Κουτί Παραπόνων

σωστά. ας λήξει εδώ. οτι ειχαμε να πουμε όλοι το είπαμε και ας σκεφτεί ο καθένας απο μας που έκανε λάθος

σε ξέρω εσενα! εισαι φίλος του Γιάννη…ερχεσαι και στα πάρτι μας… :wink: θα σου εξηγησω απο κοντα! xaxaxa

Όταν δεν είσαι συγκεκριμένη, το μπαλάκι παίρνει όλους τους μοντς (kourou, montecristo, karvou, Cozy, nimlot, manos87, freedomofrock, ellanor). Και από όλους αυτούς, τσέκαρα το τόπικ της συναυλίας του Ούλι και το παρόν τόπικ και δε βρήκα κάτι μεμπτό για κανένα τους. Αν κάτι συνέβη σε άλλο τόπικ, μπορείς ελεύθερα να μας ενημερώσεις και να το ελέγξουμε.

Δε μου αρέσει όμως να αφήνονται γενικά υπόννοιες για τους μοντς, γιατί τότε η μπάλα τους παίρνει όλους και κανείς από τους μοντς δε μπορεί να υπερασπιστεί και τον εαυτό του :wink:

Πάντως, θεωρώ πως το κουράσαμε το θέμα και δεν έχει νόημα. Τα points έγιναν, τεκμηριώθηκαν όσο τεκμηριώθηκαν και δεν πρόκειται να αλλάξει από ότι βλέπω κάποια από τις 2 πλευρές άποψη. Την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε (σε καμιά συναυλία όπως συνήθως) μπορείτε να τα πείτε από κοντά και να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις…

κ να ανταλλάξουμε κ business cards… :lol::lol::lol:

Βγαίνω λίγο οφ τόπικ, αλλά δεν έχω ΜΣΝ, skype, κλπ ακόμα :stuck_out_tongue:

Καλά, μη το γελάς… Προχθές η γραμματέας με ενημέρωσε πως έγινε παραγγελία για την κάρτα μου (και μου ετοίμασε και προσωπική ιστοσελίδα για να ανακοινώνω την έρευνα μου). Μετά τον Dr. Rock θα βάζω και εγώ το Dr δίπλα στο όνομα μου:p

Πραγματικά κουράστηκα και θα το λήξω εδω. Εγω προσωπικά δεν σε ξερω, ουτε ποιος εισαι ουτε τιποτα. Και δε με ενδιαφέρει και να μαθω . Πολλοί εκει με γνωρίζουν, δεν είπα όλοι. Και όπως είπα και πριν , δεν αναφέρθηκα σε όλους σας μιλώντας για μουσική ά-παιδεία, αλλά επειδή σας αρέσουν οι καβγάδες γιατί πιστεύετε οτι λέτε εξυπνάδες, τσαντίζεστε όλοι! τουλάχιστον έτσι το εισπράττω. δεν μπορώ να κάνω κάτι για την μύγα του καθενός, λυπάμαι!μακάρι να μπορούσα. Ειπα οτι αναφερομαισε 2 άτομα που δημιοργούν συνέχεια πρόβλημα. Τι κάνω για αυτό? Απλά τους αγνοώ και τα ποστ τους μου είναι αδιάφορα.

Δεν μπορούν να κάνουν όλοι παρέα με όλους και ειναι αδυνατον να συμφωνουν όλοι με όλους. ειτε ακουνε την ιδια μουσική, ειτε αγαπανε την ίδια ομαδα είτε…είτε… Εσυ συνέχισε την προσπάθειά σου!

εγω πάλι δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κανέναν και δεν έχω την ανάγκη να προσπαθώ να πιάσω φιλίες με άτομα που δε μου ταιριάζουν .

Και κάτι τελευταίο: δεν είπα κάτι για τον Μοντεκρίστο, είπα οτι τον ξέρω και με ξέρει. Γενικά όμως να κοιτάτε να μην βριζετε μερικοί τους αναγνωστες σας επειδή απλά διαφωνείτε μαζί τους και επειδή είναι δυσαρεστημένοι απο εσάς, γιατί αυτοί δίνουν πνοή στο site΄. Πάντα εκφράζω τη δυσαρέσκεια μου όταν το νιώθω και όλοι κοιτανε να γίνουν καλύτεροι και να μου εξηγήσουν. Μόνο εδω λειτουργείτε εγωιστικά! τι να πω? Ασε που όταν λέω κάτι όλοι το παίρνετε προσωπικά ενώ αναφέρομαι σε 2 άτομα. Τι να πω. Και εγωιστές και την μύγα? τελος πάντων… το εξαντλήσαμε. Το όλο θέμα είναι επειδή μεροληπτείτε. Κάνετε επιλογές για το τι θα βάλετε σαν κεντρικό νέο, και αυτό είναι οκ, αλλά η ατζέντα των συναυλιών οφείλει να είναι ενημερωμένη με το που το μαθαίνετε! Και αυτό δεν έγινε γιατι το ξέρατε από το καλοκαίρι, ότι και να λέτε! Το φαν κλαμπ έστειλε και προσωπικό μήνυμα σε έναν από εσάς (και λάβαμε και απάντηση του), του οποίου το όνομα δεν έχει σημασία να δώσω. Εγω έτσι έχω μάθει να λειτουργώ. Σαφως τώρα εσεις κάντε ότι γουστάρετε. Αλλά μην τσαντίζεστε μετά επειδή οι αναγνωστες σας είναι δυσαρεστημένοι. αν δεν το καταλαβαίνετε εσείς, εγω δεν μπορώ να κάνω κάτι. καθήστε να βρίζεστε και να μυγιάζεστε!

και πριν χαιρετήσω, θα σου έλεγα να κοιτάξεις τα ποστ όλων μας απο την αρχή για να δεις ποιος μίλησε άσχημα σε ποιον και μετά άρχισε όλο αυτό το θέμα…Να υποστηρίζεις τους φίλους σου, αλλά όχι όταν έχουν άδικο και είναι αναιδείς.

Byes

δωράκι!

  1. δεν μου αρέσουν οι μπιχτούλες κ τα πμς-φαντάσματα. αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, κάνε μου frw το pm κ θα επιληφθώ του θέματος. οι μπιχτούλες κ τα “αναφέρομαι σε 2 άτομα κ ξέρετε ποια είναι”, είναι λάθος αντιμετώπιση. ή πες δημόσια ποια είναι ή στείλε μου πμ

  2. κάνε quote τα “βρισίδια”.κανείς δεν σε/σας έβρισε. όπως έδειξε κ ο mandrake σε προηγούμενο ποστ, εσείς καταφερθήκατε εναντίον του rocking με βαρείς χαρακτηρισμούς κ οφείλουμε να απαντήσουμε

  3. να μας επιτρέψεις να βάζουμε κεντρικό όποιο θέμα θέλουμε. σε παρακαλώ όμως.

  4. δεν είναι δυσαρεστημένοι οι αναγνώστες - το fc των scorps είναι για άλλη μια φορά, επειδή δεν κάνουμε ότι θεωρείτε εσείς σωστό, αναφορικά με ένα καλλιτέχνη του family scorps. κρίμα. μην μιλάς όμως εξ ονόματος άλλων. οι fanboyδες δυσαρεστημένοι - ναι. “ο κόσμος” όχι.

  5. τα ποστ υπάρχουν. όσοι άσχετοι με το θέμα ας διαβάσουν κ ας βγάλουν συμπεράσματα

  6. την επόμενη φορά που θα σε δω, θα σου ζητήσω business card. έσω έτοιμη

περιμένω πμ αν υπάρχει θέμα. αν δεν υπάρχει, οκ

μιλάς σωστά και λυπάμαι αν πιστεύατε οτι σας έπερνε όλους η μπάλα. Η “μπαλα”’ σας πήρε όλους μονο σε ότι αφορά την ενημέρωση, το οτι το ξερατε απο το καλοκαίρι και δεν το βάλατε στην ατζέντα εστω βρε παιδια!
Πιστεύω οτι ήμουν πολύ ξεκάθαρη στα ποστ μου, αλλά ΄΄ισως όχι για μερικούς.
Μπορεί να ήταν και άλλοι αυτοί που έβριζαν, αλλά αν σε ενδιαφέρει μπορείς να το διαπιστώσεις κάνοντας μια ανδρομή στο τόπικ… Όλοι πέσατε πάνω μας σαν τα κοράκια και ειλικρινά είμαι κουρασμένη απο όλο αυτο για να δω απο ποιον έχω προσωπικά παραπονα απο τη συμπεριφορά τους, εκτος απο αυτους που ανέφερα…

Dude δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα :stuck_out_tongue:

Μμμμμ!
Αυτό το “από κοντά” μου εξάπτει τις αισθήσεις και την φαντασία…

καμια μπηχτή! στα ειπα όλα και σου στειλα και μηνυμα. και κανενας χαρακτηρισμός! ημουν σαφέστατη! και απαντησα και για το κεντρικό θέμα και μπλα μπλα μπλα… μπες στον κοπο να τα διαβασεις. Το atomo133 δεν ειναι απο το φαν κλαμπ ουτε τον ξερουμε ουτε τον γνωρίσαμε ποτέ. Και ήταν σαφέστατος. Μη μου λες λοιπόν οτι να 'ναι. και στο κάτω κάτω και τα παιδιά του φαν κλαμπ αναγνωστες σας είναι! Αν τους θεωρείτε “άλλη ομάδα” και είστε έτοιμοι να βγαλετε κέρατα όταν σας μιλάμε, δεν μπορώ και πάλι να κάνω κάτι.
πάντα έχω business card μαζί μου! πάντα και όπου πάω! :wink:

whatever, I give up

χαχαχα!!! εισαι σίγουρος??:stuck_out_tongue: θα δείξει!! 8)

και γω. βαρεθηκα και δεν θα μου χαλάσει κανεις αυτο το όνειρο που έζησα το 2ημερο 1-2/11. δεν εχω ξενερωσει, απλά ειλικρινα κουραστηκα. σου στειλα και μηνυμα, δες το αν θες.

και τελος . αλλωστε κανεις δεν πρόκειται να αλλαξει γνωμη, οπότε δεν εχει νοημα να συνεχίζουμε,. αλλά , μια τελευταία συμβουλή (και ας πιστεύετε οτι δεν την χρειάζεστε) , “Μάθαιτε να ακούτε και προσέχετε την συμπεριφορά σας”. Και αυτό πάει σε όλους σας και όλους μας γενικά- Όχι ειδικά για αυτή την κουβεντα με τον Ροθ, γενικότερα μιλάω.

Βαθύς αναστεναγμός…Τέλος επιτέλους.

[CENTER]

[SIZE=“5”]THE END[/SIZE][/CENTER]

Πολύ πατριωτικά παίρνουν τα μουσικά ορισμένοι εδώ μέσα. Θυμίζει πολύ ποδόσφαιρο και δεν είναι υγιές…

Εγώ ό,τι πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου?:-s

Karvou,έστειλες pm στον nihlist για τις ειρωνίες ή μόνο σε μένα στέλνεις κάθε 3 και λίγο?

Ο καθένας κρίνεται απ’αυτά που λέει και γράφει,αντίθετες απόψεις,άκρη δεν πολυβρίσκεται,life goes on.

Χαίρομαι που διαβάζει όλο το τιμ του ροκιν το forum του scorpions.gr και τσίμπησαν το θρεντ μου για περί “πολέμιων”:slight_smile:

α,αγάπες και καρδούλες και σας αγαπάω όλους και τέτοια λοιπά

“διάβαζε”, δεν διαβάζει…:wink:

ρε ρούδι στο παρόν θρεντ ακούσαμε τα απίστευτα κ στα καπάκια την φράση “δεν γίνεται καμία επίθεση στο ρόκιν”, οι ειρωνίες σε πείραξαν ;;8O:roll:

επίσης ο φίλιπς κάνει κ κανένα ουσιαστικό ποστ που κ που, δεν ειρωνεύεται μόνο…8)

α κ μιας κ το θυμήθηκα…8)

“τα λεγα εγώ”:lol:

http://www.rocking.gr/article3659.php