Δίσκο ή δίσκους που λιώνουμε αυτό το καιρό

[B]Ulver - Themes from William Blake’s The Marriage of Heaven and Hell[/B]

[SPOILER]Απ’ ότι έχω καταλάβει είναι αγαπησιάρικος και ιδιαίτερος δίσκος, οπότε μπορεί να έχω δρόμο ακόμα για το ‘πραγματικό’ λιώσιμο. Το θέμα είναι ότι έχω κολλήσει, αν έτσι έχουν τα πράγματα. Τέλος παντων. Υπάρχουν μπάντες,καλλιτέχνες κλπ που τους συμπαθείς χωρίς ιδιαίτερο λόγο, πριν ασχοληθείς μαζί τους. Αυτό έχω πάθει με τους Ulver, μόνο που δεν ήταν αυτό που θα 'θελα όταν τους πρωτοάκουσα και τους άφησα. Ο William Blake είναι επίσης περσονα που συμπαθώ χωρίς κάποια αξιόλογη αιτία, με σπουδαιότερη το Dead Man του Jarmusch. Για καρμικούς λόγους που εφηύρα(το Passion των Catharsis), θεώρησα ότι είναι ευκαιρία ο δίσκος αυτός. Και είχα τα δίκια μου, γιατί είναι εξαιρετικός.[/SPOILER]

αδυναμία το [I]A Memorable Fancy, Plates 17-20[/I].

^ ΝΑΙ :!:

[I]Beneath us was nothing now to be seen but a black tempest, till looking east between the clouds and the waves we saw a cataract of blood mixed with fire, and not many stones’ throw from us appeared and sunk again the scaly fold of a monstrous serpent…[/I]

…πολύ Annihilator αυτό τον καιρό:):!:

[B]Joy Division[/B] - Les Bains Douches 18 December 1979, live

Εξαιρετικό δείγμα για τις εκρηκτικές εμφανίσεις της ΜΠΑΝΤΑΣ. Ο ήχος βγάζει μια πιο ωμή/ πιο φαζζαριστη / πιο σκληρή/ πιο γκαραζ αν θέλετε/ διάσταση των κομματιών. Η εκτέλεση του Shadowplay είναι απλά από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που θα ακούσετε: μόλις μπαίνει η κιθάρα νιώθεις λες και γίνεται έκρηξη στα σωθικά σου. Κόλλημα μεγάλο, η ημερομηνία του λαηβ συμπίπτει και με την μέρα των γενεθλίων μου 8)

[B][SIZE=“4”]Δηλωνω ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ [/SIZE][/B]:vibrate::stereo::vibrate:

[B]12 / 12 συγκλονιστικα τραγουδια !!![/B] 8O

[B]Ρε, εχετε συνειδητοποιησει τι κανουν οι κιθαρες καθ’ ολη τη διαρκεια του δισκου ??!!! :eek:

Riffs, Leads, Solos…ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ !!![/B] :bow2:

:band:

…χ10000000000000
…αυτόν τον δίσκαρο ακούω τώρα…metal έπος
:):!:

Ενα Σουπερ Συγκροτημα με μελη που εχουν διατελεσει σε μερικες εξαισιες death metal μπαντες κυκλοφορει κατι αναλογα θαυμασιο.Δευτερος δισκος και τολμω να δηλωσω ακομα πιο ενθουσιασμενος απο το ντεμπουτο τους.
Με μια συντομη πολεμικη εισαγωγη μπαινουν κατευθειαν στο ‘‘ψητο’’.Mid-tempo ταχυτητες,παταει γερα στο Ευρωπαικο Ντεθ των 90’ς και σφυροκοπα τον ακροατη μεχρι τελικης πτωσης,αφου κερδιζει εδαφος,κομματι με κομματι.Υλικα αυτου του εξαιρετικου δημιουργηματος ειναι η εμπειρια,το παθος και η αγαπηγια το ειδος αφου παντοτε υπηρετουσαν το ειδος χωρις ξεδιαντροπους πειραματισμους.Operation Z,The Mukden Incident,Full Scale War(στο οποιο κοβουν τοσο πολυ σε ταχυτητα που αγγιζουν την doom/death ηχοσφαιρα μεχρι να ιαχησουν οι πολεμικες κιθαριες),On Coral Shores,Kamikaze(υψηλες ταχυτητες για να ακολουθησει το τελευταιο κυμα κολασμενης πορωσης).Ακραια μουσικη με Ουσια.Δεν σου βιαζουν τα αυτια με γρατσουνισματα-θορυβο,ουτε ταχυτητες που σπανε το φραγμα του ηχου.Ολα ειναι μπολιασμενα στρατηγικα για το καλυτερο αποτελεσμα.
Βασικα οι Hail Of Bullets ειναι οτι πιο κοντινο στο ολο Bolt Thrower στυλ.Απο την φωνη του πρωην τραγουδιστη τους,το ερπυστριοφορο ρυθμικο ντουετο του μπασου/ντραμς,απο τις ογκωδεις κιθαρες.Και με μια στιχουργικη ολοκληρωτικη συλληψη(concept),οχι με την μορφη ιστοριουλας αλλα με κοινο θεμα που στην προκειμενη περιπτωση ειναι ο Αμερικανο-Ιαπωνικος πολεμος(Pacific war).Μια σελιδα του ενθετου,συμπληρωνει ιστορικα στοιχεια για καθε τραγουδι τους.

Πολλά πράματα από Springsteen.

Απο χτες, χωρις λογο και αιτια λιωνω αυτες τις ΔΙΣΚΑΡΕΣ!!!

για πές εντυπώσεις ?

πάντως ο συγκεκριμένος δεν έχει ηλικία και δεν έχει “ήταν καλύτερος τότε ή τώρα” ,
ακόμα και τώρα βγάζει τον ένα δίσκο μετα τον άλλο .

Δεν τον είδα ρε,έλιωνα τα άλμπουμς του.

εντάξει :slight_smile:
λάθος λέξη ,απλά απο περιέργεια να δώ τα γούστα σου στο “Αφεντικό”

Τα γούστα μου έχουν να κάνουν πιο πολύ με E-Street Band,μέχρι το The River προσκυνώ,χωρίς όμως να υπάρχει δουλειά του κακή για μένα και μετά από αυτό.Born in The USA ας πούμε.Πάντως το τελευταίο του που μου άρεσε πολύ ήταν το Magic!

…πολύ Cathedral αυτές τις μέρες:):!:

Εγω που δεν εχω ψαχτει ακομα με Springsteen τι να κανω?

Στεφ ειναι ο καιρος που σηκωνει [B]ΝΤΟΥΜ[/B]

Να ακούσεις το Born to Run!

[B]Savage Republic[/B] - Ceremonial, 1985

Πρόσφατα ανακάλυψα την μπάντα και ειδικά το συγκεκριμένο άλμπουμ: διαμάντι και ακουστικός έρωτας μονομιάς. Το ακούω ίσα με 7-8 φορές την ημέρα.

…τραβιέται το άτιμο:p :slight_smile: :!: