Ολυμπιακός

Δεν διάβασα καν τι είπε ο Λεμονής αλλά θα ήθελα να πω ότι φέτος, όσοι ξέρουν από μπάλα, παραδέχονται τον Λεμονή. Εγώ προσωπικά που μέχρι το καλοκαίρι πίστευα πως δεν είναι καν προπονητής έχω αλλάξει εντελώς γνώμη για αυτόν. Το ότι ο Ολυμπιακός έκανε δύο διπλά στο Champions League, έπαιξε καλή μπάλα και προκρίθηκε και στην επόμενη φάση είναι αποκλειστικά έργο δικό του. Το ότι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν βλεπόταν ήταν επίσης αποκλειστικά έργο δικό του. Αλλα αναρωτιέμαι. Ένας υγιής οπαδός του Ολυμπιακού τι προτιμάει; Αυτό που έγινε φέτος στην Ευρώπη με τίμημα χάλια μπάλα στην Ελλάδα ή το αντίθετο, αυτό που γινόταν επί Σόλιντ ας πούμε; Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως όταν είσαι ελληνική ομάδα και θες να κάνεις κάτι στην Ευρώπη πρέπει να έχεις μια ταυτότητα που δεν θα σου επιτρέπει να παίρνεις εύκολα τα ματς στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός χτίστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από τον Λεμονή για να μπορεί να χτυπάει ανώτερους αντιπάλους όπως η Ρεάλ, η Βέρντερ και η Λάτσιο. Ε, από μια ομάδα που έχει χτιστεί με αυτόν τον τρόπο δεν γίνεται να απαιτείς παράλληλα καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με αντιπάλους που θα κλείνονται όπως ο Εργοτέλης ή ο Αστέρας Τρίπολης. Ειδικά όταν αυτή η ομάδα βρίσκεται στον πρώτο της χρόνο.

Δηλαδή για έναν προπονητή του Ολυμπιακού είναι μεγάλο κατόρθωμα να πάρει το πρωτάθλημα; Σιγά το πραγμα. Νταβαντζιλίκι του Κόκκαλη είναι το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται να έχει καν προπονητή για να το πάρει. Η Ευρώπη είναι ένας πραγματικός στόχος. Και εκεί ο Λεμονής κέρδισε. Και ένα ευχαριστώ από τoν γαύρο προς αυτόν τον άνθρωπο θα έφτανε. Το θέμα είναι ότι ο Λεμονής πλήρωσε την αποφασιστικότητα του Κόκκαλη για το πρωτάθλημα αυτό. Ας μην γελιόμαστε. Ήθελε να στείλει ένα μήνυμα: “Ορίστε. Δεν χρειάζομαι καν προπονητή. Το παίρνω και έτσι”. Και ακούς όλα τα φερέφωνα να λένε για την κίνηση-ματ του Κόκκαλη να διώξει τον Λεμονή που έδωσε στον γαύρο το πρωτάθλημα και τρελένεσαι. Διαβάζεις στο Φως για τον μεγάλο Σεγκούρα, “τον προπονητή του νταμπλ” και σου σηκώνεται η τρίχα. Και έχεις και τον γραφικό τον Κόκκαλη να κοροϊδεύει τον κόσμο λέγοντας στην τελευταία συνέντευξη Τύπου: “Εγώ ήθελα να τον διώξω από πιο πριν. Έβλεπα πως με αυτόν θα χάναμε το πρωτάθλημα”. Δηλαδή ρε καραγκιόζη τι από αυτά που έγινε στην συνέχεια του πρωταθλήματος δεν θα γινόταν αν είχες στον πάγκο τον Λεμονή; Θα έχανες μήπως την υπόθεση Βάλνερ; Ή μήπως δεν θα έχανε από την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός. Θα έδινε δηλαδή ο διαιτητής το πέναλτι στον Κλέιτον; Α! Να κάτι που δεν θα γινόταν αν είχες τον Λεμονή στον πάγκο. Δεν θα έτρωγες την τεσσάρα από την ΑΕΚ. Αυτά είχα να πω εγώ για τον Λεμονή.

Unbelievable!! :eek:

Για πρώτη φορά συμφωνώ 100% με Μάνσον περί αθλητικών. :lol:

Κατά τ’ άλλα φέρε Αλέφα ρε Σωκράτη!

Κακό είναι να θέλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και το ένα και το άλλο? Ας μην ξεχνάμε πως για να γίνει ό,τι έγινε στην Ευρώπη φέτος έγινε και ένα οικονομικό άνοιγμα με μεταγραφές δύσκολες και ριψοκίνδυνες. Δηλαδή αν οι Γκαλέτι, Λούα Λούα, Τζόλε, Τοροσίδης, Ντάρκο, Μήτρογλου, Νούνιεζ, Μπελούτσι δε μπορούν να παίξουν ένας εναντίον ενός για να νικάνε τους ουραγούς (όπως άφησε να εννοηθεί ο Λεμονής στη συνέντευξη) και δεν αρκούν για πρωτάθλημα, τότε τι να πω?

Ο Λεμονής για μένα έφαγε μόνος του το κεφάλι του. Συμφωνώ πως ήταν πολύ βελτιωμένος από την προηγούμενη θητεία του, αλλά κυριολεκτικά ήταν το άσπρο μαύρο αυτή τη φορά. Ότι μειονέκτημα είχε την προηγούμενη φορά το διόρθωσε αυτή και τα καλά που είχε την προηγούμενη φορά τα έχασε. Και προσωπικά θεωρώ πως η υπόθεση Καλαμαριά και το ότι ο Ολυμπιακός μπλέχτηκε σε αυτές τις βλακείες ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι…

Και δίχως να υποννοώ κάτι προς τους ΑΕΚτζήδες (εξάλλου σε Ολυμπιακούς απευθύνομαι, έτυχε να το πετύχω τις προάλλες και εντυπωσιάστηκα από τις φάσεις που φτιάχτηκαν μέσα σε λίγα λεπτά και το πως φτιάχτηκαν), ας θυμηθούν όσοι δεν είχαν πρόβλημα με τη μπάλα που έπαιζε φέτος η ομάδα τι έπαιζε η ομάδα παλιότερα, σε μέτριες χρονιές της:

http://youtube.com/watch?v=MeRxvbMnfpM (δείτε την ώρα κάτω αριστερά…)

Ο Λεμονής έκανε αυτά που δε μπορούσαν οι προηγούμενοι όλα αυτά τα χρόνια (βασικά είχε και το budget που δεν είχε κανένας όλα αυτά τα χρόνια). Αλλά δε μπορούσε να κάνει τα μίνιμουμ που έκαναν οι υπόλοιποι στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι είναι δυστυχώς… :frowning:

κι εγώ άλλαξα γνώμη για Λεμονή και συμφωνώ σε πολλά σημεία με τον Μάνσον

εγώ πάντοτε θεωρούσα τον Λεμονή εξαιρετικό προπονητή.
όπου και να πήγε έκανε πολύ καλή δουλειά.

Aλλά συμφωνώ με Sharuman.

Ατυχές παράδειγμα, καθότι η συγκεκριμένη χρονιά μόνο μέτρια δεν ήταν. Η ομάδα πήρε πρωτάθλημα για πλάκα, έριξε 4άρες σε βάζελο, αεκάκι, πήγε τελικό κυπέλλου και έχασε την πρόκριση στους 16 του τσουλού στην ισοβαθμία. Και τότε το μπάτζετ ήταν μεγάλο, οι Έλληνες παίκτες ήταν στα ντουζένια τους, η φιλοσοφία του Μπάγεβιτς υπήρχε ακόμα.

Όσο για τους παίκτες που έγραψες πως μπορούν να διασπάσουν κλειστές άμυνες, φέτος μόνο ο Λούα Λούα και ο Γκαλέτι έδειξαν να το καταφέρνουν. Όχι τυχαία, οι περισσότερες απώλειες βαθμών προήλθαν από παιχνίδια που είτε ο ένας από τους δύο είτε και οι δύο έλειπαν λόγω τραυματισμών. Το πρωτάθλημα με Λεμονή θα το παίρναμε με τουλάχιστον +5 αφού είμαι σχεδόν βέβαιος πως δεν θα χάναμε από ΑΕΚ οπότε η ιστορία με την Καλαμαριά δεν θα είχε καμία σημασία.

Πηρε κοβατς ο ολυμπιακος απο καλαμαρια.Καλος τερματοφυλακας.

Ναι όντως. Κι εγώ για καλό τον έχω. Απλά και του Ήρα καλός είναι. Ίσως πρέπει να πάρουμε κι εκείνον!

Κοβατς. :expressionless:

Αντε και Παρασκευαϊδη από τον Λεβαδειακό.

Ο Σηφακης δεν πηρε σχεδον καθολου ευκαιριες και τον βγαλανε σκαρτο?

Έλα ντε. Ο σηφάκης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά δεν τον θέλουν. Τι να πω, μπορεί ο Παναγόπουλος να είναι σούπερ και να θέλουν να προωθήσουν αυτόν. Επίσης τι λέτε για τον Κωνσταντίνου?

Εγώ ήθελα να μείνει.
Στην καλή του χρονιά (05/06) τους κάρφωσε όλους στα ντέρμπι κ έβαλε και δυο στην Ευρώπη.

Οι τραυματισμοί τον πήγαν πίσω αλλά φέτος μπορούσε να παίξει μια χαρά.
Ψάχτε τώρα για άλλον.

Όντως ο Κωνσταντίνου όταν δεν είχε πρόβληματα τραυματισμού ήταν απίστευτος. Βέβαια μην ξεχνάμε πως τα σοβαρά προβλήματα ξεκίνησαν όταν μπήκε να παίξει τραυματίας επί Σόλιντ στο Ch.L. Τι κατάφερε τελικά? Έχασε μια ολόκληρη χρονιά και την θέση του στον Ολυμπιακό. Ηθικό δίδαγμα: πρώτα η υγεία σου και μετά η επιχείρηση( -ομάδα) . Μακάρι να βρει την φόρμα του έστω και σε άλλη ομάδα.
Κλείσαμε τον Κόβατς για μπακ απ Νικοπολίδη. Να δω πότε θα δώσουμε ευκαιρία σε νέο τερματοφύλακα όπως κάποτε στον Ελευθερόπουλο.

Αυτό με την υγεία πάνω από όλα, εσύ το είπες στον Ματσιγιάουσκας?:stuck_out_tongue:

Εκτίμηση: ο Κόβατς θα είναι τρίτος και ο Σηφάκης 2ος…

Εκτίμηση 1: Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Βαλβέρδε.
Εκτίμηση 2: Θα πάρουμε Τερίμ ή προπονητή το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί ακόμα και θα είναι βεληνεκούς Σόλιντ.

Edit: Η εκτίμηση 1 γράφτηκε πριν δω ότι ο Βαλβέρδε δήλωσε πως έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ.

1)ποσο βλακες μπορει να ναι για να χουν εναν 33 χρονο για τριτο :? …λογικα δευτερος θα ναι και θα την κανει ο σηφακης…
2) κανας λινεν θα ρθει…
3) καμια εκτιμηση για το με ποσους ποντους θα χασετε αυριο ? :stuck_out_tongue: :smiley:

Karvou ο Μάτσε και ο Ραούλ μπράβο είναι επιστήθιοι μου φίλοι και μπορώ πλέον να παραδεχτώ πως εγώ τους έφερα στον Ολυμπιακό :smiley:
Τώρα σχετικά με τον προπονητή και εγώ κάποια λύση τύπου Σόλιντ βλέπω στον ορίζοντα.
Για το μπάσκετ είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟ είναι και σε καλύτερη φόρμα από μας και είναι και καλύτερη ομάδα. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος όμως. Εάν για παράδειγμα αύριο κάνει το παιχνίδι της ζωής του ο Γουντς το πήραμε το ματσάκι.

Καλός για back-up ο Κόβατς…

Μάλλον μένει ο Λούα… ευτυχώς!