ρε…ΠΑΡ’ΤΕ το ΧΑΜΠΑΡΙ!!!
εχετε μεγιστο προβλημα με την ομαδα!!!σας ΠΟΝΑΕΙ ρε!Πως το λενε??
Οταν παιζουμε,καλα “εχετε το μεγαλυτερο μπατζετ”
οταν ΔΕΝ παιζουμε καλα “Στηνετε παιχνιδια” #-o
Αντε να τσεκαρετε τη παρτη σας και αφηστε τον Ωχαδερφισμο και τη παπαρολογια για χαρη των εντυπωσεων!
Ο γαυρος χθες επαιξε με τα δευτερα και ΔΙΚΑΙΑ εχασε! Ψαχνουμε για μια απο τις λιγες φορες,να βγαλουμε συμπερασματα για το υλικο που ηδη εχουμε,ΠΡΙΝ να παμε να τα σκασουμε σε κανενα παλτο!
ΝΑΙ!ηταν υποπτο το “αστοχο” του Στελιου…αλλα μην οργιαζετε με τα οσα σκεφτεστε!
πικραμενοι Δευτεροι και εκτοι![-X
Πικραμενος “έκτος” χθες στον Γεωργιου: “Αν μας ειχανε αφησει να παιξουμε στο Καραισκακη,τωρα θα ημασταν
πανω απο τη Λαρισα”…ναι…ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο!γιατι αλλη γκελα ΔΕΝ εκανες…Γιατι ΟΛΑ τα παιχνιδια/Ντερμπυ που παιζει ΕΔΡΑ, ΔΕΝ ειναι δυσκολα!ολα ερχονται “διπλά”!!!
Γιατι στο πρωτο αγωνα μεταξυ μας στο “Βικελιδης” το “κορακι” σφυριζε υπερ του Γαβρου!!
Ξυπνηστε ρε και ασχοληθειτε με την ομαδα σας και οχι με τους αλλους…
παραμονη του αγωνα που γνωριζατε οτι θα βαλουμε τα δευτερα δεν σας ειδα να διαμαρτυρεστε καθολου, που σημαινει ουτε οτι πιστευατε θα νικησετε καν την αεκ. κατοπιν εορτης ξερω και γω να λεω διαφορα μετα χριστον προφητη μου…
οταν γινονται ολα αυτα στο τσαμπιονς λιγκ πχ αν η μαντσεστερ εχει εξασφαλισει την προκριση απο τους ομιλους και στο τελευταιο ματς βαλει τα δευτερο τριτα της ολα ειναι μια χαρα. αλλα ξεχασα εδω ειναι ελλαδα…
Σα να λέμε δηλαδή ότι το έστησε ο Πανθρακικός να χάσει από την Μίλαν όμως δεν το έστησε η Γιουβέντους να χάσει από τον Ατρόμητο. Ότι να ναι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και ότι μας συμφέρει. Δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό.
ΥΓ: Οι Αρειανοί γιατί διαμαρτύρονται; Για την ΑΕΚ γιατί δεν λένε τίποτα;
Γίνεστε αστείοι… μαζευτείτε. Τόση κλάψα ούτε η μικρή ανηψούλα μου.
Τελικά μερικές ομάδες είναι μόνο για Β’ Εθνική…
@ Κραμπσοντυ:
Κάθισα και το έψαξα αυτό που λες και βρήκα πως δεν ισχύει. Τουλάχιστον σε αυτό εδώ το φόρουμ. Μόνο ένας έκανε ένα ποστ, που ήταν σχεδόν ίδιο με ποστς ΠΑΟΚτζήδων από το τόπικ του Ολυμπιακού και το έκανε για να σας πικάρει. Άρα αν μόνο με ένα ποστ, νιώθετε πως όλοι οι Ολυμπιακοί πέφτουν πάνω σας, τότε πρέπει να είστε πολύ λίγοι :lol:
Ξέρεις πολύ καλά ότι εσύ ήσουν ο πρώτος που το έλεγε πέρσυ. Μάλιστα έβαζες και στοίχημα ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει. Τώρα αν έχουν σβηστεί “μυστηριωδώς” τα ποστς δεν έχω ευθύνη εγώ γι αυτό.
Και πως η Λίβερπουλ θα κέρδιζε τη Τσέλσι πίστευα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πίστευα πως θα το στήσουν. Είναι αυτό που λένε “προγνωστικό”. Άλλο το “βάζω στοίχημα θα χάσει” κι άλλο το “έστησε ματς ο ΠΑΟΚ”. Δε θυμάμαι καν την περίπτωση και αμφιβάλλω πως πίστευα για στήσιμο του. Το πολύ πολύ να έκανα χαβαλέ και πλάκα γιατί παρόμοιες βλακείες γράφονταν και για τον Ολυμπιακό πέρσι από οπαδούς άλλων όμαδων.
Βρες μου ποστ και τότε το συζητάμε. Διαγραφή μυστική των ποστς δεν έχει υπάρξει… Θα έβλεπα τα διεγραμμένα αν ήταν. Μη φτάσουμε στο άλλο σημείο να εφευρίσκουμε και θεωρίες συνομωσίας για να στηρίξουμε αυτά που μας βολεύουν να πιστεύουμε.
Αρκετά ασχολήθηκα με τη βλακεία θέμα που πιάσατε. Ωραίος ο Νηκλιτσιώτης, αλλά δε νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει πολύ του χρόνου. Αρκετά καλός κι ο Παπαδόπουλος, αλλά συνεχίζει νομίζω να είναι για 4ο στόπερ. Μενδρινός φοβάμαι πως είναι καμμένο χαρτί και ο Ντάρμπισάιρ, ενώ έχει πολλά καλά στοιχεία, δεν είναι φορ περιοχής και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Δε θεωρώ μεγάλη ζημιά αν δε τον κρατήσουμε και του χρόνου.
Και πως η Λίβερπουλ θα κέρδιζε τη Τσέλσι πίστευα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πίστευα πως θα το στήσουν. Είναι αυτό που λένε “προγνωστικό”. Άλλο το “βάζω στοίχημα θα χάσει” κι άλλο το “έστησε ματς ο ΠΑΟΚ”. Δε θυμάμαι καν την περίπτωση και αμφιβάλλω πως πίστευα για στήσιμο του. Το πολύ πολύ να έκανα χαβαλέ και πλάκα γιατί παρόμοιες βλακείες γράφονταν και για τον Ολυμπιακό πέρσι από οπαδούς άλλων όμαδων.
Βρες μου ποστ και τότε το συζητάμε. Διαγραφή μυστική των ποστς δεν έχει υπάρξει… Θα έβλεπα τα διεγραμμένα αν ήταν. Μη φτάσουμε στο άλλο σημείο να εφευρίσκουμε και θεωρίες συνομωσίας για να στηρίξουμε αυτά που μας βολεύουν να πιστεύουμε.
Αρκετά ασχολήθηκα με τη βλακεία θέμα που πιάσατε. Ωραίος ο Νηκλιτσιώτης, αλλά δε νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει πολύ του χρόνου. Αρκετά καλός κι ο Παπαδόπουλος, αλλά συνεχίζει νομίζω να είναι για 4ο στόπερ. Μενδρινός φοβάμαι πως είναι καμμένο χαρτί και ο Ντάρμπισάιρ, ενώ έχει πολλά καλά στοιχεία, δεν είναι φορ περιοχής και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Δε θεωρώ μεγάλη ζημιά αν δε τον κρατήσουμε και του χρόνου.
Εντιτ: Διαβάζω τα ποστ μου και όλα τους βγήκαν σωστά! :lol: (μόνο το τι έγινε με Ξάνθη δε θυμάμαι). Χάσατε 4-0 από την ΑΕΚ δίχως να κάνετε τάκλιν! :lol:
Βλέπω τα δικά μου ποστ που πόσταρες και με εξαίρεση το ματς με Ξάνθη, που δε θυμάμαι τίποτα για αυτό, βγήκα σε όλα σωστός. Χάσατε 0-4 δίχως να κάνετε τάκλιν. Αν αυτό το μεταφράζεις σε “χάσαμε γιατί το στήσαμε”, τότε είσαι μικρή ομάδα με άσχημο παρελθόν, αν το μεταφράζεις “χάσαμε με κάτω τα χέρια γιατί δε μας ενδιέφερε να νικήσουμε”, τότε είσαι πιο κοντά σε ό,τι πιστεύω για το περσινό ματς. Για στήσιμο δεν κάνω λόγο…
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση πρεμούρα…ο Ολυμπιακός χθες έχασε δίκαια γιατί έπαιζε με μια εντεκάδα που δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ μαζί και με παίχτες πολύ νέους. Αυτά συμβαίνουν όταν πάιρνεις το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο, χάνεις το ενδιαφέρον. Κρίμα για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο πάντως.
Το να βλέπω παοκτήδες να γκρινιάζουν μετά και το χθεσινό ειλικρινά με κάνει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωτηρία…αλήθεια αυτός ο γραφικός δημοσιογραφίσκος που τον πληρώνουμε τι είπε για χθες? Για τον Μίνο μιλάω…
Το στήσιμο το υπονόησες όταν λες ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει ούτε τάκλιν και θα χάσει. Τώρα όταν όλοι που υπονοούν ότι ο Ολυμπιακός στήθηκε κουβέντα. Αυτό σχολίασα και εγώ. Δεν πιστεύω ότι στήθηκε ο Ολυμπιακός και φύσικα ούτε ο ΠΑΟΚ πέρσυ. Αν συγκρίνεις όμως τα 2 ματς και βάλεις τις δυναμικότητες των ομάδων πολύ πιο ύποπτο είναι το Ολυμπιακός - Λάρισα 0-1 παρά το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-4 πέρσυ.
Μάλλον αναφέρεσαι για μένα για γκρίνια. Αν ξέρεις το ορισμό της λέξης γκρινιάζω καλύτερα να μας πεις σε τι αναφέρεσαι. Δεν είπα ποτέ ότι ο γαύρος στήθηκε χτες. Απλώς κάποιοι γαύροι τα βλέπετε πάντα όπως σας συμφέρει
Ο Μίνος είναι όντως γραφικός. Πρέπει εγώ να απαντάω για ότι λέει ο Μίνος ή εσύ για ότι λέει ο Τσουκαλάς;
Προς εσένα και όλους όσους πιστεύουν αυτές τις χαζομάρες.
Γιατί μιλάτε, όταν δεν έχετε καν δει το ματς; Μα γιατί επιτρέπετε να εκτίθεστε έτσι; Αυτό δε μπορώ να το καταλάβω. Δεν έχετε ιδέα από την εικόνα ενός ματς και κάθεστε γράφετε και χάνετε ένα τσουβάλι χρόνο, για να γράψετε βλακείες και να καθόμαστε μετά και εμείς να απαντάμε σε βλακείες και να χάνουμε και εμείς χρόνο. Πλέον σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (ίσως όχι στη φιέστα) θα μπαίνουν οι πιτσιρικάδες και οι παγκίτες για να πάρουν παιχνίδια και να δούμε τι αξίζει ο καθένας, ώστε να γίνει ο σχεδιασμός για του χρόνου. Παρόμοια λογική ήταν η 11άδα στη Λιβαδειά και εκεί κέρδισε η ομάδα. Χθες παίζαμε με καλύτερη ομάδα και χάσαμε. Τόσο απλό.
Όταν ο Ολυμπιακός κερδίζει, τότε έγινε με τη βοήθεια της διαιτησίας. Όταν χάνει, τότε ο Ολυμπιακός έκατσε και έχασε για να στήσει ματς. Μπάλα έχετε δει ποτέ στη ζωή σας;
Εντιτ: Εσύ σκέφτεσαι στήσιμο όταν λέω δε θα κάνεις τάκλιν. Εγώ σκέφτομαι “δεν ενδιαφέρει κανέναν του ΠΑΟΚ να κάτσει να σκιστεί και να παίξει λες και είναι ντέρμπυ”. Αν φοβάσαι την ομάδα σου για στησίματα, δε φταίω εγώ…
εγω διαβαζα σε εφημεριδες οτι το ολυμπιακος-αελ ηταν για Χ και το ξανθη-παοκ ηταν για 2.και μαλλον το ολυμπιακος-αελ πηγε 2 γιατι ακουσαν οτι το αεκ-αρης ηταν 0-1…ειχα μια εντυπωση οπως εβλεπα τα ματς χθες οτι αν η αεκ ισοφαριζε μετα απο κανα 5λεπτο θα ισοφαριζε και ο γαβρος
Και βεβαια κανεις δεν ειχε δει στην βαθμολογια οτι ο Ολυμπιακος ηταν 11 βαθμους μπροστα απο τον 2ο και οτι το ματς του ηταν παντελως αδιαφορο.Απορω οι γαυροι γιατι ασχολειστε ακομα με τους αμπαλους.Τους ρωτας για τον Γκαγκατση και το κανουν γαργαρα και λενε οτι θελουν.Ουστ ρε…
Μάλλον κάποιος άλλος λέει βλακείες. Και επίσης δεν ξέρει να διαβάζει. Ρητά έγραψα ότι δεν πιστεύω οτι ο γαύρος στήθηκε χτες. Παρ ολα αυτα κάθεσαι εσύ μόνος σου και χάνεις τον χρόνο σου για να απαντήσεις για το ότι δεν “στήθηκε”. Το μόνο που έγραψα είναι ότι το αποτέλεσμα το περσυνό ήταν λιγότερο ύποπτο γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν χάλια πέρσυ και πολύ απλά δεν μπορούσε να κερδίσει.
Εντιτ: Ακόμα και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι όταν λες ότι μια ομάδα θα χάσει χωρίς να κάνει τακλιν υπονοείς ότι θα κάτσει να χάσει. Μην προσπαθείς να διαστρεβλώσεις τα δικά σου λεγόμενα.
Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος του καραγκιόζη του Τσουκαλά, πιστεύω ότι καταλαβαίνεις ποια είναι η διαφορά τους. Ο δικός σας είναι δημοσιογράφος σε κρατικό κανάλι που τον πληρώνουμε όλοι μας και βγαίνει στην τηλεόραση και λέει ένα κάρο μαλακίες. Το ίδιο κάνει και ο δικός μας μόνο που εμφανίζεται σε ιδιωτικό κανάλι και δεν είναι δημοσιογράφος! Η διαφορά είναι χαοτική. Αν ήταν ένας απλός συνδεσμίτης του παοκ ο Μίνος θα μου ήταν τελείως αδιάφορος.
δε συμφωνω σε αυτο.δε μπορεις να υποχρεωσεις μια ομαδα η οποια ειναι αδιαφορη να κατσει να σκιστει σε ενα ματς το οποιο ειτε το χασει ειτε το κερδισει δε θα εχει καποιο βαθμολογικο αντικρυσμα!!
Ρε φίλε με χαλαρή διάθεση το είπα. Προφανώς δεν είναι το ίδιο. Δεν θα βγω να υπερασπιστώ τον Μίνο και τον κάθε μαλάκα Παοκτσή. Γιατί υπάρχουν αρκετοί όπως υπάρχουν και σε όλες τις ομάδες. Εσύ θα ήταν καλύτερα όμως όταν μιλάς μαζί μου να αναφέρεσαι σε αυτά που λέω εγώ και όχι σε αυτά που λέει ο Μίνος. Δεν με ενδιαφέρει ότι λέει ο Μίνος. Απλά γελάω. Τώρα το ότι τον πληρώνουμε εντάξει μην τρελαίνεσαι. Πρώτον είναι ζάπλουτος και απλά χομπίστας (δεν πληρώνεται ή αν πληρώνεται τα δίνει στον ΠΑΟΚ ) Και δεύτερον και κυριότερον το τί πληρώνει ο κάθε Έλληνας πολίτης για το συμβόλαιο του ΟΣΦΠ στη ΝΕΤ είναι απείρως μεγαλύτερο.