου κάνει εντύπωση που στη συζήτηση lebron vs jordan δεν αναφέρει κανείς τι ομάδες αντιμετώπισε ο ένας κ τι ο άλλος. ο Jordan έπαιζε επί εποχές dream team με τέρατα hall of famers αντιπάλους κ ο άλλος έχασε με την εθνική του από τον big sofo κ την παρέα του στην Ιαπωνία (αν δεν κάνω λάθος). δλδ οκ κ ο πελέ έβαλε 1 δις γκολ, αλλα σε εποχές που μάρκαραν με τα μάτια. κ αυτό παίζει ρόλο ε.

ας το συζητήσετε οι ειδήμονες. my 2 cents.

2 Likes