Περί σορτσακίων, τουριστριών και περιεχομένων των περι ων ο λόγος σορτσακίων |}~{|

Εγώ είμαι τυχερός πάω ακόμα λύκειο. :stuck_out_tongue:
τώρα στις εξετάσεις που είναι χαλαρά τα πράγματα γίνονται καθημερινά οφθαλμόλουτρα 8)

πω πω…σκεφτομαι σοβαρα να γυρισω πισω στο δημοτικο…δεν γινεται αυτο το πραμα…σκαμε που σκαμε απτη ζεστα…σκανε μυτη και αυτα με σορτσακια,μινι φορεματακια,φουστιτσες,και ιδρωνω τοσο πολυ που ντρεπομαι να παω για ψαροτουφεκο :vibrate:

Καθόλου. Σήμερα έτσι όπως έχουν γίνει τα 16χρονα, σε κοιτάνε και σου λένε πήδα με! Έχει έρθει στιγμή που να είμαι και εγώ στο λεωφορείο να βλέπω μια πανέμορφή 25αρα και από δίπλα της 2 16-17χρονα υπερξέκωλα, αλλά όμορφα υπερξέκωλα, και να μη μου κάνει κλίκ να κοιτάξω την 25αρα! Έχε φάει upgrade η νέα γενιά…

Mα του δημοτικου κοιτας και συ ρε? Ειπαμε δηλαδη, να ψαχνουμε μικροτερες αλλα οχι και ετσι :stuck_out_tongue:

Καλα οτι το καλοκαιρι ειναι η χαρα καθε 15αρη/16αρη/17αρη ειναι γνωστο τοις πασοις…Ειδικα τα τελευταια 1-2 χρονια παρατηρειται μουνοθυελλα στους δρομους και χαιρεσαι να κυκλοφορεις :stuck_out_tongue:

Οπως ειπε και ο Manager “Eχει φάει upgrade η νέα γενιά…”

χαχαχαχαχα ΕΛΕΟΣ ρε ψηλε! δεν κοιταω του δημοτικου…επειδη ειμαι λυκειο το λεω…δεν αντεχω αλλο :smiley:

E ώρα να γνωρίσει και το plug-in μου. 8)

χαχαχαχαχαχαχα :bow: εντωμεταξυ τα χειροτερα ειναι που τελειωνουν γυμνασιο ρε…δλδ αν τωρα κυκλοφορανε ετσι που ναι ανθισμενα μπουμπουκια.του χρονου που θα ωριμασουν ντεμεκ τι θα παθουμε μεις?

καλα ρε,εννοειται.στο γυμνασιο-λυκειο τωρα δεν υπαρχει μουνι,που να μη φοραει σορτσακι.ειτε θεες ειτε μπαζα.για αυτο κανουμε μετανοιες να ερθει το καλοκαιρι καθε φορα.

η να γεμισει ο κοσμος λεμονιες. :smiley:

Αααα ρε τωρα το επιασα :p:p…

Παντως παιδες πρεπει να σας πω πως νταξ εχει ξεφυγει λιγο το πραγμα…Δεν λεω γουσταρω να βλεπω και τα σορτσακια και τις φουστιτσες και τις πιο…ελευθερων ηθων κοπελες αλλα και καμια λιγο πιο serious δεν εβλαψε ποτε. Εν ολιγοις, αν η αλλη φοραει σορτσακια και ειναι βεβαια και ομορφη, αλλα ταυτοχρονα και λιγο μαζεμενη (συμπεριφορα κυριως) ειναι το καλυτερο…Εχει σασπενς το πραγμα, θελει στρατηγικη, δεν πεφτεις με τα μουτρα πανω της και σου δινεται ευκολα.

αν θες βρισκεις απο ολα8).δεν ειναι απαραιτητο οτι μια κοπελα που φοραει καθε μερα σορτσακια,ειναι τσουλα.:wink:

A να γεια σου…Αυτο εννοουσα. Να φοραει τα σορτσακια της αλλα να μην ειναι σονυ και ντε τσουλα.

βρε και τσουλα να ναι :smiley:

+1

Bleedin προχώρα σε θέλει όλη χώρα

α και μια στα 17 βάζει κάτω άνετα μια στα 25 8)

Συνεχίζουμε!

Γίνονται καλύτερα/ες μεγαλώνοντας, trust me 8)

Ρε οσες κοπελες φορανε σορτσακια καθε μερα δεν ειναι επειδη ειναι τσουλες αλλα επειδη…ζεσταινονται!!!Αλλα και για να λεμε την αληθεια το κανουν για να τραβαν και τα βλεμματα…:smiley:

:respect: απλα :respect:
:stuck_out_tongue: 8)

χθες απογευμα-βραδακι…τσουλουσα με το πατινι…και περναει ενας μεγαλος ερωτας μου απτον διπλα δρομο…με σορτσακι…και εγω εννοειται πως κοιτουσα μεσα απτα καγκελα διακριτικα…και εκει που νομιζε οτι ειχε φυγει απτα βλεμματα,σε μια γωνιτσα.σκυβει να δεσει κορδονι . :expressionless:

Και ένας παπαρδέλας με πατίνι τη βλέπει και καυλώνει. Το πατίνι αφήνει, το κώλο της γαμάει και αφήνει για ενθύμιο CD D.R.I. (copyright Κώστας Πρέκας)8)

Σε πόσα λεπτά θα φάει delete το πόστ; Έλα να ακούω στοιχήματα…

Εξαρτάται πόσο προσβλητικό θα το θεωρήσει ο ίδιος ο παπαρδέλας. Aλλά μάλλον είπα μεγάλη χοντράδα οπότε συγνώμμη Κωστή!

edit: Επειδή είμαστε off-topic να πώ και γώ τη γνώμη μου. Λοιπόν όχι ότι με χαλάνε τα σορτσάκια αλλά ντάξει η φούστα είναι άλλη φάση: η σκιά ανάμεσα στα πόδια αφήνει τη φαντασία να οργιάζει8)