H 2η του Σαριεγκι μου φανηκε λιγο τραβηγμενη,ο Γκαλετι βουταει τρελα και ο Σαριεγκι δεν ειμαι σιγουρος αν τον βρισκει κιολας.
Παιδιά εγώ πιστεύω ότι ήταν. Τον βρίσκει ενώ ο Γκαλέτι φεύγει. Γενικά καλή διαιτησία εκτός που έπρεπε να αποβάλει τον οικοδόμο (καλύτερος παίκτης του αγώνα παρεπιμπτώντως) και στο τέλος το offside που έδωσε ο επόπτης στον Παναθηναικό με τον Κλέυτον.
ΜVP του Ολυμπιακου οι δυο βοηθοι διαιτητες που στα τελη των ημιχρονων εκοψαν εντυπωσιακα 2 γκολ του παναθηναικου.
Μπραβο.
πάει σαν τράγος…
εγώ πιστεύω ότι δινεται κίτρινη, γιατί πάει σα βλάκας χωρίς λόγο. Και στις 2 κάρτες που παίρνει. Έστω και αν περισσότερο το κερδίζει ο Γκαλέτι γιατί είναι δύσκολο να πεις ότι τον ακουμπάει.
αλλά αυτό της τελευταίας φάσης είναι εξωφρενικό. Δεν σηκώνεια απευθείας τη σημαία ο βοηθός. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν είναι η μόνη λύση να βγει λάδι η φάση. Δεν έχει ευθύνη. Δεν είναι ότι δεν έδωσε πέναλντι…και έχουμε και ένα ακόμη στο πρώτο ημίχρονο που ο Σάλπι περνάει και τον Νικοπολίδη.ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΙΑΚΟ.
Φίλε είναι πέναλντι, 2η κίτρινη και να δω μετά πως θα κατέβαινε την Τετάρτη ο γαύρος. Αλλά να δω μετά πως θα σήκωνε κεφάλι…
Βαλβερδε σου πηρε τα σωβρακα ο τεντας και εσυ ακομα κοιμασαι…μπραβο με 10 παιχτες δεν μπορουσαν οι παιχτες σου να κανουν μια οργανωμενη επιθεση…μπραβο αφηνεις εκτος 18αδας και ουτε καν εκτος 11αδας μην εχοντας εναλλακτικες τον λετο επειδη '‘δεν αρπαξε την ευκαιρια’ στην γαλλια τη στιγμη που ολοι οι αλλοι την αρπαξαν και εκαναν το παιχνιδι της ζωης τους…μπραβο σου που τολμας ακομα να βαζεις σε αγωνα τον οσκαρ και δε σε κραζει ολο το γηπεδο…μπραβο γιατι η ομαδα εχει αυτοματισμους και δεν παιζει με γιομες και μπραβο που αχρηστευσες τον ντιογκο που εδω και καμποσους μηνες δειχνει πιο μονος και απο τον τιμο τολκι και δεν κανεις μια κινηση τοσα παιχνιδια για να βρεις ΚΑΤΙ μηπως και τον εκμεταλευτεις…και για οσους μου πουν οτι παλι με τον προπονητη τα βαζεις τι θες να φυγει και αυτος ε ναι ρε μαγκες παιζεις με μια ομαδα που σου εχει κανει 2 φασεις σε ολο τον αγωνα και καταφερνεις να τον κανεις ηρωα.Και το χειροτερο δεν δειχνει να γιατρευεται η ομαδα…παιχτες ε αυτους εχουμε.τι χρειαζεσαι δηλαδη για να νικησεις τον σημερινο παναθηναικο τον εργοτελη τον αρη τον θρασυβουλο(χωρις τα κορακια).Αμα τον εχετε για ετσι τον θρυλο τοτε παω πασο.Θελω να δω μια ομαδα που να παιζει μπαλα κατω την μπαλα και οχι γιομες…αλλιως ειχαμε λεμονη και τον βατραχο…και με αυτους ετσι παιζαμε απλα τωρα πιστευω πως οι εντεκαδατοι μας ειναι κλασης ανωτεροι σαν συνολο.
Τάδε έφη ο οπαδός του γαύρου Μulder για τον αγώνα κυπέλλου στην Τούμπα. Αν θέλει ας μας εξηγήσει τί έγινε σήμερα στο γήπεδό τους… Για να δούμε…
είναι πράσινο, δεν πιάνει σε εμάς!
επίσης, ήθελα να δω πως θα κατέβαινε ο Ολυπιακός αν δινόταν η 2η κίτρινη στον Ντιόγο όταν συνεχίζει μια φάση ενώ έχει υποδειχθεί οφφσαϊντ και αν έπαιρνε την 2η κίτρινη ο Πάντος με δεδομένο ότι ο Άντζας είναι 3-4 εβδομάδες έξω.
αλλά τώρα γινόμαστε υπερβολικοί,ε;
Πότε αποβλήθηκε τελευταία φορά παίκτης του Ολυμπιακού;;; :-k
ξέρω γω, στη 2α λυκείου;
:D:D:D
Με την μπαρούφα που πετάς, θα σαι για μένα αδικαιολόγητος αν διαβάσω κλαψιάρικα ποστ για τη διαιτησία μετά το προσεχές ματς της Τετάρτης.
Και δε σε χάλασε που ο οικοδόμος με την Πανάθα παίζει μπάλα ε? :-k
Γιατι συζητατε για το ματς στο τοπικ μας ? :lightsabre:
Hμασταν καλυτεροι απ’οτι περιμενα.
Το ματς ηταν κακο και χωρις ρυθμο.Ο διαιτητης ηταν κακιστος.
Τις μοιραζε τις κιτρινες λες και ηταν καραμελες.
Η φαση του Κλεητον ειναι καθαρη,μετα δεν υπαρχει πεναλτυ ομως.
Εdit : Μια χαρα εχουν αποβληθει παιχτες μας,ειδικα σε ματς με τον βαζελο.
Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Οι αποδοκιμασίες στο τέλος τα λένε όλα.
Νεκρή η ομάδα, μηδέν πάθος, καμία θέληση, βαρετό παιχνίδι, πασούλες πίσω από τη σέντρα, λάθη, καμία φαντασία.
Έκανε την μ@λ@κία ο Βαλβέρδε και με το Λέτο και χάσαμε όλη την αριστερή πλευρά.
Ο ΠΑΟ έκανε το παιχνίδι του και κράτησε ψιλοεύκολα το μηδέν. Νομίζω δεδομένης της διαφοράς στη βαθμολογία (και να έχανε δε θα είχε διαφορά), έχοντας την ψυχολογία, μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω και γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός πάει από το κακό στο χειρότερο, θα έπρεπε να είχε χτυπήσει εξαρχής περισσότερο το ματς.
Επειδή δεν πιστεύω ότι ευνοήθηκε ο γαύρος στο ματς σήμερα δεν θα μιλάω ανευνοηθεί στο μέλλον; Φοβερή λογική Όσο για τον οικοδόμο χαίρομαι που παίζει μπάλα. Μην μας λέτε ότι σας πιάσαμε κότσο στις μετεγγραφές
Φίλε Κόζυ, τώρα που γύρισες, ξέχασες να βγάλεις τα (κόκκινα) γυαλιά ρε συ:p
Το μηδέν το κράτησε ψιλοεύκολα ο επόπτης.
Μα το μηδέν του Ολυμπιακού εννοώ :roll:
Επίσης, είχα βάλει φακούς επαφής, όχι γυαλιά χαχαχαχα
Πάντως γυρνώντας άκουσα το Νικολογιάννη και πήγα να ξεράσω μέσα στην εθνική από αυτά που έλεγε. “Αλλοίωση αποτελέσματος, η χειρότερη διαιτησία ποτέ κτλ κτλ”
Κι αλλος…
Νεκρός οπαδός του Ολυμπιακού!
Ανακοπή καρδιάς υπέστη ένας οπαδός του Ολυμπιακού, κατά την αποχώρησή του από το «Γ. Καραϊσκάκης», μετά από το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας ήταν ηλικίας, περίπου, 50-55 ετών και βρισκόταν στις θύρες 22-23 του φαληρικού γηπέδου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών που έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν αργά, ο εκλιπών αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.
RIP
Ήμουν στην 20 και από μακριά το είδαμε το σκηνικό. Του έκαναν μαλάξεις την ώρα που ήταν στο φορείο. Σοκαριστηκό θέαμα
Κατά τα άλλα, ξέχασα ήδη ότι παίζαμε και ποδόσφαιρο σήμερα :roll:
καταρχην τα συληπητηρια για το φιλαθλο .
ενα θα πω για το ματς. αυτο υποτιθεται οτι ειναι η διαφημιση του πρωταθληματος μας μιας και επαιζαν οι δυο καλυτερες ομαδες (παοκτσηδες μην βαρατε ακομα), αλλα εμενα μου φανηκε σαν διεθνη εκθεση υλοτομιας και απο τους μεν και απο τους δεν. ειδα μονο λιγο το τελος του α’ και την αρχη του β’ και πραγματικα θαυμασα τα ελληνικα τσεκουρια μας… ευγε μας και εις ανωτερα…
Οι Παναθηναϊκοί που ζήταγαν πέναλτυ στη φάση του Γεωργέα με τον Ρουκάβινα, που πήγαν τώρα μετά τη φάση του Σπυρόπουλου με τον Γκαλέτι;