Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

κάθεστε και κλαίγεστε όλοι επειδή φάγανε μερικές μπάτσες τα τσογλανάκια και βγάζετε συνωμοσίες που “μόλις ανακαλύψατε” (“τους δείρανε και μετά τις δημοσιοποιήσανε για να μας στείλουν το μήνυμα ότι οι αναρχικοί και οι αντιφρονούντες θα κακοπερνάνε”).

είστε σοβαροί ρε? Στην ίδια χώρα ζούμε?
το 99 ο σημίτης έβαζε τα ματ να βαράνε συνταξιούχους που κάναν πορείες. εδώ και χρόνια σας βαράνε όταν κάνετε πορείες. μέχρι και το ΠΑΜΕ δέρνει πολίτες (vlepe πορεία οκτώβρη 2011), και σεις τώρα με 2 τσογλανάκια που φωνάζανε “ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑΑΑ!!!” ,κάνανε ληστείες και ήταν σεσημασμένα για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, θα ανακαλύψετε την “βία της εξουσίας στους αντιφρονούντες”?
πάω στοίχημα, όπως είχα μαντέψει ότι οι μελανιές τους έγιναν την ώρα της ανάκρισης και έπεσα μέσα, άλλο τόσο ότι πουλούσαν μαγκιά στους ανακριτές (βλ μαλακίες του τύπου ‘δεν αναγνωρίζω την εξουσία σου κωλομπατσε’ κλπ).

Σε μια χώρα λοιπόν από τις πολλές ‘δυτικές’, που τσακίζει διαδηλωτές σε πορείες, καταλάβαμε ότι, η αστυνομία βαράει αντιφρονούντες. από που? απο 4 τσογλανάκια που χαν πάει όσο πιο αριστερά γίνεται και παρανομούσαν.

τώρα όσον αφορά τη γενίκευση της κυράδικηγόρου (έχει δει όλους τους εμπόρους και βιαστές άλλωστε) δεν έχω να πω τιποτα. η βλακεία της δεν χρειάζεται ανάλυση.

γεια σου:dance:

[SPOILER][B][SIZE=“5”]We 've got a bas ass over here \:D/ [/SIZE][/B][/SPOILER]

[B][I]σημίτης[/I][/B] :cry:

Αυτά που λες είναι μαλακίες. Κάνετε λες και είναι οι πιο επικίνδυνοι και σεσημασμένοι δολοφόνοι, εγκληματίες, και γω δεν ξέρω τί, του κόσμου. Και μη ξεχνάς επίσης ότι ο ένας απ’ αυτούς είδε τον φίλο του να πέφτει νεκρός απ’ τη σφαίρα ενός αστυνομικού. Τί περίμενες να κάνει; Να χαϊδέψει τους μπατσούληδες; Δεν είναι αθώοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να κακοποιούνται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Τον Κορκονέα όμως δε θυμάμαι να τον σαπίσανε στο ξύλο, και όχι μόνο, αλλά βγαίνει ο κάθε ηλίθιος μπάσταρδος σήμερα και τον αποκαλεί “ήρωα” και “αδικημένο”… Άντε μωρέ…

Και η βία πρέπει να καταδικάζεται από όποιον χώρο κι αν προέρχεται και βία, εν προκειμένω, δεν άσκησαν μόνο οι 20χρονοι. Αν θέλουν(ή πρέπει) λοιπόν να τους δικάσουν, ας τους δικάσουν, αλλά καμια αρχή (εκτός της δικαστικής) δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αψηφώντας τον Νόμο και ασκώντας αυθαίρετα βία…

Και τέλος, δεν καταδικάζουμε μόνο την βία των αστυνομικών και του Κράτους κατά των αναρχικών, αλλά και αυτή που ασκείται κατά των συνταξιούχων και των διαδηλωτών… Ας κρίνει εν τέλει η δικαιοσύνη, κι όχι η αστυνομία και οι πολιτικοί [U]παράνομα[/U]!!!

α οκ αθωώστε τον αυτόν ρε παιδιά.

Οι τύποι πιάστηκαν επαυτοφόρω. Δεν βρήκαν 4 άτομα τυχαία και ψάχνουν να βρουν αποδείξεις.
ο ένας σήκωσε πιστόλι και του τραβήξαν γκλοπιά στο χέρι. καλα ειναι να τρως 5-6 ξυλιές, γιατί άμα γίνει η δίκη μπορεί να την βγάλουν και καθαρή. οπότε φάε 5-6 μπουκέτα μαλακισμένο προκαταβολικά και βλέπουμε :wink:

Είσαι χαζός φίλε πολύ χαζός πάρα πολύ χαζός.

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ότι τριαντάριδες μπουρτζόβλαχοι μπάτσοι σάπισαν στο ξύλο εικόσαχρονα παιδιά με τραυματικά εφηβικά βιώματα, άσχετα με την όλη δράση τους με την οποία προσωπικά διαφωνώ

Εαν δε το καταλαβαίνεις αυτό ή σε αφήνει ασυγκίνητο τότε είσαι χαζός.

Εκανε σύγκριση κανείς με το ξύλο που τρώνε διαδηλωτές και συνταξιούχοι?

Ε, τότε να τους βαράμε όλους, αλλά όλους! Ισονομία δε θέλουμε; Με το ξύλο όμως δεν λύνεται τίποτα! Ας τους δικάσουν και ας τελειώνει αυτή η υπόθεση! Όχι ο κάθε παπάρας νταής αστυνόμος να εκτελεί χρέη δικαστή βασανίζοντας κρατουμένους [U]επιλεκτικά[/U]! Έχουν διαπραχθεί πολύ πιο σοβαρά εγκλήματα σε βάρος της κοινωνίας που ως τώρα μένουν ατιμώρητα… βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος μου φαίνεται!

μαλλον τρολαρει,
και να ζήσει το Mega. κόντεψα να κλάψω. τοσο άκυρα πράγματα(δήθεν πρόχειρες σκέψεις και απορίες.πριτεντερ γουει) ξυπνάνε τον κόσμο ελπίζω.

Σίγουρα τρολλάρει, αρνούμαι να πιστέψω πως υπάρχει νοήμον ον που να λέει τέτοια πράγματα. Μέγκα, πλέον, αποφεύγω να βλέπω γιατί ξέρω ότι θα σπάσω την τηλεόραση

@ worst enemy :

ξύλο που τρώνε οι διαδηλωτές στις πορείες από τα ΜΑΤ,επειδή εναντιώνονται στην εξουσία.
ξύλο που τρώνε εγκληματίες που έχουν ‘αναρχική’ ιδεολογία.

βρες τα κοινά στοιχεία.
-εναντιώνονται και οι 2 στην εξουσία.
μπράβο 200 ευρώ είναι δικά σου!!!

Με το να φάνε ξύλο και να δημοσιοποιήσουν τις φωτογραφίες των μικρών αυτών, η κοινωνία και γενικά τα ‘σκεπτόμενα άτομα’ όπως ο iSIS kai o varemenos, συνειδητοποίήσαν ότι, αυτό είναι ένα ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ μήνυμα του κράτους που λέει
’οποιος εχει αντιθετη ιδεολογία με μας ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ’.

ποσο πιο προφανές να στο κάνω ρε άνθρωπε? αυτό προσπαθώ να πω. Εξού και η σύνδεση με του διαδηλωτές. κάνουν πορείες —> τρώνε ξύλο. γιατί? επειδή εναντιώνονται στην κυβέρνηση. απλό. γιατί κάποιοι ανακάλυψαν τώρα τον τροχό?

το ότι φωτογράφισες τώρα τους αστυνομικούς, ως ‘τριαντάρηδες μουρτζόβλαχους’ (δεν υπάρχει περίπτωση να ταν 25άρηδες πρωτευουσιάνοι π.χ.) και το ότι χαρακτηρίζεις όλους τους δράστες πως έχουν ‘τραυματικά εφηβικά βιώματα’ πάει άπατο, λόγω δικιάς σου εφηβικής υστερίας.

αστυνομικός σκοτώνει ανήλικο λόγω ιδεολογίας/μαλακίας = θάνατος σε όλους τους αστυνομικούς. σωστά?

2σιλεντ ςιντερ. ;

ναι έχουν κλέψει οι πολιτικοί πολλά δις, έχουμε παραδώσει τα όπλα σε δντ, χρυσαυγίτες τσακίζουν και σκοτώνουν μετανάστες, αναρχικοί βαράνε ότι θεωρούν φασιστικό, οπότε οκ. μαλακία κάναμε. βγάλτε τους τις χειροπέδες ρε σεις, δεν πιάσαμε τον παπακωνσταντίνου ακόμα

μερικές φορές εχει ενδιαφέρον αν δεις πως θα κάνουν το άσπρο μαύρο. οταν το κάνουν ξεδιάντροπα, γελάω

ναι. και σένα, άντε και στο διάλο τώρα

Δε θα καθίσω να κάνω πολιτική κουβέντα μαζί σου μέσα από ένα φόρουμ, αλλά θα σου που απλά ότι λες μαλακίες

Kάθεστε και ασχολείστε με τον φασιστάκο… φαντάζομαι αν οι 4 συλληφθέντες είχαν “πάει και παρανομούσαν από τα δεξιά”, όπως οι 23 φασίστες συλληφθέντες στην Καβάλα, τα πρόσωπα και τα ονόματα των οποίων δεν είδαμε ποτέ, το forum θα την έβγαζε με ένα μέλος λιγότερο.

Η πεμπτουσία του φασισμού είναι ο ετεροπροσδιορισμός και η γενίκευση…Αυτή η καραμέλα πρέπει να τελειώνει…

Άντε πήγαινε τώρα χάζεψε κανένα βίντεο του Πλεύρη, ξέρεις εσυ…

bottom line ; σε όλα τα κράτη όταν εναντιώνεσαι στην εξουσία τρως ξύλο. είτε αυτό είναι πορεία, είτε αυτό είναι τρομοκρατική οργάνωση. ο ξηρός δεν είχε φάει ξύλο γιατί του σκασε η βόμβα στα χέρια του μαλάκα. Σχεδόν όλοι όμως τρώνε ξύλο. έτσι το ξερα απο ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ. και όποιος πει ότι πέφτει από τα σύννεφα με τη βία των αστυνομικών λέει απλά μαλακίες.
πρώτο τσεκπόιντ = μην πέφτετε από τα σύννεφα/δεν ανακαλύψατε τον τροχό επειδή την είδανε στρητ φάητερ και είπαν να ποστάρουν μερικές στραπατσαρημένες μάπες ΕΝΟΧΩΝ.

δευτερο τσέκποιντ ; δεν με νοιάζει η ηλικία τους.ενήλικοι είναι. δεν τους εκμεταλλευόταν κάποιος μεγαλύτερος. ήξεραν τι κάναν. καλάσνικοφ είχανε, ληστείες κάνανε, ομήρους παίρνανε (την ψυχολογική βία στους ομήρους κλαψ λυγμ μουαααα την σκεφτήκατε? σνιφ)

kai gia nakanw kai gw th genikefsh mou mias και είναι της μόδας ;
Μάγκες το παίζουνε ενώ είναι μαλάκες. από τη στιγμή που ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ στον ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ‘ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΕ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΡΕ ΜΟΥΝΙ’ καλά κάνεις και τρως μερικές γκλοπιές.

καλόςςςςς!!!

triton και τελευταίον:

όταν σας λέμε κάτι, γιατί πρέπει να φέρνετε ως αντιπαράδειγμα τους ΔΕΞΙΟΥΣ που πιάσανε?
Εμένα τι μου το λέτε? Δεν το ξέρω ότι η ΕΛΑΣ μπορεί να τα χει καλά με τη ΧΑ? Πέφτω απ τα σύννεφα? Προφανώς και αν μία ομάδα/οργάνωση που συλλαμβάνεται δεν είναι κάτα ένα Α(μεγάλο δηλαδή) ποσοστό εναντίον της ιδεολογίας του Πολιτεύματος το οποίο η ΕΛΑΣ υπηρετεί , δεν θα το θεωρήσουν τόσο σημαντικό και δεν θα ποστάρουν φωτογραφίες. Πολύ περισσότερο αν τα χουν κάνει πλακάκια οργάνωση/ΕΛΑΣ.
Εγώ γιατί πρέπει να θιχτώ απ’ αυτό? Επειδή συμπεράνατε ότι είμαι φασιστάκος?

πως να το πω? Ας τους σπάγαν στο ξύλο και τους δεξιούς/ακροδεξιούς που κάνανε τη ληστεία/πουλάγαν ναρκωτικά. Χέστηκα. Εγκληματίες ήταν.

2 είναι τα σημαντικά στην υπόθεση.Πρώτον ότι η αστυνομία κατάφερε να φέρει σε πέρας επιχείρηση που περιλάμβανε μέχρι και όμηρο χωρίς να έχουμε θύματα (ακόμα και στο βαν ο ένας από τους ληστές τον σημάδευε με καλασνικοφ).Και εδώ πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Ε.Α… Και δεύτερο σημαντικό είναι το νεαρό της ηλικίας των κατηγορουμένων που πρέπει να προβληματίσει.Για τον ξυλοδαρμό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Η αστυνομία λέει ότι ήταν πάνω στην επιχείριση για τον αφοπλισμό.Ας το ψάξουν και αν έχουμε παραβίαση των δικαιωμάτων να τιμωρηθούν οι ένοχοι.Τόσο απλά.