Ταξίδια Στο Εξωτερικό

δες εδώ:
http://www.interrailnet.com/

φαίνεται πως δεν υπαρχουν πλεον ζωνες αλλα ξεχωριστα pass για καθε χωρα ή global pass αμα σκοπευεις να περάσεις από πολλές.

εχει αναλυτικες τιμές απο οτι ειδα.
στη Γαλλία πχ έχει 204ευρώ για 8 μερες μεσα σε ενα μήνα (τιμή για κάτω των 26)

καλό είναι πάντως να ψάχεις τις προσφορές στις εταιριες κάθε χώρας, είχαμε πάρει 3μερο πασο Ολλανδια για ξεφτιλα χρήματα (30ε) ή είχαμε βρει ticket στη Γερμανία με 29ε για όλους τους προορισμούς, στη Γαλλία πάλι όσο πιο νωρίς τα κλείσεις τόσο πιο φθηνά (πχ γύρω στα 20ε για αποσταση 500χλμ), στην Αγγλια έχω κάνει απειρες εκδρομές με 1 λίρα…

θέλω να πω πως όσο βολικό και αν ακούγεται ενα πασο (μπαίνεις όποτε θελεις όπου θέλεις με εξαιρεση κάποια γρηγορα τρενα) δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει σίγουρα και πιο φθηνά

Χμμ, σ’ ευχαριστώ πολύ!
Θα το ψάξω :slight_smile:

Bασικα Σκωτια-Ιρλανδια καλυτερα μην πας Χριστουγεννα. Απο πλευρας καιρου (αν και μην περιμενεις να δεις καλοκαιρι ε, ειδικα στη Σκωτια) η καλυτερη περιοδος εναι Μάιος-Ιούλιος. Περα απο αυτο, απο Οκτωβριο και μεχρι αρχες Μαρτιου σταματανε και ολες οι οργανωμενες εκδρομες προς Χαϊλαντς, νησια κλπ λογω εξαιρετικα απαλευτων συνθηκων. ΟΚ μπορεις αν θες να νοικιασεις αμαξι (δεξιοτιμονο ε) και να πας μονος σου αλλα αν δεν εχεις ξαναπαει και κυριως δεν ξερεις που να πας δεν θα στο προτεινα. Ασε που αν χαθεις χειμωνα εκει πανω τους μονους που μπορει να βρεις να ρωτησεις ειναι ή καναν λυκο είτε κανα ξεχασμενο στο χρονο Highlander που θα μιλαει μονο Gaelic και θα σε περασει για βαρβαρο!!:p:lol::lol:

Ξερει μηπως κανενας να προτεινει κανα μαγαζι-παζαρι σε φαση camden-και γω δεν ξερω τι στο Παρισι που να πουλανε second hand-φτηνα cd/βινυλια κτλ?

πειτε ναι, γιατι αυριο πρωι πεταω για 8ημερο και θα τιμησω αμα βρω κατι τετοιο:D

Μπράβο Πρόεδρε τα κατάλαβα όλα.

Nike Air Max 2009 Shoes

UGG Classic AAA Boots

:lol::lol::lol::lol:

αχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχααχαχαχαχα

το μεγαλύτερο παζάρι είναι το [B]Clignancourt[/B], είναι κυρίως για αντίκες (σπάνια και ακριβά κομμάτια) αλλά στους παράδρομους υπήρχαν κλασικά κούτες με second hand αντικείμενα (ρούχα, βιβλία και λίγοι δίσκοι, είχα πάρει κάτι jazz το 2005), εγώ πάω πάντα σε ένα παζάρι σε κάθε πόλη για τη φάση, αλλά αν δε σου αρέσουν γενικά τα παζάρια μη πας…

από δισκάδικα είχα βρει τότε αυτά:
[B]Dysphorie [/B](15 Rue Guy de la Brosse)
[B]Jussieu Music[/B](19 Rue Linné (Metro Jussieu)
[B]Rock’ N’ Roll Voltage[/B] (Rue du Roi de Sicille 23)
[B]Monster Melodies[/B] (9 Rue des Dechargeurs (Metro Chatelet)
[B]Master of Rock[/B] (7 Rue de la Jonquière)

Βέβαια, πριν 10 μέρες που πήγαμε και πάλι, δεν είχαμε χρόνο (ούτε και χρήμα) οπότε δε ξέρω τι έχει μείνει από αυτά, και τότε πάντως οι τιμές ήταν ίδιες αν όχι ακριβότερες από δω.

το Παρίσι ΔΕ συμφέρει για αγορές πάντως, αν έχεις μαζί σου γυναίκα την έκατσες… :smiley:

Kαταρχην thanks man!!!:D!Θα τα τσεκαρω αν μην τι αλλο…

Οσο για το σχολιο ενα εχω να πω…ωχ…:!:

@ Ηοkam:

Το παζάρι που σου ανφέρει ο MindcrimeK στην Porte de Clignancourt κάποτε είχε πολύ βινύλιο Κυριακές πρωινά. Κάτι Albert King σε αυθεντικές εκτυπώσεις κλπ. εκεί τα αποκτήσαμε από πωλητές που δεν μπορούσαν να εκτιμήσουν την αξία και πουλούσαν φθηνά.

Αντίθετα, τα δισκάδικα που σου προτείνει για ροκ/μέταλ, είναι πολύ πλούσια αλλά με τσιμπήμένες όσο δεν πάει τιμές.
Στο Rock n’ roll voltage (μετρό Saint Paul θα κατέβεις για να πας στη rue du roi de sicile που σου γράφει, είναι η πρώη παράλληλη προς τα βόρεια του κεντρικού δρόμου όπου σε βγάζει το μετρό, της Rue de Rivoli) τα ξέρω πολλά χρόνια τα παιδιά που το έχουν και ενδιαφέρονται και για ανταλλαγές με δίσκους τυπωμένους στην Ελλάδα τη δεκαετία του '80. Ειδικά για Maiden, Kiss, Sabbath, Ozzy, Deep Purple και παρακλάδια, βινύλια με διεύθυνση εταιρείας “ΕΜΙΑΛ-Ριζούπολη” πίσω, ανταλλάσσονται σε πολύ καλές τιμές. Περιττό να πώ πως αν έχεις πρόσβαση σε βινύλια εκείνης της εποχής με τα τραγούδια γραμμένα στο Ελληνικό αλφάβητο (π.χ. πρώτη εκτύπωση Somewhere in time, Whitesnake-1987) μπορείς να τους τα μοσχοπουλήσεις.
To ίδιο και για Βουλγάρικα βινύλια με κυριλλικούς χαρακτήρες.

Επίσης, πέρα από τα δισκάδικα με συλλεκτικά/μεταχειρισμένα, μην παραλείψεις να περάσεις και από το Virgin Megastore στα Champs Elysees (Metro: Franklin Roosevelt). Σε μία εποχή που τα Virgin Megastore έχουν κλείσει σε όλο τον κόσμο, το συγκεκριμένο όχι μόνο συνεχίζει να λειτουργεί σε ένα πανέμορφο και τεράστιο κτίριο, αλλά έχει και απίστευτο πλούτο κυκλοφοριών σε όλα τα είδη, με άπειρες Γιαπωνέζικες εισαγωγές. Θα βρεις σίγουρα κυκλοφορίες που αγνοούσες πως υπάρχουν, αλλά πάντα σε ακριβές τιμές.

Thanks Mule για τις πληροφοριες!!!Να σαι καλα μαν!!Δυστυχως τετοια βινυλια δεν εχω,αλλα οκ μια ματια θα ριξω σιγουρα στο τι εχουν!:smiley:
Οσο για τα ανεκαθεν αχωνευτα Virgin,παντα ηξερα πριν περασω το κατωφλι τους,οπου κι αν ημουν,οτι θα ριξω πολυ γελιο με τις τιμες,αλλα πιστευω πως αν βρω τιποτα αξιολογο,ισως κανω κανα απονενοημενο διαβημα…:stuck_out_tongue:

Kαι εσύ να’σαι καλά και να περάσεις καλά!
Πότε φευγεις;
Aν σε προλαβαίνω θα προσπαθήσω να βρώ και να σου στέιλω ένα mail που έχω φτιάξει από παλιότερα για όποιον φίλο πηγαίνει, με… γαστρονομικές προτάσεις.

Eχω ακομα,προς το τελος Μαρτιου θα παω καλως εχοντων των πραγματων,αλλα προγραμματιζω απο τωρα τα παντα,για να κανονισω καλυτερα το budget μου!Οποτε αν εχεις χρονο καποια στιγμη και το βρεις θα ειναι ευπροσδεκτο το mail!!!:slight_smile:

Για τα virgin που είπε ο Mule, συμφωνώ. Πολύ πολύ πράγμα μέσα. Όταν είχα πάει δεν ήθελα να φύγω. Νταξ τιμές λίγο πιο πάνω από το κανονικό, αλλά αξίζει γενικά.

Έχει πάει κανένας από δω Μόσχα?
Γιατί σκέφτομαι να πάω 20-23 Φλεβάρη και επειδή θα είμαι εκεί κάνα 3ήμερο, θα ήθελα την γνώμη κάποιου που να έχει πάει…
Επίσης για αεροπορικά ποια site προτείνετε?

Δεν έχω πάει, αλλά θέλω πολύ να πάω! Οπότε καταλαβαίνεις, με το που γυρίσεις περιμένω κατευθείαν εντυπώσεις… :wink:

ΟΚ, μόλις το βρώ θα σου έρθει! :wink:

Παιδιά όποιος ξέρει πληροφορίες για Ρωσία παρακαλώ ας με ενημερώσει! <3

Για δουλειά θες να πας;

Όχι ρε ταξιδακι :stuck_out_tongue: (όχι ότι θα με χαλαγε και για δουλειά!)