Κουτί Παραπόνων

Εγω 'εχω έναν πόντο !!

Ειναι γαματο και ευγε που προστεθηκε αλλα…
Μας συγχωρείτε ο χρήστης “ταδε” είναι συντονιστής / διαχειριστής και δεν επιτρέπεται να τον προσθέσετε στην λίστα αποκλεισμένων.

So unfair.:frowning:

ποποποποποπωωω τι κακοι που ειστε…#-o

στο καλσον:lol::lol::p#-o

εγω εχω 2
και δεν βγαινουν λεει
γκρρρρρρρρρρρρρρρ

Μη γράφεις βλακείες σε αυτό το thread.

Ρε σεις, πόντο επειδή είπα μαλάκα τον παπαρδέλα επειδή έδερνε Γεωργιανό συμμαθητή του; Την παλεύετε; Πιο σημαντική είναι η λεξούλα αυτή; Γιατί από ό,τι είδα το (ρατσιστικό) ποστ του δεν το σβήσατε. Δηλ είστε κατά της λέξης μαλάκας αλλά υπερ του ξύλου Γεωργιανών;

Αλλά μάλλον κι εσείς είδατε την αιτιολογία

και είπατε “μπράβο το παιδί τότε, καλός παπαρδέλας”.

Τεσπα, λίγο πιο βαθιά στα σκατά πλέον (για μένα πάντα)

Εφόσον σας ενοχλούνε ποστ μερικών γιούζερ ή και threads τα οποία έχουν φτιάξει μπορείτε πολύ απλά να μη τα διαβάζετε.

Ε τότε γιατί διαβάσατε αυτό που τον λέω μαλάκα;

Funny.

Μα αφού αυτό μου λες. Αφού ο παπαρδέλας (let’s face it) είναι μαλάκας και απ’ ό,τι φαίνεται ήταν και βίαιος μπούλης στο δημοτικό, αντί να κάνετε τη δουλειά σας και να σβήνετε κανα τέτοιο εξώφθαλμα ΑΘΛΙΟ ποστ, καλύτερα ο γιουζερ να μη διαβάζει τις πίπες του παπαρδέλα και του κάθε παπαρδέλα, ώστε να μην εκνευρίζεται, να μην τον λέει μαλάκα και να μην τρώει πόντο.

Φανι αζ χελ

(όπως είπα, πιο βαθιά στα σκατά)

Σχετικά με papardela και τα παράπονα για το επιθετικό ποστ που σβήστηκε.

To post του για τον γεωργιανό ήταν όντως άσχημο. Απο τις Βλακείες του με β κεφαλαίο. Και ένδειξη της ηλικίας του.

Αλλά άμα αρχίσουμε να βρίζουμε έτσι αβέρτα μετά για κάθε βλακεία που λέει ο άλλος… θα κάνει και αυτός το ίδιο μετά, και θα μπούμε σε φαύλο κύκλο.

Γι’ αυτό λοιπόν, let it be. :wink:

Aπλα μια παρατηρηση.Ο κορμος του ποστ μου που σβηστηκε στο θρεντ περι ρατσισμου ηταν κοπυ/παστε κατα το μισο απο το φορουμ του zoo.Φαντασου δηλάδη πως κατι το οποιο επιτρεπεται στο zoo εδω απαγορευεται.8)8)

Ασχετο,αλλα μια απορια που εχω,που βλεπουμε τα πονταλακια μας;:-k

Ναι αλλά εδώ είναι rocking. :wink:

@ ρεστλες, αν έχεις πόντο λαμβάνεις ειδοποίηση. Αλλά δεν έχεις έτσι κι αλλιώς. :stuck_out_tongue:

Δεκτον γιαυτο ειπα παρατηρηση και οχι παραπονο.

Εσύ πρέπει να είσαι από αυτούς τους… αριστερούς!
Σοβαρά τώρα, έχει δίκιο η δέχτσα εδώ ρε παιδιά. Ο καθένας έχει τα πιστεύω του, αλλά όταν προσβάλλουν κάποιους άλλους και κάνει τη βλακεία να το γράψει, το λιγότερο είναι να σβηστεί το προσβλητικό πόστ.

E ναι!!!

δηλαδη πετάει το ρατσιστικο και μετα φταίει ο άλλος που τον είπε μαλάκα; δε πάει έτσι ρε μάγκες!

Ευχαριστούμε για τις υποδείξεις. Την επόμενη φορά κάντε κι ένα report για να το δούμε όλοι οι mod και να ασχοληθούμε με το θέμα, αντί να επιτήθεστε. Θέμα λήξαν.

To είδα στο ζοο.
Εκεί βεβαίως είχε δημιουργηθεί ξεχωριστό θρεντ, και δεν ήταν ένα flame σε ένα εντελως άσχετο θρεντ για να γίνει μπάχαλο.
Για τον ίδιο λόγο (και κατόπιν συνεννόησης με τον Φρίντομ) άνοιξα και το “Περί Ελληνικής Ιστορίας”, για να συμμαζέψουμε λίγο τα παρόμοια flames που έχεις ρίξει στο παρελθόν στο ίδιο (δύσμοιρο) θρεντ περί αστυνομίας, αν και δε βλέπω να το τιμάς.

Για να μη βγαίνεις και παραπονούμενος όμως, συνεννοήσου με τους μοντς αν είναι να ανοίξεις ένα ανάλογο τόπικ περί Ολοκατώματος να σου απαντήσω-ουμε σ’όλα αυτά τα ωραία που μας παρέθεσες.
Αν και χλωμό το κόβω.

Λήξις.

Το podium είναι σοβαρή κατηγορία. Θα προτιμούσα να μην ανοίξει τόπικ για το “αν έγινε το ολοκαύτωμα”. Είναι σαν να συζητάμε το “αν η Γη γυρίζει”. (μιλήστε για το θέμα, σε αυτό το Zoo :p)

και κάντε report οι υπόλοιποι. Το επιχείρημα “εγώ έκανα την κουτσουκέλα μου, αλλά το “τάδε” το ποστ το αφήσατε” δεν έχει ισχύ όταν δεν έχετε κάνει report. Μόνο με report θα το δούμε όλοι οι μοντς και με διάθεση “ωπ! κάτι τρέχει εδώ, τι πρέπει να κάνουμε;”. Τα υπόλοιπα του οφ τόπικ, θα τα διαβάσουν 1-2 μοντς, με τον καφέ και ενώ σκρολάρουν κάτω στα γρήγορα.