Εργασία σε συναυλίες, φεστιβάλ, κλπ

Γνωρίζει κανείς πως μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για τυχόν άτομα που ζητούνται σε συναυλίες, φεστιβάλς, κλπ. για απλά μεροκάματα ή κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα κι αυτά και παίρνουν δικά τους άτομα;

Thanx

Δεν ξερω για τωρα αλλα 90s και 00s ηταν απο στομα σε στομα και παιζαν πολλα κυκλωματα. Αμα ησουν γνωστος του ταδε που ειχε την ταδε επιχειρηση ειχες ελπιδες. Βεβαια υπηρχαν και αυτοι που χωνοντουσταν και καταφερναν κατι αλλα πρεπει να’σαι στον χωρο και αλανι. Καπως ετσι υποθετω λειτουργει και σημερα.
Και εχει και τα τυχερα του. Οταν ειχαν ερθει οι Motorhead αρχες δεκαετιας 90, ηθελαν ενα ατομο ναναι μαζι τους απο το αεροδρομιο, στο ξενοδοχειο και παντου. Μαντεψε ποιος ηταν αυτος. Τρεις το βραδι με τον Λεμυ στην Αλεξανδρας για σουβλακι και να μου εχει πρηξει τα αρχιδια να του βρω κανα καλο γκομενακι να γαμησει η να του πασαρω την τυπισα που δουλευε στο μπαρ του ροδον. Αθεοφοβος!

…και τελικά;

Τελικα δεν γαμησε εκεινη την μερα. Στο Ροδον την επεσε στην μπαργουμαν αλλα δεν του εκατσε. Μετα τον επιασε το παραπονο…“Στο Λος Αντζελες εμπαιναν γυμνοστηθες με μπαλονια στο δωματιο” και αλλα τετοια.
Το καλο ηταν με τους υπολοιπους της μπαντας. Τι ποτες ειναι αυτοι ρε. Ανακατευομουν εγω που τους εβλεπα να πινουν τον αμπακο. Στομαχια χαβουζες πρεπει να εχουν…

χαχαχαχαχαχαχαχαχα γαμάτο!

Εσύ πως χώθηκες λοιπόν στα συστήματα; Βοήθα κι εμάς λίγο βρε αδελφέ ;p