Ολυμπιακός

περίεργο που λες οτι βρέχει γιατί στη λαρισα δεν έχει καν σύννεφα.:?
έχουν αρχίσει ήδη να το καθαρίζουν πάντως απο οτι άκουσα…δεν πιστεύω οτι ο πηλαδακης θα θέλει να δείξει οτι κάναμε γήπεδο και δεν μπορούμε να καθαρίσουμε λίγο χιόνι(αντε…οχι λίγο)

εμείς έχουμε απουσίες σε όλες τις γραμμές και σε όλες τις ηλικίες…
αν δεν κερδίσει ο παναθηναϊκός σήμερα δώστε και κανένα βαθμό αύριο…κρίμα είναι…είναι και γιορτές…:stuck_out_tongue:

πάντως στην περίπτωση που κερδίσετε αύριο ελπιζω να μην είναι με την βοήθεια του σπαθα…(δεν γκρινιάζω για εσάς,)…γιατί βλέπω τα προβλήματα με την αναχώρηση της αποστολής σας να έρχονται…όπως με τον παοκ… (δεν συμφωνώ με αυτές τις πράξεις…ούτε με τα γεγονότα στο ματς με τον παοκ)

Αααααα, το Ελληνικό πρωτάθλημα “μας” σας έφταιγε…

Ε, ας δηλώνατε συμμετοχή στο πρωτάθλημα καμίας γειτονικής χώρας μήπως ήταν πιό “βατό”! :wink:

Κατά τα άλλα όταν βάζατε μέσα τιμωρημένο σε προκριματικό Champions League ή χρειαζόταν ο Βενιζέλος να σκορπάει δημόσιο χρήμα για να παίρνετε πιστοππιητικό συμμετοχής, πάλι “το κράτος των Αθηνών” σας έφταιγε…

Μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσει το πρωτάθλημα αύριο αλλά κάτι μου λέει ότι η Λάρισα θα πάρει τουλάχιστον βαθμό.

αν γινει το ματς. και γω για χ το κοβω να σου πω.

σας αγαπώ…!!

[COLOR=“White”]
δεν μας φτάνει το χ…άγιε βασιλη.!?[/COLOR]

ποσταρω εδω για να μην λενε τπτ…

το θεμα ειναι να ειναι καλα το χορταρι, γιατι μετα απο τετοιο χιονι δεν ξερεις σε τι κατασταση βρισκεται. και ακομα ειναι λιγο πιο επιφοβοι τυχον τραυματισμοι…

ο πηλαδακης ειπε οτι το χορτάρι ειναι ειδικό για χειμώνα καθώς ξέραν οτι θα μπει τον δεκεμβριο…(έχουμε και άλλα 2!!)

αλλά μπορεί να λέει και αερολογίες…θα δούμε αύριο το μεσημέρι…πάντως αν δεν γινει θα ξενερώσω…

*αν τύχει και βάλετε πρώτοι γκολ(το αν μου άρεσε) βάλτε το μετά το 30λεπτο…να χαρούμε και λίγο…βέβαια έχω σας εύχομαι να μην το βάλετε ποτέ…:smiley:

Εγώ θέλω να γίνει ωραίο παιχνίδι μιας και θα πάω αύριο γήπεδο!!!Και 3-3 να λήξει δεν θα με χαλάσει καθόλου επειδή δεν κερδίσαμε…

[B]paranoid_gr[/B] απο που είσαι?

*ασμπετε…

Καρδίτσα…Αλλά μένω Βόλο

καρδιτσα, μένω βολο, θα έρθω λαρισα για μπάλα… :stuck_out_tongue:
κοσμογυρισμένος.!!
ωραίος…αλλά μετά θα πεις και κανένα καλό λόγο για το γήπεδο ε,!

*ο πατέρας μου είναι από το αρτεσιανο καρδιτσης…

**δεν ξέρω πόσο κόσμο θα εχει αύριο… την ώρα του αγώνα οι λαρισαιοι θα δουλεύουν…(μπορεί για την αθηνα να μην είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά σε εμάς είναι…)

Για το γήπεδο λέω από τώρα τα καλύτερα!!!Την τετάρτη που ήρθα να πάρω εισητήρια (μας έσωσε η κατάληψη…:lol:) πέρασα με το αμάξι και μιλάμε το γήπεδο τα σπάει!!!

πρέπει να το δεις απο μέσα και γεμάτο(πολύ αμφιβάλω για αύριο,έπρεπε να ήσουν με τον παοκ…νόμιζα οτι έβλεπα ευρωπαϊκό αγώνα…)

σταματώ εδώ γιατί λέω μόνο για την αελαρα…(αύριο να δεις.:p)

χαχαχαχαχαχα…Είδα φωτογραφίες από κάτι φιλαράκια που ήταν μέσα!!!Τρέλα!!!Μόνο τα ευτράπελα με την αποστολή να μην γίνουν πάλι!!!

Μην ξεχάσεις αύριο να μπεις να μας κάνεις μια ενημέρωση το πρωί τι καιρό έχει αύριο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα!!!

ολοι χοντρά ρούχα…!
δεν γίνεται αλλιώς…το ματς θα τελειώσει 9:20…εκείνη την ώρα στη λαρισα κάνει ψόφο…

για την αποστολή παίζουν ρόλο δυο πράγματα…

1. ο διαιτητής,αν υπάρξει ξανά τραγική διαιτησία κάποιος θα την πληρώσει…
  2. η μη ολοκλήρωση της περιοχής και η μη εύρεση λύσης για την πλήρη ασφάλεια των απόστολων…(βεβαία η δικιάς σας αποστολή δεν θα κουβαλάει πιστολια όπως άλλες.:roll: ελπιζω)

Φτάνει με τον διαιτητή όμως.

μα δεν λέω κατι εναντίον του ολυμπιακού…άλλωστε μπορεί αύριο να γυρίσει αλλιώς το θέμα…αλλά αν γίνουν τα ίδια…

*επίσης εγώ δεν συμφωνώ με της κινήσεις του κώλου μερικών…

Το παιχνίδι πια δεν είναι εύκολο για κανένα…και οι δυο την νίκη για διαφορετικούς λόγους…πάντως περιμένω μια πολύ καλή Λάρισα, και από κει και πέρα εξαρτάτε από τον Ολυμπιακό, και το πως θα αντιδράσει:):!:

Το βλέπω κι εγώ για χ μετά και την γκέλα του παο, μακάρι να βγω ψεύτης…

…και συ εεε…μακάρι να γελιόμαστε αμφότεροι:):!: