8O Πάρα πολυ ωραία είναι!
Εγώ θα ήθελα αυτά:
εγω αυτο σε μαυρο κατα προτιμηση :oops:
=P~
________
Γιατί μου τα κοροϊδεύεις? Αφού είναι όμορφα.:p:p
Οι άλλες ομορφιές μου είναι αυτά:
Γενικά μονόχρωμα παπούτσια δεν έχω:p
Χαχα υπήρχε τέτοιο θρεντ? Εγώ έχω να πω μπότες-μποτάκια-αρβύλες-allstar. Γενικά είναι αυτά που με έχουν βολέψει και θέλω το πόδι μου να είναι ΚΛΕΙΣΤΟ. Πρέπει να έρθουν μέσα ιουλία για να βάλω καμιάααα φορά πεδιλο.
Κι επίσης, μπαλαρίνες (αυτά τα γυναικεία πα-πουτσάκια που μοιαζουν με παπούτσι 5χρονου και όταν τα φορας είναι σαν να πατας έδαφος και συνηθως φέρουν ένα φιογκάκι μπροστα) :κατασκευάσματα του διαβόλου… όχι αστεία
Δεν θα ξαναβαλετε all star οταν βαλετε οποιοδηποτε αθλητικο. Θελω καμποσο για να τα συνηθισω πλεον, ουτε τακουνι να ηταν :Ρ
Επισης τα παπουτσια με συγκροτηματα ειναι απλα απαισια.
σωστός σε όλα !
:drunk:
εγω προσφατα πηρα αυτα εδω…
Συμφωνω,η διαφορα αθλητικου-πανινου ειναι τεραστια.
Και τι πιο κιτς απο τα Vans με το Κillers πανω??Εμ η Courtney Love που χε δωσει τα χειρογραφα του Cοbain στην all star???Ημαρτον…
Τόσο τα παίρνω απο ιμπεη!
Απο Α’ Λυκειου μεχρι περσι μονο All-Star. Φετος τα χριστουγεννα μου εφερε ο αγιος βασιλης κατι adidas μαυροκοκκινα και εχω βρει την υγεια μου.
Βεβαια αν ξηλωνες την υπογραφη ηταν ωραια παπουτσια. καταλαβαινω ομως πως δεν στεκεσαι εκει :Ρ τα χειροτερα ειναι τα βανς με sex pistols, guevara και ο,τι αλλο εχει ο στρατηγος στο μοναστηρακι. αναφερω αυτα τα δυο γιατι μου γυρναει το ματι οταν τα βλεπω. γενικα ειναι λιγο απαισια αυτα τα παντοφλε βανς, τ’ αλλα σχεδια ειναι οκ.
destroyer, ωραια χρωματα διαλεξε ο αγιος βασιλης
:respect:
:!::!::p:lol:
Πες τα!!!Ασε που δεν περπατιουνται με τπτ…αλλα κ να τα περπατησεις παιζει να σου μεινει το ενα στη μεση κανα δρομου:p
Ειναι λιγο…κάπως,αλλα μ’αρέσουν!
\m/_