Αρειανάρα ρε!

οκ…απλα το λέω γιατι στο ενα πέταλο ο βελλιδης δεν εχει κόσμο , δεν ηταν κανείς, και στο άλλο είναι με δίχτυ και ακόμη και με αεκ/ολυμπιακο στα 300 που θα πετάξεις ενα περνάει(μια φορά μέχρι τώρα…στον σαχα)…πόσα να πέταξαν και περάσαν αντικείμενα…που γενικά πλέον δεν εχω δει κάτι να πετάν

εφημερίδα λεω του σκορδα.η οποία λεει για αφιλόξενη λαρισα…
όλοι οι άνθρωποι του αρη(30ατομα σχεδόν), πριν και μετά τον αγώνα, ήταν στο μπαρ και σουλάτσαραν σε όλους τους χώρους με ανθρώπους και οπαδούς της αελ…δεν έγινε τίποτα…
ακόμη και οι δημοσιογράφοι τους δοθήκαν 10 θέσεις στα θεωρία χωρίς να γίνει τίποτα, και έγινε κανονικά η μετάδοση απο τα μέσα
τι σκατά αφιλόξενοι είμαστε? μήπως λέει γενικά?:-k (αν και είναι κάπως άκυρο)

*ασχολούμαι με χαζομάρες γιατι δεν βλέπω επίσημα ματς…εχω πήξει στα φιλικά

[B]Δυσαρέσκεια Super 3 για Τσιώλη και Πρίττα[/B]

Την έντονη δυσαρέσκεια των οργανωμένων οπαδών του Super 3 (την οποία εξέφρασαν μέσω της ραδιοφωνικής τους εκπομπής), προκάλεσαν κάποιες δηλώσεις του προπονητή του Αρη, Σάκη Τσιώλη και του ποδοσφαιριστή, Σάκη Πρίττα, αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Λάρισα, το περασμένο Σάββατο.
Στον Τσιώλη «προσάπτουν» υπερβολική ευαισθησία στο «θέμα Λάρισα» τη στιγμή που είναι προπονητής στον Αρη, ενώ με τον Πρίττα διαφωνούν σε ότι έχει να κάνει με την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο «AELFCARENA» την οποία χαρακτήρισε «πολύ όμορφη», κάτι που όπως υποστηρίζουν δεν ισχύει.
[B]«Που την είδατε την ωραία ατμόσφαιρα και που ακούστηκε 10 λεπτά δήλωση για τη Λάρισα; Αντιληφθείτε σε ποια ομάδα βρίσκεστε και μη μας πατάτε άλλο τον κάλο», [/B]ειπώθηκε μεταξύ πολλών άλλων.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=204864&Sport=1&Competition=1713&Country=82&Team=16817

άρχισε το στεγνό καθάρισμα…=D>

ο ένας είπε οτι η λαρισα αξίζει να παίζει στην α΄εθνικη και ότι έχει χτίσει καλή ομάδα παρόλο τις δυσκολίες, και στο ραδιόφωνο το παρουσίασαν λες και μίλησε 10 λεπτά για τη λαρισα #-o
και ο άλλος είπε οτι ήταν ωραία ατμοσφαίρα και στράβωσαν.!!! λες και πουθενά αλλού δεν είναι καλή η ατμόσφαιρα, και οτι κάτι έγινε(για να το λες οτι το είπαν στο ραδιόφωνο) επειδή έπεσε κάτι μέσα.και με τον ατρομητο κάποιος έριξε ενα μπουκάλι στο κεφάλι του επσταιν…δηλαδη δεν ήταν καλή επειδή κάποιος είναι τρόμπας?!!

*βέβαια για τον πριττα εχω να πω οτι γενικα κατι πρέπει να ειχε πάρει…στις δηλώσεις επίσης ειπε οτι [B]είναι χαρούμενος για την νίκη και [U]για τους 3 βαθμούς.[/U]!!![/B] 8O/:lol:
ασε που δεν μπορεί να ήταν και τοσο καλή με τόσο λίγο κόσμο(5 χιλιάρικα με τα χίλια ζόρια)
**πάμε για αντίποινα στο φιλικό του άλλου σαββατου…

χαχαχα αυτο που ειπε ο Πριττας δεν εχει ξανασυμβει!!!
τι μπορει να σκεφτοταν χαχαχα!!

Aυτο με τον Πριττα το 'ψαχνα να το ποσταρω σε βιντεο.

Γι’ αυτο τον αγαπαμε το Σακαρο …γιατι ειναι σε ρυθμους πρωταθληματος ακομα και στα φιλικα. :lol:

[B]@crimson_Idol[/B]

Oυτε στεγνο καθαρισμα, ουτε κομπλεξ ουτε τιποτα…

Καποια στιγμη πρεπει να αρχισει να προσεχει τι λεει ο Τσιωλης.

Απο τοτε που ηρθε ο Τσιωλης στον ΑΡΗ εχουμε βαρεθει να ακουμε ποσο γαματη ομαδα ηταν ο Ολ. Βολου (ηταν, κανεις δεν το αμφισβητει) και οτι επρεπε οπωσδηποτε να παιξει Ευρωπη (σε βαρος του ΑΡΗ), γιατι το “αξιζε”, καθως και για την υπεροχη πολη της Λαρισας.

Πρεπει να καταλαβει οτι ειναι προπονητης σε μια μεγαλη ομαδα και δεν μπορει οι δηλωσεις του ΜΟΝΙΜΑ να αφορουν το Βολο, τη Λαρισα και το τσιπουρο Τυρναβου ξερωγω.

Kι οσο η ομαδα κερδιζε, κανεις δεν εδινε σημασια.

Αλλα οταν ολο το καλοκαιρι ο σχεδιασμος ειναι τραγικος και το προσωπο της ομαδας ειναι στα ιδια επιπεδα, θα πρεπει να αφησει τις δηλωσεις (ποσο μαλλον για αλλες ομαδες) και να κοιταξει να κανει τη δουλεια για την οποια τον εμπιστευομαστε χωρις πολλα πολλα.

πούτσες μπλε…

καλά. παίζει με εναν αντίπαλο , μέσα στην έδρα του,στην πολη που έπαιξε για τόσα χρόνια, έρχονται 12 δημοσιογράφοι απο αυτήν την πόλη και την ομάδα., τον ρωτάνε και αυτός δεν θα μιλήσει γιατί είναι προπονητής του αρη και δεν ξεκίνησε καλά? αυτά είναι αστεία πράγματα…

ολοι οι προπονητές που πέρασαν πέρυσι απο το αλκαζαρ και μετά απο το arena κάναν δηλώσεις για την αελ…όλοι… βαλβερδε μέχρι μπαντοβιτς(ειδικά αυτός)…οτι πρέπει να βρει το δρόμο της, εως οτι ειναι καλή και δεν δεν πρέπει να πέσει(λόγια παρηγοριάς)…όπως οι δικοί μας καναν ενώ ήμασταν στο χείλος του γκρεμού…
προχθές ο τσιωλης είπε 12 λέξεις για την λαρισα και στο ραδιόφωνο είπαν οτι μίλησε 10 λεπτά.!!
φαντασου δηλαδη…[B][I]γιατί κυριε τσιωλη αναφέρθηκες στην ομάδα που έπαιξες φιλικό πριν 5 λεπτά?![/I][/B] χαχαχαχα

απλά είμαστε [B][U]σκατοπαδοι[/U]/B και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι…
και μην μου πεις ετσι το βλέπεις εσυ , και εδω είμαστε μεγάλη ομάδα(ποτε δεν κατάλαβα αυτό που κολλάει)…γιατί για αρχή την αελ μπορεί να την βλέπω πιο μεγάλη εγώ και να μην με πειράζουν αντίστοιχες κινήσεις/γεγονότα, και επίσης μίλησε 3 λεπτά για τον αρη ο coleman, που είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον σακη…(με καλά λόγια, τα οποία ηταν παραφουσκωμένα σε σχέση με αυτά που έδειξε ο αρης).τι να του πούμε? γιατι είπες οτι είναι καλύτερη ομάδα, απο αυτές που παίξαμε στα φιλικά, και ποτ το είδες αυτό, και γιατί οτι είπες οτι είναι καλύτερη απο του φίλου μας του δωνη>?

βρε στεγνό καθάρισμα…ειναι μικρο το μέγεθος του τσιωλη και απλά οτι και να γίνει θα τα ακούει…εκτός αν πιστεύεις οτι με κουπερ, σε μέτρια θέση και αντίπαλο την λαρισα θα μιλούσε λιγότερο, και θα άκουγε τα ίδια

κατά τα άλλα, με τις δηλώσεις του πριττα, πλέον τον θέλω στην ομάδα…μεγάλη αγάπη :smiley:

Δε σχολιαζω και δεν εχω ακουσει τι ειπε προχτες.

Αυτο που σχολιαζω ειναι οτι ως προπονητης του ΑΡΗ εχει δωσει απειρες συνεντευξεις, στις οποιες αναλωνεται στο να μιλα για το Βολο και τη Λαρισα.

Ε, οταν ο κοσμος βλεπει και το χαλι της 2ης αγωνιστικης, σε συνδυασμο με τον κακο σχεδιασμο και τις αστοχες δηλωσεις και οσον αφορα τις μεταγραφες, λογικο ειναι να υπαρξει εκνευρισμος.

Τωρα, αν εσυ θες να πλαθεις σεναρια αποχωρησης του σαν το παρακατω, δεν μπορω να κανω κατι αλλο εγω.

*τα λέμε άλλη φορά…βλέπω τσαμπιονια :stuck_out_tongue:

για τον τσιωλη το είπα λόγο του ματς που περιμένω με την ξανθη…3 ματς είδα της ξανθης, πολύ καλή μου φάνηκε

οσο για τον σχεδιασμό δεν ξέρω και πολλά…

Oτι θα φυγει ο Τσιωλης, επειδη θα “χασουμε” απο την Ξανθη;;; #-o

με μια μεγάλη ήττα τι νομίζεις οτ θα κάνει…?
αν οχι σώνει και καλά μετά το ματς(με ηττα) στο επόμενο άσχημο αποτέλεσμα…εδώ πέρα για κάποιο λόγο το έχουμε σίγουρο

Ποσο μεγαλη θες;;; Ενα 0-4, 0-5 ειναι καλα;;;

Δεν ξερω ποιοι το 'χετε σιγουρο, αλλα καλα ειναι να υπαρχει μια βαση στα οσα λετε…

δεν εχω σίγουρη την ήττα…:-s την απομάκρυνση σε σχέση με αυτή εχω (αν έρθει η ήττα)

*για μένα αν έρθει ενα 0-2 μέσα στον αρη μεγάλη ήττα την βλέπω…αν είσαι μεγάλη ομάδα αυτό θα είναι μια μεγάλη ήττα.βέβαια μπορεί να αρχίσει να ρολαρει τώρα ο αρης και να βάλει και 5…κανείς δεν ξέρει…
**δεν λέω κάτι κακό για τον αρη:-s

Η Ξάνθη έφαγε τέσσερα γκολ απο την ΑΕΚ. Μην υπερβαλλουμε για τις δυνατότητες της. Απλά ο Βελλιδης είναι ένα ερωτηματικό.

[B]@crimson[/B]

Δεν ειπα oτι λες κακο …ειπα οτι βγαζεις σεναρια απο το μυαλο σου χωρις λογο.

Γιατι δε θεωρω πιθανο ο ΑΡΗΣ να διωξει 3η αγωνιστικη εναν προπονητη στον οποιο μολις εφερε 5 παιχτες, ουτε θεωρω οτι δε θα κερδισουμε την Ξανθη.

Το δευτερο, βεβαια, μπορει να αμφισβητηθει και μπορει, οντως, να χασουμε …το αλλο, ομως, ειναι καθαρα κουβεντα καφενειου.

[B]@crabsody[/B]

Μια χαρα ειναι ο Βελλιδης …τουλαχιστον σ’ οσα ματς επαιξε.

θα έκανα ενα λογοπαίγνιο με το καφενείο και τον τσιωλη αλλά τα έχεις πάρει :stuck_out_tongue:

επειδη το διάβασα τώρα…θα παιξουν κάποιοι απο τους 4 στο ματς με την ξανθη? απο τώρα? :-k

Με ξενα κολυβα μνημοσυνο ολοι…

ας προσέχατε

παλιό αλήτες.!
μου χαλάτε τα σενάρια

:frowning:

τελικά δεν παίζει ο βασιλακακης(που υποτίθεται τον ειχε κλείσει η αελ, και τον πήρε η ξανθη…#-o) και φλισκας(και ο βαλλας)

ο αρης εχει εκδώσει δελτία για τους νέους παίχτες?
δεν ειναι ρίσκο να τους βάλει απο τώρα?

O Άρης έχει βάλει γκολ φέτος;