5 πιο συγκλονιστικές συναυλιακές εμπειρίες

1+2: Black Sabbath 2005 + Judas Priest 2004 (δεν μπορώ να διαλέξω, και οι δυο στην πρώτη θέση)
3: AC/DC 2009
4: Roger Waters 2006
5: Big Four 2010

Επειδή το θρεδ λέει μόνο πέντε μείνανε κάμποσες συγκινητικές εκτός. Faith No More 2009, Isis/Oxbow 2007, Trouble 2007, Blue Oyster Cult 2008 κτλ.

#διαλεξε αυτη που εφαγες λιγοτερο ξυλο:razz:
#α ρε μουνι:(
#\μ/\μ/

1. ΟΚ. Ας ισχύσει λοιπόν και για σένα όμως, έτσι; Εγώ λοιπόν διαλέγω Σάμπαθ κι εσύ Πριστ.

ΒΕΝΤΟΥΖΑ!

1. [/γκέη] Ααααχ, ο μαυρούλης των Όξμποου με το σωβρακάκι του… [γκέη]

2. :πινκς:

1. nevermore 2010, αγγαλιά στη σκηνή με Warrel Dane
  2. Sonisphere 2010, Μetallica, η βροχή και η πένα στα χέρια μου
  3. eject festival 2010, το συναίσθημα όταν χωθήκαμε μέσα για Bad religion.
  4. Rockwave 2009, slipknot, jump the fuck up moment.
  5. Οpeth, απρίλιος 2009, τι συναίσθημα της πρώτης σου συναυλίας (όλοι ξέρετε πως είναι) και η εικόνα της τότε αγαπημένης σου μπάντας στη σκηνή.

so far αυτά :slight_smile:

ασε ρε σακε του μποξ:p

μετα απο προσφατες ανακαταταξεις, επανατοποθετουμαι

1.Ac/dc 2009
2.Fields of the Nephilim 2009
3.Τρυπες 1997(νομιζω)
4.Roger Waters 2006
5. Skinny Puppy 2010

και ενα ακομα
6.Βlack Sabbath-Judas Priest 2004-2005:oops:

:):):slight_smile:

το ενα δεν αναιρει το αλλο, σακε του μποξ8)

Εσύ που δεν είδες καν τί έγινε στους Πριστ το '04 με λες σάκο του μποξ. Εγώ που είδα με τα μάτια μου τί έγινε στους Σάμπαθ το '05 πώς πρέπει να σε πω; 8)

[SIZE=“1”]Μαλάκα ώρα να κόψουμε το πολύ σπαμ ε.[/SIZE]

Update με πολλές αλλαγές απ’ το παλιό μου ποστ εδώ.

1)Stike Anywhere, Αθήνα, μάιος 2010 (στο εναρκτήριο Instict) + Afi, Bελγιο, απρίλιος 2010 (girls not grey, death of seasons)

ΜΑΖΙ γιατί στα κομμάτια αυτά που αναφέρω ήταν οι μόνες φορές που βούρκωσα, ενώ παράλληλα χτύπαγε η καρδιά μου σα τρελή, σε live.

2)GBH, Λονδίνο, ιούνιος 2008. Είχα τελειώσει το σχολείο μόλις, πρώτο μου λαιβ εξωτερικό, μία από τις αγαπημένες μου μπάντες, 5-10 λίρες, σ’ ένα απίστευτο ξύλινο μαγαζάκι/πάμπ. ΤΙ ΑΛΛΟ?

3)Μιsfits, Αθηνα, Φεβρουαριος 2004

Σαπιο λαιβ, αλλά τότε μου’ χε φανεί ονειρικό. Ήταν το πρώτο μου punk rock live

4)Tragedy, Αθήνα, απρίλης 2009 (Kαλύτερο DIY live ever) + Darkest Hour, Aθήνα ένα μήνα μετά, (ΑΠΛΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΛΑΙΒ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ)

5)Βlack Sabbath, Αθήνα, Ιούνης 2005. Δε χρειάζεται κάτι παραπάνω

6)Vibrators, Αθήνα, Φεβρουάριος 2005 + Αnti-nowhere league, Aθηνα, Απρίλης 2005

Tα πρώτα λαιβ που χώθηκα έτσι μέσα σε ξύλο, και γενικά μου αποπνέουν σαν ανάμνηση πολύ punk σκηνικά, καταστάσεις και αλητίες μέσα κι έξω απ’ το λαιβ. (από ξύλο μέσα, μέχρι επισόδεια έξω, αλκοολ πολύ κλπ)

Ζηλεύω

δεν έχω και τοοοσες Live εμπειριες αλλά η πρώτη θέση είναι ίδια με την δικιά σου.!!
ειδικά στους priest το 04’ δεν περίμενα με τίποτα οτι θα περάσω τόσο, μα τόσο, ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.!!

Ναι ρε. 8)

Ούτως ή άλλως βέβαια οι Πριστ κι οι Σάμπαθ είναι τα αγαπημένα μου μέταλ συγκροτήματα, οπότε δε φαντάζομαι και να “σόκαρα” κανένα μ’ αυτή την επιλογή… :stuck_out_tongue:

'Αϊ αμ τόταλι σόκντ…

…οπότε δε φαντάζομαι να σόκαρα κανέναν άλλον εκτός του Τοξικού μ’ αυτή την επιλογή… :stuck_out_tongue:

metallica '99 ριζούπολη
radiohead λυκαβηττός
τρύπες κάπου το '99-2000
ξύλινα σπαθιά στο gagarin… χωρίς να είμαι τρελός φαν, ήταν φοβερή συναυλία
therapy? λονδίνο 2001

Top 5 με τυχαία σειρά:

Deep Purple,Sofia 1998
Queensryche,Athens 2006
Pain of Salvation,Thessaloniki 2001? (πρωτη φορά που ειχαν ερθει)
Pain of Salvation,Thessaloniki 2010
Faith No More,Athens 2009

υπαρχουν και άλλες οπως Heaven and Hell,Rockwave
Blackmore’s Night 1997 Thessaloniki
Whitesnake,Helloween,Anathema,Paradise Lost

είναι τόσες πολλές…

Με τυχαία σειρά

Emperor, Oslo 2006
Nine Inch Nails, Athens 2009
Faith No More, Athens 2009
Rockwave Festival 2009, η μέρα με kylessa - down -mastodon-slipknot
Slipknot - With Full Force 2004

Για την 5η θέση έχω πάνω από 2 που συναγωνίζονται, οπότε ένεκα fair game την αφήνω κενή.

Για να δούμε…

Black Sabbath το 2005 στο Rockwave
Jon Oliva’s Pain στη Θεσσαλονίκη το '07 ή το '08
Heaven & Hell - Blind Guardian - Testament το 2009 στην Αθήνα
AC/DC - 28/5/2009 Αθήνα
Big 4 - 22/6/2010 Sofia

Ίσως να άλλαζα τους Heaven αλλά δε ξέρω, και μακάρι αντί JOP να έγραφα Savatage κάπου στο 2002 αλλά…

Περίεργο, ούτε εγώ έχω γράψει εδώ.

1. From the Depths, είτε Πάτρα, είτε Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω ποια με συγκλόνισε περισσότερο. Στη μεν Πάτρα υπήρξε αυτό το ‘‘πρώτη φορά’’ που σχεδόν σου έφερνε δάκρυα στα μάτια, στη δε Θεσσαλονίκη είχες και άλλες 3 μπαντάρες να παίζουν (με τους Επιθανάτιος Ρόγχος να σε εξοντώνουν πραγματικά), ενώ το συναίσθημα μάλλον ήταν ακόμα πιο έντονο.

2. Metallica 2007, γιατί όταν τους δεις δεν το ξεχνάς ποτέ. Όνειρο παιδικής ηλικίας κλπ.

3. At the Gates, γιατί ήταν ένα τόσο έντονο live που νιώθω ακόμα και τώρα το σκάσιμο του ‘‘Blinded by fear’’.

4. Fields of the Nephilim, 2008, γιατί στο ‘‘Last exit for the lost’’ ιδίως δεν ένιωθες τίποτα πια.

5. Paradise Lost 2006, γιατί τους είδα πάνω στη φάση που τους γούσταρα πιο πολύ. Βέβαια, άνετα μπορεί να έβαζα αντί γι’ αυτούς τους Carcass ή τους Atheist, αλλά τελικά προτιμώ τους Lost.

Iced Earth 24/1/99
Iron Maiden 01/10/99
Roger Waters 18/06/06
AC/DC 28/04/09
Judas Priest, Megadeth, Cradle of Filth, Savatage, Rotting Christ, Less than Human Rockwave 01/07/01