Αεκαρα

Εγω βασικα στο δικο σου ποστ απλως απαντησα σε καποια πραγματα που ελεγες. Και με επιχειρηματα αναλογα των δικων σου εκτος εαν το “με τους φιλους του στη σκεπαστη” ειναι σοβαρο επιχειρημα για τη σεζον 98/99.

Εχω πει και παλιοτερα οτι, οσο και να παιζει ρολο η διαιτησια, τελικα αυτος που κατακτα το πρωταθλημα ειναι και αυτος που το αξιζει.

Μπαινοντας ομως στο δικο σου σκεπτικο, ειπα το εξης απλο. Οτι αν δεχτουμε πως ο Ολυμπιακος δεν αξιζε καποια απο τα πρωταθληματα που πηρε, τοτε πρεπει να δεχτουμε οτι αξιζε καποια απο αυτα που δεν πηρε παλιοτερα.

Σου λέω ότι το 1998-1999 είχαμε καλύτερη ομάδα επειδή στο μεταξύ μας παιχνίδι σας νικήσαμε εύκολα και το ειρωνεύεσαι λέγοντας ότι εσείς όμως κάνατε νταμπλ και φτάσατε στους “8”. Ε, τι άλλο να σου πω μετά. Περιμένεις σοβαρότερο επιχείρημα από το “με τους φίλους του στην σκεπαστή”; Πήρατε δίκαια το νταμπλ και φτάσατε μέχρι τους “8”. Συγχαρητήρια αλλά αυτό δεν αναιρεί πως είχαμε καλύτερη ομάδα.

Είναι εύκολο να δίνεις στην διαιτησία τόσο μικρό ρόλο στην εξέλιξη ενός πρωταθλήματος όταν λέγεσαι Ολυμπιακός. Αν ποτέ αλλάξουν τα πράγματα και το κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας γίνει η ΑΕΚ τότε θα δεις τα πράγματα μέσα από την δική μου οπτική γωνία και θα συμφώνήσεις μαζί μου. Μέχρι τότε όλοι οι Ολυμπιακοί θα είστε οι “υπεράνω” που ασχολείστε μόνο με μπάλα και όχι με διαιτησία και όλοι οι ΑΕΚτζήδες οι “γκρινιάρηδες” που δεν κοιτάνε τα χάλια τους.

Ενδεχομένως να ισχύει κάτι τέτοιο ωστόσο εγώ, όσα χρόνια βλέπω μπάλα, δεν έχω δει ποτέ τον Ολυμπιακό να αξίζει ένα πρωτάθλημα και να του το κλέβουν. Ίσως να έχει γίνει στο παρελθόν. Εγώ όμως δεν το έχω ζήσει και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Απλως να αναφερω οτι ημουν Ολυμπιακος και πριν το 1996.

Τελος παντων, νομιζω οτι το κουρασαμε αρκετα.

Μιας και φτανουμε στο τελος,αυριο τελιωνουν τα ψεμματα,να πουμε 2 λογια για την ΑΕΚ,αποδειχθηκε περιτρανα οτι η καταστροφη της ΑΕΚ φετος,περα απο τα οποια λαθη της διοικησης, κατα ενα μεγαλο βαθμο ισως τον μεγαλυτερο ηταν ο φερερ, εαν εφευγε και νωριτερα ισως η ΑΕΚ να ηταν τωρα πρωταθλητρια και να μην ηθελε κανενα cas κλπ.

Ο κωστενογλου εκανε τα αυτονοητα,συμμαζεψε λιγο την ομαδα και απο τοτε που εκανε καποιες απλες διορθωτικες κινησεις η ομαδα πηρε μπροστα , εβγαλε τον αμυαλο ραμος που δεν ηξερε να μαρκαρει κ εκανε πολλα λαθη οπως πουλημα μπαλας,απροσεκτες μεταβιβασεις κλπ(στο ματς με τον ηρακλη αυτος εκανε το λαθος),εβγαλε τον λιγο σεζαρ που ποτε δεν ηταν σταθερος κ ουτε αυτος μαρκαρε,εβγαλε τον μαντουκα που φετος ηταν μετριοτατος,εβγαλε τον αλβες που το παιδι φαινοταν οτι δεν μπορει κ πως ειναι περιορισμενων δυνατοτητων.

Εβαλε 2 επιθετικους μπροστα και τον ριβαλντο σε ελευθερο ρολο.Το αποτελεσμα ηταν να παρει μπρος η ομαδα,να παιζει με αυτοματισμους,με ομαδικοτητα,να ειναι αποτελεσματικη και να προσφερει θεαμα.:wink:

Εν πασει περιπτωση εαν παρει η ΑΕΚ το πρωταθλημα(μακαρι, 13 χρονια ειναι πολλα) θα την γλυτωσουν πολλοι… ενω αν το χασει θα μεινει μια γλυκοπικρη γευση οτι μπορουσε,οτι το εχασε μεσα απο τα χερια της και φυσικα το μπινελικι θα παει στον φερερ.:lol:

Αυτα τα λιγα ,τις επομενες μερες θα γινει απολογισμος,κριτικες,ποια θα ειναι η επομενη μερα.:stuck_out_tongue:

…Απο τον Νοεμβρη… Αρα το οτι 6 μηνες μετα μπορει να βρουμε την ομαδα του στα πλαϋ οφ, σημαινει οτι πρεπει να αποσυρουμε το ενδιαφερον μας… ΓΚΑΛΙΤΣΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ… Φωναζει ο νοικοκυρης, φωναζει και ο κλεφτης. Μην εκτιθεσαι.

  • από contra.gr

Χιλιάδες κόσμου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και πανηγύρισαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές και ειδικά με τους Ριβάλντο, Μπλάνκο και Ζήκο. Μάλιστα, ο πρώτος φρόντισε να δείξει για μία ακόμη φορά πως δεν ξεχνά το 4-0 επί του Ολυμπιακού και με το χαρακτηριστικό 4 με τα δάχτυλά του χάθηκε στην αγκαλιά του κόσμου.

ΜΠΡΑΒΟ στους ΠΑΙΚΤΕΣ για τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ τους μετα τον αγωνα!

Δεν κατάλαβα. Μισεις τον Μοντε, μισεις τον contra gr, μισεις τον Ριβάλντο ή τα 4?:roll:

Ο Γκότζος είπε πάντως ότι το πρωτάθλημα το πήρε η ΑΕΚ. Προκειμένου να μην αναφερθεί στο Βγενόπουλο μπορεί να κάνει πρωτοσέλιδο δηλώσεις του Γεωργέα :lol:

Έξυπνος είσαι, καταλαβαίνεις και τι εννοώ τότε…:slight_smile:

Βασικά προοσπάθησα να καμουφλάρω το πόσο δίκιο έχεις. Ο Ριμπο πρέπει να μισεί το Σωκράτη περισσότερο και από τον Αντζελότι

Και ο Νικολογιάννης δίνει τον τίτλο στην ΑΕΚ. Βλέπω τον Χριστόγλου να παίρνει ανάποδες

Εννοειτε πως θελει να ασχολουντε οι Ολυμπιακοι μαζι του. Οχι ομως οπως μπορει να νομιζεις. Μαλλον θελει να λενε “μια χαρα μας κερασε ο τυπος που τον διωξαμε σαν κλεφτη”.

Η ΑΕΚ λέει είναι πρώτη σε όλα… Το ότι είναι και πρώτη σε ήττες (ανάμεσα στους 3) όμως δεν το αναφέρουμε ε :stuck_out_tongue:

Επίσης κατά της ΑΕΚ έχουν σφυριχτεί τα λιγότερα πέναλντι…Πάμε ωρέ αετοί!!!

Απορια!

Εφοσον η διοικηση της ΑΕΚ πιστευει οτι ειναι πρωταθλητρια, θα δωσει στους παικτες τα συμφωνημενα πριμ για κατακτηση πρωταθληματος?

Exει ανακοινωθεί ήδη το πριμ

Ο Κοβάσεβιτς θα πάρει το πριμ πρώτου σκόρερ? Δηλαδή, τι, θα αφήσουμε 3 γκολάρες ορφανές?
Με τρεις ασσίστ ο Τζόλε φτάνει το Ρίμπο?
Η να τα δώσουμε στον Τόρο για να τον πουλήσουμε ποιο ακριβά?:lol:

Το λέει και η Κομμισιόν, χωρίς ευελιξία δεν πας πουθενά

Εντάξει το παράκανα 8)

Λοιπόν κάποιες σκέψεις για την ΑΕΚ και το πρωτάθλημα τώρα που βγήκε και το ΚΑΣ.

Πρωταθλητής είναι ο Ολυμπιακός fair and square που λένε και στο νησί. Και αυτό γιατί οι εξωαγωνιστικοί κανόνες είναι αναπόσπαστο μέρος του πρωταθλήματος. Δεν έχει εκδικαστεί η ουσία της υπόθεσης, πολλές πτυχές της μου φαίνονται ύποπτες, αλλά τι να κάνουμε, να είχαμε καλύτερο νομικό τμήμα. Οι παίκτες της ΑΕΚ μένουν απλώς με την ικανοποίηση ότι ήταν καλύτεροι στο γήπεδο, και οι οπαδοί ότι φέτος το καλοκαίρι δεν θα τους τη λέει κανένας, αντίθετα θα έχουν υλικό για καζούρες. Συμφωνω εν τέλει με τον Πανούτσο που είπε ότι το πρωτάθλημα το πήρε ο τυχερότερος, γιατί του έκατσαν 3 ΝΟΜΙΜΟΙ βαθμοί στο δρόμο, και γιατί η ΑΕΚ πήρε τα λιγότερα ματς που κρίθηκαν στο γκολ.

Η μπάλα πόυ παίξαμε ήταν συνολικά μη ικανοποιητική, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αγωνιστικά εδώ.

Για Ριβάλντο. Από τον Ολυμπιακό τον θεωρούσα εγωιστή κα κακομαθημένο, με την παιδιάστικη έννοια, αλλά έχει τα αγωνιστικά προσόντα να στηρίξει αυτά τα χαρακτηριστικά και να τα κάνει συνήθως πλεονεκτήματα. Διαφωνώ με τις χθεσινές εκλήσεις στην Ουέφα και τις απειλές του και δεν τις δικαιολογώ.

Διαφωνώ λιγότερο με Λύμπε και Ζήκο, αλλά μπορώ να τους δικαιολογήσω πλήρως. Η διαφορά τους με το Ρίμπο είναι ότι έχουν καταπιεί πολλά την τελευταία δεκαετία, και σε κάποιο σημείο το σκέφτεσαι το θέμα και καθαρά επαγγελματικά.

Συμφωνώ με την κίνηση της ΑΕΚ να παρέμβει στο ΚΑΣ και θεωρώ απύθμενη μπαρούφα την άποψη περί υποκρισίας γιατί εμπλέκεται σε εξωαγωνιστικές διαδικασίες (ΚΑΣ), ενώ διατείνεται ότι δεν παίρνει παιχνίδια στα χαρτία, γιατί ακριβώς εμπλέχθηκε για να στηρίξει το αποτέλεσμα που ήρθε στο γήπεδο.
(Βέβαια το όσκαρ της μπαρούφας πάει στην άποψη '‘Δε δικαιούται να μιλάει γιατί το ήξερε για τους 3 βαθμούς, ας μην γκέλαρε εκεί και εκεί να τους κάλυπτε’.)

Συμφωνώ με ττην κίνηση του Ντέμη να μην καταθέσει ένστανση στον αγώνα με την Τρίπολη (για μια μωροπερηφάνια είμαστε ΑΕΚ γαμώ…).

Συμφωνώ με το μεγάλο πριμ στους παίχτες, και κυρίως με τον τρόπο που έγινε.Δηλαδή χωρίς προαναγγελτικές φανφάρες του στυλ ‘‘αν στο τέλος είσαστε 3 πόντους πίσω από τον ΟΣΦΠ, θα πάρετε το πριμ πρωταθλήματος γιατί …’’, αλλά ‘‘πάρτε αυτά γιατί γούσταρα τα παιχνίδια που κάνατε τελευταία’’.

Αλλά ο Ντέμης έπρεπε να συγκρατήσει τους παίκτες να είναι πιο cool, για τον Ρίμπο δεν ξέρω βέβαια αν μπορούσε.

Το ότι διαφωνώ με τον Λύμπε για τη δήλωση περί απόσυρσης από τα play off, δεν σημαίνει ότι διαφωνώ με την ουσία του. Αλλά δεν έπρεπε να το αναγγείλει σαν απειλή.

Εν τέλει από δω και πέρα αν ήμουν ο Ντέμης θα ήθελα:

  1. δηλώσεις του στυλ, Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, Ικανοποίηση για τη χαρά στον κόσμο, γούστάραμε την μπάλα στο τέλος, του χρόνου να παίξουμε έτσι τα διπλάσια παιχνίδια, και αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα χαρούμε και 1% περισσότερο από φέτος βρε αδερφέ
  2. Κάνουμε μεγαλοπρεπή φιέστα με Πανιώνιο. τραγούδι, καζούρα κ.τ.λ. Ματσάρα, 5-3 κερδίζουμε, και κλειδώνουμε Ουέφα.
  3. Στους επόμενους αγώνες κατεβάζουμε την εφηβική χωρίς προειδοποίηση, βάζουμε τα εισητήρια 5 ευρώ και κάνουμε δήλωση
    ότι θέλουμε να ξεκουράσουμε διεθνείς για Γιουρο, και τους υπόλοιπους για του χρόνου, και βρε αδερφέ για ένα διεστραμμένο λόγο αισθανόμαστε λες και έχουμε πάρει πρωτάθλημα, και αισθανόμαστε μια ανία να καθόμαστε τώρα να ξαναπαίζουμε μόνο και μόνο για τα φράγκα του τσουλου. Επιασαν και πρόωρα οι ζέστες…

Α ρε Ντεμη, κάντα αυτά να σε παραδεχθώ περισσότερο από τότε με το πέναλντι του Δούρου.

Δεν ξερω, συμφωνεί κανείς ΑΕΚτζης με το παραλήρημά μου?.:-k 8)

Στα μονα που δεν συμφωνω ειναι αυτα που λες για τις δηλωσεις!Καλα εκαναν και τις εκαναν!Και ο Ριμπο χθες ανεβηκε ακομα πιο πολυ στην εκτιμηση μου!Αλλα ειδικα Λυμπε-Ζηκος που εχουν νιωσει στο πετσι τους ολοκληρη την σαπιλα και λιγα ειπαν!

H oυσια ειναι μια, οτι η ΑΕΚ εμεινε μακρια απο τον τιτλο για μια ακομη χρονια,14 χρονια συμπληρωσε.Βεβαια
δικαιολογιες μπορουν να υπαρξουν πολλες οπως το να τα ριξουμε ολα στην υποθεση αυτη με τον βαλνερ
και να ξεχαστουν τα υπολοιπα προβληματα που οδηγησαν την ΑΕΚ στην απωλεια του φετινου τιτλου κατι με το οποιο δεν συμφωνω γιατι ειναι η ευκολη λυση.

Τις δηλωσεις που κανανε καποιοι παικτες μας ενταξει νομιζω ο καθενας τις ερμηνευει διαφορετικα,αλλοι λενε καλα τα ειπανε αλλοι οχι.

Φετος ο Ντεμης με απογοητευσε παρα πολυ,ειτε με τις κινησεις που εκανε για την ομαδα,ειτε με τις συνεντευξεις που εδωσε κατα καιρους και ειμαι σιγουρος οτι μετανιωσε για αρκετα απο οσα ειχε πει σε αυτες, με τις εμμονες του στο να μην παρουσιαζει τα πραγματα οπως ειναι αλλα να προσπαθει με διαφορα επικοινωνιακα τρικ να αποπροσανατολισει.

Δεν ξερω τι να περιμενουμε απο τη νεα χρονια κ οταν τελιωσουν τα πλει οφ αλλα κακα τα ψεμματα δεν πιστευω οτι μπορει να αλλαξει κατι προς το πολυ καλυτερο,περιμενω τα γνωστα ,να μας φερουν καποιον παικτη καλο-ονομα πχ.μπασινας,αν μπορει να θεωρηθει ως τετοιος,να ενθουσιαστει ο κοσμος και παρτε ολοι διαρκειας,το νεο σλογκαν οπως φετος ηταν This Is AEK του χρονου κατι αλλο κλπ.

Παντως καλυτερα πλεη οφ να βγουμε 3οι…δεν υπαρχει λογος η ομαδα να τρεχει αρχες Ιουλιου να παιζει με την πρωταθλητρια Μολδαβιας…3οι για να δουλευτει η ομαδα απο το νεο προπονητη(αν και θα ηθελα Πατερ)και να δεσουν στο κεντρο κυριως οι νεοι παικτες που θα ερθουν!

Μάγκα αν γίνει τέτοιο πράγμα θα γουστάρω τρελά !!!
Σε βαθμό που θα πάω κι εγώ στο γήπεδο (δεν έχω πατήσει ποτέ μου :P:P)