Αρειανάρα ρε!

Ο Άρης είναι trending topic στο twitter :expressionless:

Πάντως δεν την χάλασε την Μαδρίτη αυτή η βδομάδα…καλά πέρασε:D

Τεράστιο respect στην ομάδα που μπάινει στην έδρα της κατόχου του Europa League και καταφέρνει να προηγηθεί στο πρώτο λεπτό!

Ακόμα πιο τεράστιο respect γιατί η πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας σε ισπανικό έδαφος ήρθε από τον Άρη του μισού μπάτζετ (και πολύ λέω), όταν εμείς κάποτε με Τζιοβάνι, Καρεμπέ, Ζε Ελίας, Τζόλε και Γιαννακόπουλο τρώγαμε γκολ στο 94 και φέρναμε μόνο ισοπαλία με τη Ντεπορτίβο.

Λεβέντικη, αντρίκεια νίκη. Μπράβο ρε μάγκες.

xaxaxaxaxax

Ο iron τα λεει παντως. 8)

Oπως ειπε και ο Λεμμυ στο Alive & 25:

[B][SIZE=“6”]Bliss …Absolute fuckin’ bliss.[/SIZE][/B]:slight_smile:

Δεν υπαρχει κατι να πουμε ρε παιδια.

Κλαιμε.

Ο ΑΡΗΣ σκορπιζει μεσα-εξω την κυπελλουχο Ευρωπης και κρατα την τυχη στα χερια του σε ενα ομιλο επιπεδου Champions League.

Γινεται η πρωτη ελληνικη ομαδα που φευγει με διπλο απο την Ισπανια.

Και σημειωνει (μαζι με το επος της Περουτζια) τη μεγαλυτερη επιτυχια του στην ευρωπαϊκη του ιστορια.

Το Μπαγερ-Ατλετικο γινεται στη Γερμανια αφενος, και αφετερου πιστευω πως οι Γερμανοι προτιμουν οσο να 'ναι τον ΑΡΗ απο την Ατλετικο.

Οπως και να 'χει, ο ΑΡΗΣ θα καθορισει αν θα προκριθει με νικη απεναντι στην αδιαφορη και χωρις αλλες αγωνιστικες υποχρεωσεις Ροζενμποργκ στο φλεγομενο (και λογω της παρουσιας του iron_aris) Βικελιδης.

ΥΓ.: Ημερα χαρας σημερα, αλλα οι εναλλαγες αποδοσης και η ολη αποδοση της ομαδας εδω δεν ξεχνιουνται …Απλα φαινεται πώς ενα ματς ειναι ικανο να κανει την πορεια της ομαδας να δειχνει ικανοποιητικη και να κανει το ποτηρι μισογεματο.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΓΚΙΑ σημερα, μπραβο ρε ΑΡΕΙΑNAPA.
God of War Arise!!!:metal::metal::metal:

Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο το χαρηκα ομως. ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ!!!
:lol::lol::lol:

Γιατι, σε ισοβαθμια δεν την εχει την Ατλετικο? Αφου την εχει παρει μεσα-εξω…

Πικρα ε…? Δεν πειραζει, περαστικα. Παντως καλη τυχη και σε σας 2morrow.

Αρειανάρα ρε!
Εκατομμύρια μπράβο.

Μακάρι να συνεχίσουν και οι 3, και αφήστε τα δύο ευτραφή ηλίθια βόδια να σφάζονται για το πρωτάθλημα.

Αρειανάρα ρε!

A, και για να μην γκρινιαζει ο Adaris και να μη με πρηζει ο ChrisΡ:

Στο 5’ λεπτο ο Λαζαριδης κανει χερι στη μεγαλη περιοχη. :bleh:

YΓ.: ΑΡΗΣ ΡΕ.

ΥΓ.2: Επειδη η αξια του ηττημενου δινει αξια στο νικητη.
Ταδε εφη ο MVP του τελευταιου Μουντιαλ:
[I]«Ο ΑΡΗΣ μας νίκησε δίκαια. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα»[/I]

[SIZE=“4”][B]ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ…!!![/B][/SIZE]

χίλια μπράβο στον αρη…
όταν άλλοι που με όλο το μπατζετ του αρη παίρνουν μισό ριερα ή μισό γκοβου(γελάω) ο αρης έκανε διπλό με , Μίσελ, Λαζαρίδη, Οριόλ, Βανγκέλι, Μενδρινό Καζναφέρη, Τσέζαρεκ, Πρίττα…
να τα βλέπουν αυτά οι “ομαδαρες”…για να μην πω για μια ομάδα που χάλασε τα τριπλάσια απο τον αρη και ειναι στον πάτο…:roll: (άσχετα που ο αρης εχει προπονητή και ψιλοετοιμη ομάδα)

μακάρι να πάει όσο μπορεί στην διοργάνωση…ειδικά τώρα που οι μεγάλοι δεν συνεχίζουν(ο ένας δεν συμμετέχει καν)

*στο τρίτο γκολ πανηγύριζα σαν χαζός…
**άντε να σε πείσουν τώρα οτι δεν διαλέγουν ματς…
***ενισχύθηκε η άποψη που είχα και στο πρώτο ματς οτι η ατλετικο ειναι ασόβαρη ομάδα και βαδίζει στα χνάρια της βερντερ…αλλά αυτό δεν μειώνει [B][U]καθόλου[/U][/B] την ΘΕΟΤΕΡΑΣΤΙΑ νικη του αρη…(λες και αν ήταν άλλη ελληνικη ομάδα θα κέρδιζε)
****[B]λαζαριδης[/B]. ούτε ελβετικός σουγιάς να ήταν…κόβει, σκοράρει χαρίζει βαθμό(υς), κερδίζει πέναλτι, δίνει προκρίσεις… mvp εως τώρα…!!

Τώρα μένει να περάσουμε στην επόμενη φάση, για να πιάσει τόπο η χτεσινή νίκη. Όπως και να 'χει όμως, η μεγάλη νίκη θα μας μείνει και άσε τους άλλους να κουρεύονται!

Πάντως ρε μάγκες κάτω στην Αθήνα ένα μεγάλο ευχαριστώ που βάλατε τον Άρη στα πρωτοσέλιδά σας, αλλά δεν ήταν ανάγκη να μας δώσετε τόσο χώρο (περίπου 1/4 της σελίδας) τη στιγμή που η ΑΕΚ πήρε τόσο τεράστιο διπλό, ο Κάρα πλακώνεται με το Λέτο κλπ κλπ Μας συγκινήσατε μπαγάσικα

[SPOILER]Βρε ουστ! Εξαιρείται ο φίλαθλος[/SPOILER]

γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!

γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!

γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!

ΑΡΗΣ ΡΕ ΜΟΥΝΗΑ!!!

Πραγματικά αν μη τι άλλο λυπηρό αυτό.

Επίσης χθες που έβλεπα τα στιγμιότυπα του ΑΝΤ1 ήταν ίσως ο χειρότερος speaker στην ιστορία του αθλήματος…Έβαζε γκολ ο Άρης στην Ατλέτικο και αυτός έκανε λες και είχαμε κόρνερ ξερω γω…Φώναξε λίγο ρε!!

πάντα έτσι κάνει αυτός…
έτσι και ήταν κανένας σπυροπουλος θα είχαμε βλάβη στην ακοή μας…:stuck_out_tongue:

Καλά, ενθουσιάστηκα με τη νίκη της ΑΕΚάρας, αλλά τούτο έδω ήταν άνω ποταμών. Έκατσα και είδα τον αγώνα μετά και πανηγύριζα σαν να έβλεπα ΑΕΚ. Χίλια μπράβο και λίγα είναι.

Διαλέγουν ματς λέει…

Ε, λοιπόν, καλά κάνουν και διαλέγουν!!

Επιτέλους βλέπουμε ομάδες που δεν έχουν μοναδικό στόχο το πλασάρισμα στην πεντάδα ώστε να βγουν Ευρώπη την επόμενη χρονιά για να την γράψουν στα @@ τους. Βλέπουμε ομάδες που ρισκάρουν γκέλες στο πρωτάθλημα για να προχωρήσουν στις διεθνείς διοργανώσεις και αυτό είναι ό,τι πιο υγιές έχω δει εδώ και πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Άρης θα περάσει στην επόμενη φάση (ελπίζω, το εύχομαι) και θα δώσει 2 ματς για ο,τι καλύτερο. Τι κι αν δεν βγει Ευρώπη του χρόνου (που θα βγει), θα έχει να λέει ότι τη σεζόν 2010/11 έκανε κάτι ξεχωριστό και με δύσκολο τρόπο.

Το ίδιο ισχύει για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αν περάσουν κι αυτοί.

Δυστυχώς πριν λίγα χρόνια κάτι ανάλογο πήγε να κάνει ο Λεμονής στον Ολυμπιακό αλλά τον έδιωξαν γιατί έφερε “Χ” με τον Αστέρα Τρίπολης.

το διαλέγουν ματς εδώ μέσα το άκουσα…

τώρα , γιατί δεν μπορούν να παίξουν και στις 2 διοργανώσεις…??
γιατί έχει διαφορά απο το είμαι ο προπονητής και ρίχνω βάρος σε μια διοργάνωση και άλλο είμαι παίχτης και έχω γραμμένο το πρωτάθλημα…

Χίλια μπράβο στον Άρη που κατάφερε αυτό που η δικιά μου ομάδα δεν καταφέρνει ποτέ. (εξαιρείται η χρονιά Λεμονή). Και δεν λέω μόνο για τη νίκη, αλλά κυρίως για το πνεύμα που έδειξε σε ένα τέτοιο ματς.

Προσοχή μόνο καρντάσια μην τα σκατώσετε με τους Βίκιγκς…

και ο σπηκερ της νοβα μαλακακος ειναι,εγω το εβλεπα απο αγγλικο στρημινγκ και οι αγγλοι ηταν πιο πωρωμενοι.

δασκαλου και τα μυαλα στα καγκελα