Βγάλτε τα απωθημένα σας για το αφεντικό σας

Δεν εχω συνηθισει να μιλαω σε τοιχους.
Τελος off topic απο μενα, θα ξαναποσταρω για το αφεντικο μου καποια στιγμη.:stuck_out_tongue:

Να αλλαξει παλι ο τιτλος του τοπικ.

βγαλτε τα απωθημενα σας μεταξυ σας

Οκ ελλανορ καταλαβα τι εννοουσες εν τελει…:wink:

Προσωπικα πιστευω οταν μια κουβεντα φτανει σε βαθμο που επικρατει μια ενταση, καλο ειναι να πεταγεται καποιος να λεει κατι ασχετο για να ηρεμει λιγο το κλιμα και να ξενερωσει τις κοντρες.

οφφ τοπικ τελος και συγνώμη:)

Mackintosh, ποστ σαν το πάνω που έγραψες για τον τίτλο μόνο off topic δεν είναι. Αντίθετα, συνοψίζουν πλήρως πως έχει η κατάσταση.

@ Lunatic, κάποια στιγμή όταν θα σαι πιο χαλαρή ξαναδιάβασε όσα έγραψα. Θα δεις πως πουθενά δε λέω κάτι που αντιλέγει όσα υποστηρίζεις. Ίσως καταλάβεις και το νόημα όσων υποστήριξα, με πάθος ομολογουμένως.

Μια που τα προηγούμενα θρεντ δεν ήταν και ακριβώς εντός θέματος, δεν είναι και τελείως άκυρο το πάνω ποστ.

Αύριο μια καινούργια μέρα ξεκινάει, όπου και εσείς που έχετε αφεντικά πάνω απ’ το κεφάλι σας μπορείτε ξανά να γράψετε γι’ αυτά. :slight_smile:

εδιτ - Τέσπα. Ον τόπικ στο εξής απο όλους μας.

βακ θα επαναφέρω το ποστ σου, αλλά έλεος με το σπαμ ρε μάστορα.

κάνε κ 1 ποστ στα 20 που να έχει (κάποιο) νόημα

έλεος

Παλι δεν ημουν αρκετα αστειος ωστε να μεινει το ποστ?

Μπα, στη συγκεκριμένη περίπτωση κολλούσε. Σπάνιο πράγμα να κολλάει ένα σπαμ-ποστ, αλλά ταίριαζε με την τροπή που πήρε το θέμα.

On topic from now on.

Αυτά ισχυουν για τους καλλιτεχνες…Εγω ειμαι λογίστρια…Διαφωνω…
Καλό κατευοδιο αγαπημενο μου ποστ…:cry::cry:

Μην σβήσετε τη συζ’ήτηση παίδες. Βάλτε τη σε άλλο τόπικ. Εξάλλου τα απωθημένα για το αφεντικό έχουν άμεση σχέση με την επιλογή εργασίας και τη γενικότερη στάση ζωής που συζητήθηκε εδώ. Εγώ π.χ. δεν έχω απωθημένα με το αφεντικό μου. Αυτός τραβάει το δρόμο του. Αν δεν τον γουστάρω ας σηκωθώ να φύγω. Αν έχω να πληρώσω νοίκια, έχω άρρωστη μάνα στο νοσοκομείο και πρέπει να μείνω στη δουλειά, ας αλλάξω την αντιμετώπιση μου μένοντας παράλληλα στη δουλειά ή εν τέλει ας αλλάξω δουλειά .
I don’t want to change the world and i dont want the world to change me. Μεγάλος στίχος…

Ζουγκλα εισαι μεγαλος…Οζυ???

μεταφορά σε τόπικ που δεν υπάρχει, δε μπορώ να κάνω. Ας κάνει όποιος θέλει νέο τόπικ και το βράδυ θα τα μεταφέρω. Αλλά το τρόλινγκ που έγινε θα σβηστεί.

@Lunatic…Ozzy και τα μυαλά στα κάγγελα :stuck_out_tongue:
@karvou…οκ μανίτσα μου θα ιδρύσω τόπικ με τίτλο Εργασία και Χαρά. Βάλτα εκεί όποτε μπορέσεις. Γίνεται μαζικά η μεταφορά με εύκολο τρόπο ή θα σου βγει η παναγία για να τα μεταφέρεις ένα ένα ποστ?? Στην πρώτη περίπτωση κλείδωσε το τώρα στην δεύτερη καταλαβαίνεις.

η αληθεια είναι πως είναι λίγο μπελάς γιατί πρέπει να τα ξεκαθαρίσω, για αυτό όμως θα τα κάνω το βράδυ αν είναι. Φτιάξε εσύ το τόπικ :wink:

Οντως μη σβηστει πλιζ, ας ανοιχτει αλλο για τα εργασιακα κι ας παει εκει. Ημαρτον δηλαδη, εκανα 10 λεπτα να διαβασω δεκα σελιδες, να παν χαμενα. Ειπωθηκαν καποια σωστα πραγματα εκατερωθεν αλλα σε τελειως λαθος βαση. Αν παει σε αλλο, θα πω κι εγω την παρολα μου. Για να συνοψισω, ο Davidian ειπε τη μαγικη λεξη απ οπου ξεκιναν ολα.Επιτελους, απαντησεις επι απαντησεων και κανεις δεν την ειχε αναφερει (νομιζω)

Τεσπα, εμενα το δικο μου αφεντικο:

  1. Βαφει το μαλλι του
  2. Την ωρα που εγω σκιζομαι αυτος κλεινει ραντεβου με π…ες
  3. Μου δινει αδεια με συχνοτητα νικης ΟΣΦΠ εκτος εδρας στην Ευρωπη
  4. Δε μου κολλαει ενσημα και αναγκαζομαι να τα αγοραζω μονος μου (το χειροτερο και για αυτο θα τον αφησω στα κρυα του λουτρου αργα η γρηγορα).

Δεν παλευεται με τιποτα σας λεω[-X

Για να μπω και εγώ on-topic δεν εχω παραπονα απο τα αφεντικά μου…(ειμαι στην μειοψηφία το ξέρω…:lol:)

davidian μαζι σου…
εργαζομαι στην ιδια εταιρια 5μιση χρονια κ εχω αλλαξει 2 προισταμενους
κ για τους δυο η δουλεια ηταν η ζωη τους, πρωτη προτεραιοτητα, πηγαιναν πρωτοι κ εφευγαν τελευταιοι κ κατα συνεπεια ελαχιστος προσωπικος χρονος.Αλλα ειχαν διαφορετικα κινητρα.Στον πρωτο δεν αρεσε η γυναικα του κ προτιμουσε τις υφισταμενες του ενω ο δευτερος απλα γουσταρει τρελλα το αντικειμενο.
Για τον πρωτο θα πω μονο οτι καλλιεργουσε ενα νοσηρο κλιμα ωστε να εχει τους απο κατω σε μια κατασταση ανασφαλειας κ φοβου για να τους ελεγχει καλυτερα ενω ο τελευταιος προισταμενος που εχω
ειναι απο τους πιο ανοιχτομυαλους προισταμενους που ειχα ποτε. Βοηθαει, δινει ευκαιριες για επιμορφωση, εχει κατανοηση, εμψυχωνει τους απο κατω, ειναι μηχανικαρα,εχει αντιληψη του αντικειμενου κ ξερει οτι η ποιοτητα στην δουλεια σου δεν μετριεται με τα λεπτα κ τον χρονο παρουσιας σου στο γραφειο.
Παντως πιστευω οτι κ απο τον κακο κ απο τον κακο προισταμενο μπορεις να μαθεις πολλα.

Καρβου αυτο που με εξοργισε ηταν ο τροπος του ελλανορ “αλλη μια μερα που θα εχετε τα αφεντικα πανω απο το κεφαλι σας” κτλ…πολυ σνομπ βρε αδερφε…ΕΠισης νομιζει τοι επειδη δεν εχουμε διαβασει αυτα που εχειδιαβασει ο ιδιος ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεου…
ΝΑ πληροφορισω λοιπον τον ελλανορ και τον καθε ελλανορ οτι αυτα που διαβαζω εγω και οι περισσοτεροι στο φορουμ (θελω να πιστευω) οτι τα διαβαζουν για παρτη τους και οχι γι να καθονται να τα αναλυουν σε ενα φορουμ με μεσω ορο ηλικιας 18 χρονων για να το παιζουν κουλτουρα και κακο.Αν κατσω και αναλυσω θεωρειες του Πλανκ και του Ραδερφορντ ο γκουγκλης θα πεσει συννεφο και ολοι θα βγουν απο εδω μεσα εξπερ στη κβαντικη φυσικη… ε οχι εγω ξερω ποιος ειμαι και δε χρειαζομαι επιβεβαιωση απο κανεναν εδω μεσα για “μπραβο” “ποσο γαματος εισαι” “ποσο μορφωμενος εισαι”…αυτες ειναι νοοτροπιες ατομων με ψυχολογικα προβληματα και χαμηλη αυτοεκτιμηση…
Ας ξεκαβαλησουμε λοιπον το καλαμι (αν δεν εχει μπει ηδη μεσα στον κωλο μας) και ας ζησουμε για εμας και οχι για να δειχνουμε τη ζωη μας στους αλλους COOL :slight_smile: