Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Νταξει ρε μαλακες, αποψη μου ειναι για καποιους λογους και γω εχω καταληξει σε αυτο.
Δηλαδη ειναι ψεμα το οτι η χαμας που διοικει το κρατος των παλεστινιων εχει στο καταστατικο-διακυρηξη οτι δεν μπορει να υπαρξει ειρηνη οσο υπαρχει το Ισραηλ; Δηλαδη τι πιστευεις; Οτι αμα ειχαν στηριξη και οπλα οι Παλεστινιοι δεν θα τους ειχαν γαμησει την παναγια τους Ισραηλινους; Οπως εγινε και στον πολεμο των 6 ημερων, που προσπαθησαν να το φανε και δεν μπορεσανε. Μεχρι τον πολεμο το προβλημα των Παλεστινιων ηταν της Αιγυπτου και απλα μετα ανοιξαν συνορα και πηγαν στο Ισραηλ(στην ουσια τους εδιωχνε η Αιγυπτος).
Α και μια που το ανεφερα, για ψαχτε λιγο τι εχουνε παθει οι Παλεστινιοι απο τις γειτονικες χωρες, βλεπε Αιγυπτος, Ιορδανια.
ΠΟΛΥ χειροτερα απο οτι εχει κανει το Ισραηλ.
ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΕΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕ

καλα ρε εσεις.τι μακελειο ηταν αυτο.τοσος κοσμος νεκρος…:frowning:

Για πείτε μου λίγο λοιπόν ρε παιδιά. Εσείς αν ζούσατε κάθε μέρα μέσα σ’ αυτή την κόλαση, τα γράφατε ή δεν τα γράφατε όλα στ’ αρχίδια σας και ζωνόσασταν με εκρηκτικά;

[SIZE=“6”]ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ[/SIZE]

έντιτ

Αιώνιε… κρίμα ρε. Μόνο αυτό έχω να σου πω.

Ρε Αιώνιε σοβαρά, από πού διάβασες ότι οι Αιγύπτιοι διώχνανε τους Παλαιστίνιους που μετά τον πόλεμο πήγαν και εγκαταστάθηκαν εκεί που είναι τώρα?

Ντάξει μπορώ να σε βρίσω ή να ειρωνευτώ ξερωγώ, αλλά από αυτά που γράφεις απλά βλέπω ότι κάποιος στα έχει μάθει πολύ λάθος.

Γιατι, ειπα κατι που δεν ισχυει; Το ψαξες; Μιλαω για το οτι δεν τους γαμησε μονο το Ισραηλ, αλλα μονο με το Ισραηλ μας πειραξε

edit: ChrisP, εσυ εγγυασαι οτι σου τα μαθανε σωστα;

Νταξει, καταληγουμε σε ενα, αν δεν το εχεις ζησει δεν ξερεις τι συνεβη πραγματικα.
Εγω πχ αλλα μου μαθαιναν τα ΜΜΕ για την Κυπρο του 74 και αλλα τελειως μαθαινα απο αλλους, αλλα δεν μπορω να πω ξες αυτοι λενε μαλακιες θα πιστεψω τους δεινα… Γιατι πολυ απλα δεν ημουν εκει
Εγω μερικα απο αυτα τα λεω γιατι τα εχω σκεφτει μονος μου χωρις να ακουσω καποιους, απλα χρησιμοποιωντας λιγο την λογικη

Oχι ρε συ Αιωνιε. Ολος ο κοσμος που τους τα χωνει, τα εχει μαθει λαθος.
Υπαρχει μια κρυφη αληθεια πισω απο ολα αυτα που απενοχοποιει το καλο Ισραηλ και εμεις δεν την ξερουμε. Για πες μας…

Εντιτ: Περιμενω ποστ-κατακραυγη απο τον Αραφατ ε.

Ναι το εγγυώμαι.

Γιατί, γι αρχή, ποτέ οι Αιγύπτιοι δεν έδιωξαν τους Παλαιστίνιους που ζουν για χιλιάδες χρόνια στο μέρος αυτό και είναι οι Φιλισταίοι που αναφέρονται στη Βίβλο.

Γι αυτό, φιλικά στο λέω, ξεκίνα να ψάχνεσαι εσύ και μην εγκαλείς άτομα όπως το Γράκχο που αν μη τι άλλο έχουν διαβάσει 5 βιβλία στη ζωή τους.

παίζει να είναι και πόστ βόμβα:p:p

@Aionios

ΟΧΙ ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ. Είπες ότι καλά κάνει το Ισραήλ και “τους γαμάει” γιατί “αν μπορούσαν θα το γαμούσαν κι εκείνοι”.

Και με ρωτάς αν “το ψαξα”, ενώ αυτό ακριβώς το πράγμα που λες είναι μια ζωή το πρόσχημα που χρησιμοποιεί κάθε Ισραηλινή κυβέρνηση για να δικαιολογήσει τα εγκλήματά της.

Και λες μετά και μαλακίες για την Αίγυπτο και την Ιορδανία, λες και ασχολήθηκε κανείς σ’ αυτό το θρεντ με αυτές τις χώρες και τη στάση τους απέναντι στους Παλαιστίνιους.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Αιώνιε, μη το ψάχνεις. Όσα ελαφρυντικά κι αν δώσει κάποιος στο Ισραήλ, το σημερινό ήταν απλά απαράδεκτο. Δε μιλάμε πλέον για ένα έθνος σε άμυνα, αλλά για μια χώρα που σκότωσε πολίτες ξένων χωρών σε διεθνή ύδατα, με μοναδικό λόγο το ότι επιδίωκαν να εφαρμοστεί έστω και ετεροχρονισμένα η συνθήκη της Γενεύης και να δοθούν στους κατοίκους της Γάζας τα απαραίτητα για την επιβίωση τους.

Δεν ειπα οτι καλα κανει και τους γαμαει με τον τροπο που το νομιζετε εσεις οτι εννοω(δηλαδη ετσι για πλακα, χωρις λογο)
Και αν μπορουσαν, θα το καναν και αυτοι 100%. Αλλωστε το αποδεικνυουν με οποιον τροπο μπορουνε, βλεπε Μοναχο, ρουκετες

Δεν δικαιολογω σκοτωμους αν αυτο καταλαβες.

Ε, ωραια πως σκατα βρεθηκαν ΑΥΤΟΙ χωρις πατριδα και δεν βρεθηκαν οι Ιορδανοι, οι Λιβανεζοι, οι Ιρανοι χωρις πατριδα;

Α, επισης πειτε μου λιγο τον λογο που πιστευετε γιατι εχει κανει αποκλεισμο το Ισραηλ, θενκς

Επομένως για το ότι δεν έχουνε πατρίδα φταίνε οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι. Και οι λαοί των γύρω αραβικών χωρών πρέπει να ευχαριστούν τον Αλλάχ για την καλή τους τύχη που έχουν, γιατί στο κάτω κάτω τί πιο φυσικό να τις υποτάξει όλες τις Ισραήλ, εφ’ όσον είναι η εκλεκτή χώρα των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή. Και οι Εβραίοι της διασποράς έχουν ακόμα και σήμερα το “θεϊκό” δικαίωμα να τους διώξουν όλους από τα σπίτια τους και τη γη τους, όπως έκαναν μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στους Παλαιστίνιους Εβραίοι που για δεκάδες γενιές ζούσαν στην Ευρώπη, την Αμερική, οπουδήποτε… αλλού.

Μόναχο; Ρουκέτες; Θες ν’ ανοίξουμε τέτοια συζήτηση; Ωραία λοιπόν. Τα γεγονότα του Μονάχου καταδικάστηκαν τότε από σύσσωμη την πολιτική ηγεσία των Παλαιστινίων. Αλλά ακόμα κι έτσι οι λαοί τότε βρέθηκαν στο πλευρό των Παλαιστινίων, γιατί ΕΚΕΙΝΟΙ ήταν τα θύματα, ΕΚΕΙΝΟΙ ήταν που μέσα στην απελπισία τους οδηγήθηκαν σ’ εκείνη την τουφεκιά στον αέρα, όπως ήταν αντικειμενικά ως κίνηση. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ; Όσο για τις ρουκέτες… οι Παλαιστίνιοι απλώς χρησιμοποιούν όποιο μέσο διαθέτουν αυτή τη στιγμή γιατί το ξέρουν πολύ καλά: βρίσκονται σε ΠΟΛΕΜΟ και δεν έχουν άλλη επιλογή για να κερδίσουν τη λευτεριά τους. Δεν έχουν εκείνοι το πρόβλημα μάγκα μου. Το έχουν όσοι έχουν φάει το παραμύθι του Ισραήλ ότι στην περιοχή υπάρχει… ειρήνη η οποία κινδυνεύει από τους φανατικούς ισλαμιστές. Αρχίδια καλυβιώτικα!

Σου προτείνω να δεις την εξαιρετική ταινία “Η Μάχη της Αλγερίας”, με θέμα τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του Αλγερινού λαού εναντίον των Γάλλων αποκιοκρατών. Οι Γάλλοι είχαν πιάσει έναν απ’ τους ηγέτες των Αλγερινών και τον πέρασαν από δίκη, στην οποία ζήτησαν από τον ίδιο να δώσει εξηγήσεις για την τακτική των δικών του να χτυπάνε Γάλλους με “βόμβες μέσα σε καλάθια”. Ξέρεις τί τους απάντησε; “Δώστε μας αεροπλάνα και όπλα να πολεμήσουμε επί ίσοις όροις και πετάμε στην άκρη τα καλάθια, δεν έχουμε πρόβλημα”.

Και στο ξαναλέω. ΣΥΝΕΛΘΕ. Είναι αμαρτία απ’ το Θεό σε τόσο μικρή ηλικία να κουβαλάς τέτοια μαυρίλα στο κεφάλι.

Ενταξει με επεισες, πσοφος στο Ισραηλ για αυτα που κανει.
Να πεθανουν ολοι εκει περα, οι μαλακες
Η μαλλον καλυτερα, να πεθανουν ΚΑΙ να παρουν οι Παλεστινιοι τα εδαφη τους.
Ωραια η αποψη μου τωρα;


Α και κατι που θυμηθηκα, αφου τους ειχε γαμησει τους γυρω της το Ισραηλ το 67 γιατι δεν κρατησε τα εδαφη που κερδισε τοτε(νταξει εκτος της γαζας που στην τελικη χαρη εκανε στην αιγυπτο); Μαλακια του χοντρη… Επισης γιατι ανεπτυξε τεχνολογια καλλιεργειας σε αγονα εδαφη(ερημους) ξοδευοντας δις; Χαχα, τι μαλακες, αφου μπορουσαν να κανουν επεκτατικο πολεμο για να παρουν μερικα γονιμα εδαφη αφου ανεβαινει η ζητηση τους…

Σίγουρα κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει για να τα δικαιολογεί όλα αυτά (χρόνια τώρα), δεν εξηγείται αλλιώς.

(καλό θα ήταν οι πιο ‘ευαίσθητοι’ να μην ανοίξουν τα σπόιλερ)

Ποιος στο διάολο είναι ο λόγος που δικαιολογεί έστω και στο ελάχιστο κάτι απ’όλα αυτά?

Ντροπή όχι σ’αυτούς, πάει χαμένη.
Ντροπή σε όλους εμάς, για τα μυαλά που κουβαλάμε και περηφανευόμαστε.
Που χρειαζόμαστε τέτοιες εικόνες για να ταρακουνηθούμε, στιγμιαία και προσωρινά, γιατί τόσο μπορούμε κύριοι, μας συγχωρείτε.

Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις, και όχι μόνο αυτό, αλλά έχεις το (κωλοπαιδάρικο) θράσος να ειρωνεύεσαι κιόλας. Τί να πεθάνουνε μωρέ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ 'Η ΟΧΙ;

Καλά αυτά που γράφεις στο σπόιλερ είναι το ένα πιο άκυρο απ’ το άλλο. Με ξένη πούτσα γαμάνε οι Ισραηλινοί που τόσο τους θαυμάζεις!

Ρε δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Προσπάθησα, αλλά δεν. Είσαι τρόμπας. Ας το δεχτούμε.

Είπα να γράψω κάτι για το τεράστιο έγκλημα,για την τρομοκρατία,την πειρατεία του Ισραήλ.
Και τις πλάτες ΗΠΑ,ΕΕ,Ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης.
Για τους Ανθρωπους,τους γνήσιους που έχουν το δικαίωμα να αποκαλούνται έτσι,αυτούς που θέλησαν ΞΑΝΑ να σηκώσουν κεφάλι μαζί με τον Παλαιστινιακό λαό και με “όπλο” τους μόνο τα ιδανικά τους και τα πλοία.

αλλά

είμαστε όλες ένα μάτσο βιόλες
σας σιχάθηκε η ψυχή μου,καρκινάκια του πλανήτη,σκατοκαριόλες

Κοινωνία γεμάτη μαλάκες και χαίρομαι που είμαι βαθιά αντικοινωνικό και “μίζερο” άτομο.

Και για πες εσυ που ειναι η δικη τους γη… Εγω απο οτι ξερω μετα την εξοδο απο Αιγυπτο ξερω γω πηγαν εκει κοντα που ειναι τωρα… Δεν ξερω αν πολεμησαν με φιλισταιους η εξωγηινους, το θεμα ειναι οτι εγκατασταθηκαν εκει με καποιο τροπο.
Με την ιδια λογικη, να ξανακανουμε την Ελλαδα σαν του Μεγαλεξανδρου ή σαν του Βυζαντιου.

Ξέχασέ το.

Απ’ το ένα αυτί σου μπαίνουν κι απ’ το άλλο σου βγαίνουν.

Ενταξει, ξεχνα τα αλλα και απλα πες μου που ειναι η πραγματικη γη που πρεπει να πανε οι Ισραηλινοι

Από ένα σημείο και μετά ποστ ύφους “ότι του φανεί του λολοστεφανή” ξεφεύγουν κατά πολύ από τα όρια του προκλητικού, ε.