Ολυμπιακός

Και αγγλικες εφημεριδες λενε οτι η Λιβερπουλ θα σας δωσει 13,5 εκ και τον Λετο για τον Ντιογο.:roll:
Ο Τυπος τελικα,απ’οτι φαινεται,δεν ειναι για τον πεο μονο στην Ελλαδα.

εμένα δε με πειράζει και ιδιαίτερα. Αυτό δείχνει πως ο Βαλβέρδε παίρνει σημαντικές επιλογές και άρα ίσως και να μη φύγει. Αν το είχε σκοπό να φύγει, σιγά μην ασχολιόταν με τον Λέτο.

Kαι με ποιον θα παιζουμε στα αριστερα μεχρι το τελος της χρονιας ?
Με τον Τζολε ? :?

και Λεονάρντο… Και σιγά το τέλος της χρονιάς. Το έχουμε σηκώσει το τρόπαιο. Μόνο το κύπελο μένει που ίσως αποκλειστούμε και μεθαύριο…

Συν του ότι, αν ο Λέτο ρίξει τους εγωισμούς μια χαρά επιστρέφει πίσω στην ομάδα και βασικός. Και προτιμώ να βάλει μυαλό ο Λέτο αν είναι να μείνει και του χρόνου, παρά να πάρουμε και ένα κύπελο και του χρόνου να στηριχτούμε σε ένα άμυαλο αριστερό χαφ, που θα μας κρεμάσει στην πορεία της χρονιάς…

Ε αφου στη φαση του ρουκαβινα ειναι πεντακαθαρο πεναλτυ ενω ο σπυροπουλος διωχνει μπαλα πρωτα πως ειναι ιδιες φασεις και πως γινεται να συμφωνεις γραφοντας ‘’+1000’’ ?? :-k

Πως αλλάζουν οι καιροί :slight_smile:

Τι άλλαξε; Πάλι εμείς είμαστε το φαβορί. Ποτέ κανείς δεν είπε πως δεν έχετε ελπίδα. Μη μπερδεύεις διαφορετικά πράγματα. :wink:

Ο Καραγκουντιόγκο πάλι δεν ανεβαίνει Τούμπα. Προφανώς πάλι πιστεύετε θα κερδίσετε με τα δεύτερα. Ας του πει κάποιος ότι ο Garcia είναι τραυματίας ρε παιδιά.

που το διάβασες αυτό? Εγώ σήμερα διάβασα πως δε θα παίξει με Λεβαδειακό και Ηρακλή για να εκτίσει την ποινή του…

κάτω κάτω

ΚΑΙ ο Γκαλέτι.
αν γράφει λάθος το site πάω πάσο

ε για να το λένε, κάτι θα ξέρουν, εγώ στο σπορ-φμ το διάβασα το άλλο. Προφανώς φοβούνται μην καταλήξουμε να έχουμε έναν παίκτη των 10 εκ. με 1,5 πόδι… Δεν τιμάει και ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ αυτό πάντως :lol:

οχι φιλε μου και στην φαση του ρουκαβινα ο γεωργεας βρισκει πρωτα μπαλα απλα πηγε αρκετα ατσαλα στη φαση και ολοι αμεσως ειπανε οτι ηταν πεναλντι.

Ομολογώ ότι δεν το έπιασα το τελευταίο :-k

Kαι στο σπορ-φμ το αλλαξανε.Δεν με ενδιαφερει το ματς πρωταθληματος με τον ΠΑΟΚ.
Το πρωταθλημα το εχουμε παρει.Την Τεταρτη ειναι πιο σημαντικο το ματς.

εγω ειμαι εναντιον του αντιαθλητικου παιχνιδιου αλλα υπερ του πολυ δυνατου και με παθος μαρκαρισματος.τυποι σαν τον ντιογκο που πεφτουν με την μια για να παρουν φαουλ μου σπανε τα νευρα και στο φιναλε αν δεν αντεχουν τα δυνατα μαρκαρισματα ας σταματησουν το ποδοσφαιρο.ο γκαρσια ειναι βρωμικος παιχτης αποτι φαινεται αλλα το οτι παιζει πολυ δυνατα το γουσταρω!

Ωραια τα λες.Αλλα ο Γκαρσια δεν παιζει δυνατα.Παιζει αντιαθλητικα :stuck_out_tongue:
Οπως επαιζαν και αρκετοι δικοι μας παλιοτερα.Η κλωτσια στον Χαβιτο δεν θεωρειται δυνατο
παιχνιδι παντως.
Ο Ντιογκο τρωει πολυ ξυλο.Πιστευω εχει καταλαβει οτι ωντας παιχτης του Ολυμπιακου θα του σφυρανε
φαουλ και πεφτει με την μια.Δεν μ’αρεσει αυτο που κανει,αλλα να τον κλωτσανε και συνεχεια δεν ειναι λυση.
Στο ματς με τον Εργοτελη εφαγε κλωτσια στον αστραγαλο μεσα στην περιοχη και το κανανε γαργαρα ολοι.

@ κραμπσοντυ
Καταρχάς να δηλώσω πως θα χαρώ πολύ αν βγείτε εσείς 2οι και όχι ο ΠΑΟ, αλλά αυτό δεν είναι τιμητικό για σας, γιατί:

α) δείχνει πως θεωρούμε μικρή τη ζημιά αν χάσουμε από εσάς (απόφαση διοίκησης και προπονητή είναι και όχι του Ντιόγο) και προφανώς δεν αξίζει να ρισκάρουμε να έχει σοβαρό τραυματισμό το παλικάρι και να μείνουμε με το πουλί στο χέρι, όπως πάθαμε κάποτε με το Ζιοβάνι και το ξύλο του Ηρακλή του Αναστασιάδη, που σακάτεψε το Ζιοβάνι και επέστρεψε αρκετά χειρότερος στο πρωτάθλημα και με ένα σοβαρό τραυματισμό που έριξε κατά πολύ τη μεταπωλητική του αξία και δεν καλέστηκε ξανά σε Εθνική Βραζιλίας.

β) δε σας θεωρούμε και ιδιαίτερα ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά περισσότερο τσαμπουκαλεμένους τύπους που δεν κωλώνουν να σπάσουν πόδια παίκτη, για να χαρεί η εξέδρα και να κόψουν τα πόδια (κυριολεκτικά και μεταφορικά) σε όποια ομάδα μπει εκεί μέσα να παίξει μπάλα. Κοινώς, αν πιστεύαμε πως το ντέρμπυ θα κριθεί στο ποιος θα παίξει μπάλα, τότε δε θα τον κόβανε από την αποστολή. Αλλά επειδή ο φετινός ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν παίζει μπάλα, αλλά μπαίνει και σε τέτοιου είδους ντέρμπυ με διάθεση σκληρού παιχνιδιού, αλλάζουμε και εμείς κατεύθυνση.

Και μην ξεχνάμε το παλιό γιαπωνέζικο ρητό, που λέει “του φευγάτου η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ”

Όντως ο Ντιόγκο πέφτει λίγο πιο συχνά από όσο θα έπρεπε, αλλά υπερβάλλετε αρκετά με την περίπτωσή του. Ο άνθρωπος τρώει ανεπανάληπτο ξύλο σε κάθε ματς και αν βλέπατε όλα τα ματς του ΟΣΦΠ, θα παρατηρούσατε πως δίνει τρελές μάχες με τους αμυντικούς, χωρίς ούτε να πέφτει, ούτε τίποτα.

κάθε φορά που βγαίνει και κάνει δηλώσεις ο Σάββας Θεωδορίδης καταλαβαίνει κάποιος ποιός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός.

και ότι δεν αξίζει καν να συζητάς.

οτι εχει ξεφυγει καποιες φορες απο τα ορια του δυνατου παιχνιδιου και εχει παει στο αντιαθλητικο ισχυει συμφωνω μαζι σου.μην ξεχνας οτι και ο ολυμπιακος ειχε τον ζε ελιας,τον οποιο τον πηγαινα και αυτον πολυ,ο οποιος πολλες φορες ξεφευγε και επαιζε αντιαθλητικα.γενικα η θεση του αμυντικου χαφ εχει πολλους τετοιους παιχτες που παιζουν πολυ δυνατα ως αντιαθλητικα!