Αφίσες Συναυλιών

Χαιρετώ.
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το σωστό Forum για την ερώτηση αυτή, αλλά ξέρει κανείς τι παίζει με αφίσες συναυλιών (αυτές που κολλάνε στους τοίχους έξω) που περισσεύουν? (Σε μερικά live τις μοιράζουν πριν / μετά κοντά στην είσοδο) Υπάρχει κάποιο μέρος που τις αφήνουν και μπορώ να βρω μήπως?

Ναι, τα σκουπιδια!

Σοβαρα τωρα :lol:, ψαχνεις καποια συγκεκτιμενη;

Εγω αν σε δινουν στο λαιβ και τη θελω, ψαχνω και ξεκολλαω απο καναν τοιχο.

Κάτι υπεργαμάτες αφίσες όπως αυτή ας πούμε

Γιατί στα σκουπίδια ρε παιδιά, είμαι εγώ εδώ για σας.
Πχ από Clutch και The Underground Youth ήθελα, αλλά γενικά κάποιες καλές τις μαζεύω. Το θέμα είναι ότι από το δρόμο συνήθως είναι κολλημένες καλά και γίνονται χάλια, κι έτσι κι αλλιώς αν υπάρχουν περισσευόμενες γιατί να πάνε χαμμένες?

Μακάρι να ήξερα ποιος τις πετάει, να του έλεγα να τις χαρίζει :)!

κάναμε γενική στο σπίτι και ξεκόλησα την αφίσα (που είχε γίνει ένα με τον τοίχο) από το live των Kreator το 1991 (τους είχαμε δει για στο tour για το coma of souls, την προηγούμενη χρονιά ήταν ένα κλικ πιο καλτ αλλά και πάλι liveαρα), ενώ πέταξα και άπειρες άλλες που απλά ήταν στοιβαγμένες, η γυναίκα -7 μέρες μετά- ακόμα πανηγυρίζει :lol:

Αν δεν έχουν στην είσοδο του μαγαζιού, όπως λες, τότε δύσκολο να βρεις, γιατί τις έχει το εκάστοτε συνεργείο αφισοκόλλησης (τρέχα γύρευε τώρα, σε αποθήκες, σπίτια κλπ.).

Δεν ήξερα ότι οι Aerosmith, oι Linkin Park και οι System of a Down είναι μπάντες ανώτερου βεληνεκούς από Guns N’ Roses. Ορίστε τι μαθαίνει κανείς!

Fake είναι δεν ισχύει …

Live της Caitlin Koch (η εικονιζομενη) και της Devon Mayson την ημερα των γενεθλιων μου!!!

Οκ βρηκα που θα το γιορτασω !