Εθνική Ελλάδος

…επόμενη στάση…wild cart:p :slight_smile: :!:

[SPOILER]

[SPOILER]

[SIZE=6]ΕΜΑ ΤΗΜΜΥ ΧΡΕΙΣΣΙ ΑΒΓΟΙ[/SIZE][/SPOILER][/SPOILER]

Βασικά είναι γαμάτη, όπως και όλες. Σε κάποιες ξεφεύγει λίγο το θέμα όπως της Κόστα Ρίκα που είναι μπάφος και χιππιδιά. Και του εκουαδόρ είναι πατρινό καρναβάλι. Αλλά όλες τα σπάνε.

Άιντε ρε που σ’ αρέσει αυτή η λατέρνα.

Αυτές που τα σπάνε είναι οι αφρικάνικες. Φανταστικές όλες μία προς μία. Άλλες δε βλέπονται, π.χ. Βραζιλία, Πορτογαλία κτλ. Αλλά το πιο απαράδεκτο χάλι είναι η “δική μας”.

μασκότ για το μουντιάλ :’)

Επειδή το τόπικ του ΠΑΟ δεν είναι το σωστό και μιας και ρωτώ γιατί θέλω να ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι στο Μουντιάλ ο Σαλπιγγίδης, αν μπορούμε ας συνεχίσουμε εδώ τη συζήτηση

Ε ναι, τα κοντρόλ με καλάμι, σβέρκο, ραχιαίους δεν καταγράφονται στην στατιστική ως “καταστροφή επίθεσης” ας πούμε. Όπως επίσης το “δεν έφτασα την μπάλα για 1 χιλιοστό μπροστά από κενή εστία” και πάλι δεν μετράει ως σπατάλη τελικής προσπάθειας.

Γενικός κανόνας (ανεξάρτητα της περίπτωσης): To " έτρεξα σπριντ με όλη μου την δύναμη και δεν έφτασα την μπάλα για 1 χιλιοστό μπροστά από κενή εστία" δεν μετράει όντως ως σπατάλη τελική προσπάθειας αλλά ως κακή πάσα. Το “έφτασα την μπάλα και την έστειλα στα περιστέρια ή δεν έφτασα την μπάλα γιατί δεν ήθελα να σπριντάρω” είναι όντως ευθύνη του striker.

Από εκεί και πέρα, βλέπω τα gifs στο άλλο τόπικ και καταλαβαίνω τι λέτε. Αν και νομίζω πως το καλοκαίρι θα πειστώ για το αν έχει γεράσει τόσο πολύ στα 30 του. Για τα λεφτά που του δίνετε σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάποιον άλλον που δε θα σας εκνευρίζει. Ο Σαλπιγγίδης κοστίζε τόσα γιατί έκανε συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο και δεν είναι αυτά για τα οποία μιλάμε εδώ. Πρέπει να είναι ο γκολτζής επιθετικός με τo χαμηλότερο ratio όμορφα γκολ/ άσχημα γκολ. Αμφιβάλλω πως έχει βάλει πάνω από 10 όμορφα γκολ στην Superleague. Τα υπόλοιπα είναι όλα με το καλάμι, σβέρκο, ραχιαίους, κόντρες σε αμυντικούς, με τάκλιν, κλπ :stuck_out_tongue:

Ο Σαλπιγγιδης ειναι οντως πολυ πεσμενος. Εχει χασει την εκρηξη του που ηταν το κυριο ατου του. Επισης η πιεση που του ασκειται στον ΠΑΟΚ τον κανει να χανει πολλα ευκολα γκολ. Πρεπει να φυγει απο τον ΠΑΟΚ καθαρα για αγωνιστικους λογους. Εκτος αν μεινει με διακοσια χιλιαρικα. Στην εθνικη ισως να μπορει να προσφερει ακομα.

MONO 30 EINAI O ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ?!?!?!

33 είναι. Έχεις δίκιο. Δικό μου λάθος

Υπάρχει πάντως μια πτώση σε αυτόν τον παίκτη αλλά και άλλοι είναι 33 και συνεχίζουν (όχι πολλοί και όχι όπως πρώτα) Ας θυμηθούμε ένα ωραίο τραγουδάκι που λέγαμε για την ομάδα. https://www.youtube.com/watch?v=x5tsiMCIQSQ
Επίσης, αν κατεβάσει κανένα μέλος από το φόρουμ σύνθημα για την Εθνική στον ΟΠΑΠ πείτε το παιδιά να στηρίξουμε! http://pestosynthima.gr/

…τον γεράσατε πριν την ώρα του:p :slight_smile: :!:

ΧΑΧΑΧΑ ναι εμείς φταίμε! Άντε πάρτε και ένα σύνθημα για καλό μήνα!

Νικηστε παιχταραδες μου και παρτε τους την κουπα
Όλοι μαζι να δειξουμε του Ελληνα την … Δόξα

Αριστοτεχνικό.

Να και το επίσημο τραγούδι που θα συνοδεύει την ομάδα στη Βραζιλία…

σπίτσλες…

…εχω κι εγώ ενα παλιό…

ελάτε κούτσα κούτσα…

και…[SPOILER]κούτσα κούτσα ελάτε…[/SPOILER]

Πραγματικά καταπληκτικό. Κρίμα που δεν το ήξερα νωρίτερα. Μπράβο τους για αυτό που κάνουν 8O

Έχω και άλλα συνθήματα πιο κυριλέ αλλά λέω να μην σας κομπλάρω με την τέχνη μου :lol:

ω Θεοι…
Καλυτερα να ειχε μαυρη εικονα.