Βλέπουν οι γυναίκες τσόντες?

Ω ναι :!:

Θυμαμαι μια φορα τα πολυ παλια χρονια, πισω στο λυκειο, ειχαμε μαζευτει σε σπιτι φιλου ολη η τοτε παρεα. Καποια στιγμη βαλαμε μια τσοντα. Ειχε πραγματικα απιστευτο γελιο το πως απο την μια οι κοπελες στην παρεα εδειχναν μια υποτιθεμενη αποστροφη, πως απο την αλλη ομως ριχναν συνεχεια κλεφτες ματιες στην χολυγουντιανη υπερπαραγωγη…:lol::lol:

Βεβαια ενα τετοιο σκηνικο σαν το παραπανω, σε μια “αισθησιακη” ταινια θα οδηγουσε καπου αλλου. Αλλα εμεις, οντες στην πραγματικη ζωη, συνεχισαμε τα ποτακια μας και τον χαβαλε…Μονο… :lol::lol:

Μαζοχες.:stuck_out_tongue:

Επισης μια μερα ενω ειχαμε τελειωσει το φροντηστηριο βαζουμε κατι τσοντες,και ερχονται να δουνε τι κανουμε,και ξεκαρδιζομαστε στα γελια,οταν κανουν μπλιαχ!:stuck_out_tongue:

Ό,τι κάνουν οι άντρες, κάνουν και οι γυναίκες παίδες… απλά σε διαφορετικά ποσοστά και μέγεθος, καθώς και με διαφορετικό βαθμό δημοσιοποίησης και εκδήλωσης του τι κάνουν στον έξω κόσμο… Και φυσικά όπως όλοι οι άντρες δεν είναι το ίδιο, έτσι διαφέρουν μεταξύ τους και οι γυναίκες.

Σοβαρή απάντηση, αλλά βαριέμαι να γράφω καμμενιές τώρα. :stuck_out_tongue:

Στανταρ βλεπουν!Και νομιζω οτι το κλισε με την γυναικα-οσια δεν ξερω και γω τι εχει καταρρευση προ πολλου,ειναι γνωστο οτι αυτα που λεν και τα μπινελικια που χωνουν οταν ειναι μονες τους και δεν το παιζουν κυριλα και σοφιστικιλα μπροστα μας κανουν και το πιο σαπιοκοιλια απο εμας να κοκκινιζει:p

Εγώ πάλι μια ερώτηση θέλω να κάνω καιρό αλλά δεν λέει να ανοίξω τοπικ. Θα θελα όμως να δω αν υπάρχουν κι άλλοι που χουν τραβήξει μαλακία με κάποιο τραγούδι ή μόνο εγώ είμαι τόσο ανώμαλος

Τέλος. Το θρεντ κλειδώνεται, να μη πω και το φόρουμ. ΤΕΛΟΣ!!! :lol3:

Ρε σου λέω μιλάω σοβαρά. Σήμερα τράβηξα με το Introverting Dimensions των Fall of Troy και εννοείται εκσπερμάτωσα εκεί που λέει

Help! Are you running from the fear?
Are you really even there? Did it come from the rear?
Hello!? What bearing do I steer?
I swear to god it was here! NOW I SEE IT OVER THERE!

Το φόρουμ ζει μεγάλες στιγμές!

Ομολογώ πως ο συγκεκριμένος στίχος είναι όντως το κάτι άλλο… :naughty::stuck_out_tongue:

λολ.

Τωρα που το σκεφτομαι παντως, περισσοτερο ντρεπονται να παραδεχθουν πως βλεπουν τσοντες, παρα να παιξουν σε αυτες.

:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Βέντερ, είσαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ! ΤΕΛΟΣ!!!

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Χμμμ, ίσως το σωστό ερώτημα να ήταν: πόσες γυναίκες θα δέχονταν να παίξουν σε τσόντα? Έστω underground επιπέδου βρε παιδί μου. (και πόσοι άντρες φυσικά, και μετά να συγκρίναμε) :stuck_out_tongue:

Οχι ρε παιδιμ, παρτο αναλογικα.

α) Ποσες γυναικες εχεις δει να παραδεχονται πως βλεπουν τσοντες;
β) Ποσες γυναικες εχεις δει να παιζουν σε τσοντες;

Απλα μαθηματικα!!!1~1!!`1

:|:|:|:|:|

Μετά τα ποστ του Βέντερ, ό,τι και να ειπωθεί δε μου κάνει καμία εντύπωση…

Ρε έχεις ακούσει το Introverting Dimensions και μιλάς?! :b

Το ότι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την παλάμη μου έπρεπε να σου κάνει εντύπωση

Αυτο θα πει καβλα για μουσικη.

Το εχω ακουσει και θελω να το ξανακουσω. Γι αυτο σε παρακαλω σταματα!!

Σ αυτο εχει δικιο ο Ανγκμαρ …τα ομαδικα στις τσοντες ειναι 3:1,4:1 οπου 1 γυναικες…αρα απο αυτο συμπεραινουμε οτι στις τσοντες πρωταγωνιστουν κυριως αντρες…:tomato::tomato:

οπου στη βιομηχανια της τσοντας ανακυκλωνονται οι ιδιοι κ οι ιδιοι αντρες μονο (μοναχοφαηδες), με εκατονταδες διαφορετικες επιδοξες πεοθηλαστριες…:lol::lol::lol: