Ολυμπιακός

Η πλάκα είναι ότι μάλλον 3 θα σας ρίξουν. Και αυτό για να μην γκρινιάζουν άλλο. Ούτως ή άλλως το πρωτάθλημα το έχετε. Τι με +9 τι με +6. Επαγγελματικές ανταλλαγές και διευθετήσεις αγώνων. Για κλάματα η όλη φάση δλδ.

Τέλος, δε κατάλαβα τι με κάνει σαν σαλονικιό καλύτερο από έναν αθηναίο, αλλά θα κοιμηθώ μια χαρά και σήμερα.

Ρε νταξει…Για 14 με 9 δεν παιξατε και τοοοσο καλα…Μπορειτε ομως να συνεχιζετε να καλοβολεβεστε…

λοιπον για να τελειωνει το πραγμα με τη διαιτησια εμενα δεν μου αρεσει να κερδιζει η ομαδα μου ετσι.νομιζω οτι ο ολυμπιακος θα κερδιζε σιγουρα και πιο ευκολα σε εντεκα εναντιον εντεκα.η πρωτη αποβολη ειναι σωστη νομιζω αλλα στη δευτερη θα επρεπε να δωσει φαουλ.αλλα επιμενω οτι δεν εχει πληρωσει ο κοκαλης απλα οι διαιτητες παιζουν σαν χεσμενοι τον ολυμπιακο.σε περιπτωση που ο κοκαλης πληρωνει ντροπη του που αμαυρωνει το ονομα της ομαδας και να φυγει οσο ειναι νωρις

To πιο σωστό ποστ πάνω στον αγώνα είναι αυτό του Mulder.
Φυσικά κανένας ΠΑΟΚτζής δεν πρόκειται να σχολιάσει τα χάλια της ομάδας του μέχρι το 73’, είναι ψιλά γράμματα.

Ας απαντήσει κάποιος, ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Ο ΠΑΟΚ το 1-1? Πάλεψε για αυτό?

Δυστυχώς δεν θα παραδεχτεί κανείς τίποτα. Έχουν βρει την καραμέλα και δεν κοιτάνε τα χάλια τους. Είπα και σε άλλο ποστ ότι ο Ολυμπιακός το ήθελε περισσότερο, ο παοκ απλά δεν μπορούσε. Κανονικά το σκορ θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Πάντως χάρηκα που επιτέλους ο Βαλβέρδε το ρίσκαρε λίγο. Ειδικά η αλλαγή του Πάτσα ήταν το πιο σωστό που έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Η Γάτα γράφει σήμερα ότι ο Τζόλε πήρε την απόφαση να σταματήσει, ειδικά μετά το χθεσινό νομίζω πως πρέπει. Ήταν τουλάχιστον μέτριος, πέρα από ένα καλό σουτ στο β ημίχρονο ήταν αργός και καθηστερούσε την ανάπτυξη της ομάδας. Πάλι καλά που έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν μπορεί να εκτελέσει καλά κόρνερ και σταμάτησε να μας εκνευρίζει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ξεχνάω όσα μας έχει προσφέρει αλλά καλό είναι σταματήσει τώρα με ψηλά το κεφάλι.

ChrisP κάνεις μεγάλο λάθος.

Τα χάλια της ομάδος τα σχολιάσαμα απλά εσύ δεν τα διάβασες. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Το σκορ στο τέλος μετράει στο ποδόσφαιρο και όχι ποιος έπαιξε καλύτερα. Στο ματς στην Τούμπα παίξαμε πολύ καλύτερα. Ε και;

βλέποντας το ματς χωρίς ιδιαίτερη όρεξη μετά τη δικιά μας κηδεία υπήρχαν στιγμές που επειδή μου ήταν αδιάφορο το αποτέλεσμα (πάλι λόγω της ξενέρας) δεν άντεχα να το παρακολουθώ. Ήταν ένα ματς σκοπιμοτήτων που ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με σκοπό να μη γίνει απολύτως τίποτα και ο Ολυμπιακός να κάνει το ελάχιστο δυνατό για να περάσει, δηλαδή να ρισκάρει όσο το δυνατό λιγότερο.

Έτσι έχει αποδειχτεί ρεαλιστής και εν τέλει δικαιωμένος ο Βαλβέρδε στα αποτελέσματα, γιατί μαθημένοι σε ποδόσφαιρα σκοπιμοτήτων οι δικοί μας όταν ο Τεν Κατε τους έβαλε χωρίς άγχος, με απλή λογική ας φάτε γκολ, αλλά βάλτε περισσότερα, το θέαμα για έναν ουδέτερο μπορεί να ήταν πιο ελκυστικό, αλλά για τον Παναθηναικό καταστροφικό.

Θα σταθώ σε κάτι που νομίζω πως αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στο Καραισκάκη. Την ώρα που γίνεται το φάουλ που επέφερε την 2η κίτρινη του Κοντρέρας είχα πάει σε δίπλα δωμάτιο και απλά άκουγα. Με το που γίνεται το φάουλ, ήταν φοβερό το πόσο δυνατά φώναζε το γήπεδο και πίεζε για την καρτα. Δεν είχα δει το φάουλ και λέω πάει αποβλήθηκε αυτός. Ένιωσα εγώ την πιεση, φανταστείτε πόσο ο διαιτητης.

Διαιτητική αδικία δεν είναι μόνο όταν δεν σου δώσει ένα πέναλντι, σε κόψει από κανονική θέση με οφφσάιντ ή σου ακυρώσει κανονικό γκολ. Διαιτητική αδικία είναι κάθε φορά που υπάρχει αμφιβολία σε μια φάση, ΠΑΝΤΑ να είναι υπέρ της μιας ομάδας. Όταν το κάνει αυτό ο διαιτητής είναι το πιο εύκολο πράγμα να εκνευρίσει τους παίκτες και να χάσουν το παιχνίδι. Αν οι φίλοι Ολυμπιακοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα.

Φίλε Outshined οι διαιτητές δεν φοβούνται καμμιά έδρα. Άν ήταν έτσι κάθε φορά στην Τούμπα θα έπρεπε να μας δίνοντα 5 πέναλτυ και ο αντίπαλος να παίζει με 8 παίκτες στο δεκάλεπτο. Τον Σωκράτη φοβούνται :wink:

ναι και μενα δεν μ αρεσε που ο ΠΑΟΚ δεν επαιξε μπαλαρα…επρεπε να μπει δυνατα απ την αρχη μεσα για να ανατρεψει το 1-0 του πρωτου αγωνα…

ο ολυμπιακος π.χ. στο πρωτο ημιχρονο δεν εκανε ουτε φαση…στο πρωτο 20 λεπτο πιεσε λιγο…οταν ο ΠΑΟΚ εμεινε με 9 παικτες παλι δεν εκανε σχεδον καμμια φαση…αλλα ειχε το 1-0 του πρωτου αγωνα υπερ του και δικαιολογειται…

χαιρομαι που υπαρχουν τοσα πολλα ατομα που ενδιαφεροντε για το να παιζει ο ΠΑΟΚ καλη μπαλα…

Ναι, ΟΚ, εσύ έγραψες μια πρόταση και ο Paoktsis ένα ποστ. Αλλά η γενικότερη ασχολία της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι η διαιτησία και όχι η ανυπαρξία της ομάδας τους μέχρι το 73’.

Προφανώς και μετράει το σκορ, μόνο που από το 46’ μέχρι το 73’ σε 27 λεπτά ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει το 1-0. Τι ακριβώς σου έδειχνε ότι θα το επεδίωκε στα υπόλοιπα 17’ (η 47’ με την παράταση) λεπτά? Φυσικά και από ένα τυχαίο γεγονός θα μπορούσατε να είχατε σκοράρει και μαγκιά σας και αυτό θα ήταν πιο πιθανό στο 11 on 11. Αλλά δεν είναι ότι είχατε ξεκινήσει τη μαζική αντεπίθεση και ο διαιτητής σας έκοψε με τις αποβολές.

Όταν έγραψα για αβάντα στο πρώτο μου ποστ για το ματς, αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου.

Δεν είπε κανείς ότι ξεκινήσαμε την μαζική αντεπίθεση. Δεν είπα καν ότι θα κερδίζαμε αν η διαιτησία ήταν σωστή. Ας παίζαμε στα ίσια κι ας χάναμε. Βέβαια να πούμε ότι οι αποβολές ήρθαν στο χρονικό σημείο που ο Σάντος έβαλε τον Μπακαγιόκο στην θέση του Σνάουτσνερ ακριβώς για να χτυπήσει το ματς. Όσο για τον Ολυμπιακό χάλια ήταν κι αυτός. Πόσο χρόνο του πήρε να βάλει γκολ σε μια ομάδα με 9 παίκτες. Συνολικά αν πάρεις τα 2 παιχνίδια πιστεύω ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος του Ολυμπιακού στο ματς της Τούμπας από ότι ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ στο Καραισκάκη :wink:

Τουλάχιστον, σκεφθήκατε ποτέ ότι οκ, ο “στημένος” διαιτητής έδωσε κίτρινη στον Ίβιτς… Ο Ίβιτς, πόσο ταγάρι και Μήτρογλου (συνώνυμο με το ταγάρι) μπορει να είναι, ώστε να κάνει τέτοιο φάουλ και να περιμένει να τη βγάλει καθαρή; Δηλαδή πόσο ηλίθιος ποδοσφαιρικά;

Εγώ όταν βάλαμε το 1ο γκολ περίμενα ο ΠΑΟΚ να παίξει πιό ανοιχτά, να προσπαθήσει για την ισοφάριση…
Και βασιζόμουν σε αυτό για να ανοίξουν χώροι και να έρθει το 2ο γκολ μας.
Καμμία σχέση. Και με 11 και με 10 και με 9, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να θέλει να περάσουν 74’ παιχνιδιού για να πάμε στα πέναλτυ…

Καταλαβαίνουμε τι λέτε αλλά διαφωνούμε. Υπάρχουν πάρα πολλές φάσεις που τις δίνει ανάποδα ο διαιτητής. Η διαφορά μας είναι ότι δεν εστιάζουμε μόνο ή κυρίως στην διαιτησία ( εκ του ασφαλούς ίσως καθώς είμαστε μονίμως ανώτεροι από τις άλλες ομάδες) , ενώ οι υπόλοιποι το κάνουν. Είναι κουραστικό όλο αυτό το τροπάριο με την διαιτησία. Με τον Πανσερραικό ποιος έφταιγε δηλαδή ο διαιτητής???

Εχει κανας αλλος την εντυπωση εκτος απο εμενα, οτι τον Νταρμπισαιρ τον ψιλοσνομπαρουν οι συμπαικτες του μεσα στο παιχνιδι? Το παιδι ειναι καλος ποδοσφαιριστης παντως, αλλα μαλλον το ελληνικο πρωταθλημα δεν του παει ουτε σε χαρακτηρα ουτε σε στυλ παιχνιδιου

εγώ το πιστεύω. Και δε το λέω μόνο για τη φάση 2 με έναν με το Ντιόγο που δε του την έδωσε να το τελειώσει, αλλά και σε μια άλλη στιγμή, ο Τζόλε μπορεί να τον βγάλει σχεδόν μόνο του και την πετάει στο πλάι τη μπάλα, στο Ντιόγο. Δεν ξέρω γιατί δε τον έπαιζαν…

δεν μπορώ να σε πείσω επ’αυτού.
τώρα στο τελευταίο δεν θέλω καν να σχολιάσω. είναι επιχείρημα επιπέδου Τάκη Τσουκαλά.
προσωπικά η ομάδα μου με έχει πληγώσει πολλές φορες όπως χτες, αλλά σε αυτά που είπε ο Βγενόπουλος είμαι μαζί του. αν και τέτοιες νοοτροπίες στην ελλάδα μόνο χλευασμό κερδίζουν.

Βγενόπουλος και πάσης ελλάδος. ¶ντε και πρωθυπουργός τώρα που αποκτά έρεισμα στον κόσμο.

Πάντως φίλε Outshined, όπως περιμένεις εσύ μάταια να παραδεχτούν οι γαύροι την εύνοια που έχει ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία στο ποδόσφαιρο, άλλο τόσο μάταια περιμένω κι εγώ να παραδεχτούν οι βάζελοι την εύνοια που έχει ο Παναθηναϊκός από την διαιτησία στο μπάσκετ.

Έτσι πάνε αυτά.

+1 και εδω

σε πολλες φασεις εδειχνε να παιζει μονος του, περα απο τις περιπτωσεις που αναφερατε ηταν και μια στιγμη που κανει μια καθετη πασα και δεν την ακολουθει κανεις (θα μου πεις υποτιθεται ο μητρογλου επρεπε να καταλαβει την πασα για να την ακολουθησει , οποτε οκ :lol:)