Νέο rocking forum

Εχει επιλογη να μην διαβαζεις τα ποστ καποιου παντως.Να μπλοκαρονται εντελως δηλαδη.

Εγω θελω αλλο χρωμα ονομα.Τι σοι moderator ειμαι να πουμε !

1 Like

Για βοηθήστε κάποιος!

1 Like

Βασικά τώρα μπορεί να με πείτε και γκρινιάρη αλλά νομίζω πως και το dark παρότι προτιμότερο θέλει βελτίωση. Βασικά το πρόβλημα είναι όταν διαβάζω για λίγη ώρα και πάω σε οποιοδήποτε άλλο site και νιώθω πως η Christine άναψε τους προβολείς και έρχεται κατά πάνω μου.

Νομίζω πως το πρόβλημα είναι το μονόχρωμο. Σκέτο μαύρο ή σκέτο άσπρο στην flat και material έκδοση, που μέσα στα ποστ κυριαρχεί απόλυτα και σε όσους σαν εμένα διαβάζουν το φόρουμ σε μεγάλη οθόνη (22-inch) αποτελεί πρόβλημα. Δική μου πρόταση να γίνει ανοιχτό (πολύ ανοιχτό όμως) γκρι το περιθώριο από έξω και σκούρο γκρι το ποστ. H άσπρο το περιθώριο και γκρι το ποστ. Γενικά να μην κυριαρχεί μέσα στο thread ένα χρώμα σε τόσο μεγάλο βαθμό. Δεν είναι youtube ή facebook εδώ που ναι μεν άσπρο αλλά το χρώμα δεν κυριαρχεί στο χώρο για να σου βγάζει τα μάτια.

Α ναι και igonre για τα trolls γιατί γίνεται χαμός.

1 Like

Ένα μικρό σχόλιο: όταν είμαστε στην κεντρική σελίδα και σε κάποια topics υπάρχουν νέα posts, δίπλα στον τίτλο εμφανίζεται ένας γαλάζιος κύκλος μέσα στον οποίο με άσπρο χρώμα φαίνεται ο αριθμός των νέων posts στο topic από τότε που το διαβάσαμε τελευταία φορά. Ε αυτός ο αριθμός δε φαίνεται με τίποτα :yum:, χρειάζεται ένας συνδυασμός χρωμάτων με μεγαλύτερη αντίθεση από αυτή που έχουν το γαλάζιο με το άσπρο. Μάλλον το γαλάζιο πρέπει να γίνει πιο σκούρο.

1 Like

επισης στο dark , τα τετραγωνακια στα stats δεν φαινονται οπως και οταν καποιος ποσταρει ενα κειμενο . Βλεπεις ενα μονοκοματο λευκο πλαισιο.

Για πείτε παρακαλώ. Ή αν υπάρχει κάποιου είδους report.

3 Likes

Επίσης , έχει τύχει σε κανενα , να έχει κάνει mute μία κατηγορία αλλά να συνεχίζει να εμφανίζεται στα latest ;;;

Θέλω να κάνω mute και άλλες κατηγορίες, ουσιαστικά να.αφησω μόνο τις κυκλοφορίες & συναυλίες

Και αν γίνεται βάλτε όντως ignore

1 Like

Βάλτε το παιδιά γιατί για μερικούς δυστυχώς δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχουν, ακόμα κι αν το προσπαθούμε.

"παλι ειπε GOAT τον Λεμπρον αυτος ο Ror γκρρρρ δε θελω να του απαντησω αλλα δεν αντεχω γκρρρρρρ"
TRIGGERED

βαλτε δυνατοτητα ignore να ηρεμησει ο καψερος μωρε :joy:

Ναι, ναι, το πρόβλημα είναι ότι “είπες GOAT τον Lebron”.

έντιτ, άκυρο.

Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί πρίν και χρειαζεται να το ξαναγραψετε, αλλα επειδή μπαίνω πλέον πολυ πιο αραιά στο φόρουμ και είδα τωρα τις αλλαγές, υπάρχει κανενας τρόπος να αλλάξεις το συνεχ]ές σκρολαρισμα σε σελίδες όπως ήτνα παλιά δηλαδή;

α) στο mobile version του φόρουμ, υπάρχει κάποιο λινκ για την κεντρική σελίδα του rocking? Δεν βλέπω κάτι.
β) επίσης, δε μου δουλεύει (oύτε στο κινητό αλλά ούτε και στο PC) το full screen στα videos. Όποτε το πατάω, το full screen σβήνει αμέσως και γίνομαι redirect σε κάποιο άσχετο/“τυχαίο” παλιότερο ποστ του τόπικ. Any ideas? Αν βοηθάει: Chrome χρησιμοποιώ.

το β) το κάνει και σε μένα στο Chrome…

Συγγνώμη αν έχει ειπωθεί πρίν και χρειαζεται να το ξαναγραψετε, αλλα επειδή μπαίνω πλέον πολυ πιο αραιά στο φόρουμ και είδα τωρα τις αλλαγές, υπάρχει κανενας τρόπος να αλλάξεις το συνεχές σκρολαρισμα, σε σελίδες όπως ήτανε παλιά δηλαδή;

οχι δεν υπαρχει

να και η απαντηση του owner and chief editor

εμένα με αφορά παραπάνω γιατι εκανα στο rockipedia bookmark συγκεκριμενη σελίδα πολλε΄ς φορές για να τσεκαρω αλμπουμ αργότερα. Και δε ξερω αν είναι εφικτό αυτό τωρα. Γι αυτο ρωτάω παραπάνω

γραψε εδω ενα λινκ

τι εννοείς να γραψω εδώ ενα λινκ;

νομιζα οτι δεν σου εμφανιζε τα παλια και ειπα να δωσεις καποιο λινκ απο αυτα που εκανες bookmark

για να κρατας καινουρια μπορεις να πατας εκει που γραφει την ημερομηνια και ωρα του ποστ