Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

λυπαμαι φιλαρακο αλλα ακομα και αν διαφωνεις εχω τις αποψεις μου…και αν ηθελες πραγματικα διαλογο θα το εκανες με διαφορετικο τροπο απο το να αναφερεις την μανα μου…το πιο ευκολο πραγμα ειναι να μιλας για μανες…εγω το θεωρω ελειψη επιχειρηματων…στα τοσα χρονια που ειμαι μελος δεν εχω βρισει κανεναν και ειμαι ανοικτος στο να συζητησω το οτιδηποτε.αν θεωρεις αυτο που κανεις μαγκια η δεν ξερω εγω τι αλλο δικαιωμα σου…εγω την δικη σου μανα οπως και ολων τον αλλων την θεωρω κατι ιερο…εσυ κανε οπως νομιζεις…

Μπράβο, άρα συμφωνείς μαζί μου ότι η δημοκρατία δε χωρά σεβασμό για όλες τις απόψεις.

Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό θέμα της ημέρας είναι το περιστατικό που έγινε στην Παιανία! Το γεγονός ότι η εγκληματικότητα έχει ανεβαίνει συνεχώς κ ότι φτάνει ο κόσμος να παίρνει το νόμο στα χέρια του γιατί νιώθει απροστάτευτος δε συγκινεί κανέναν από τους αρδ που μας έχουν πρήξει όλη μέρα με την κανέλη κ τον κασσιδιάρη!!!

Μεγάλη αλήθεια!

Το να αναφερουμε μανες αλλων users δεν εξυπηρετει κανεναν απολυτως σκοπο.Τοσο απλα.

“ο θεωρητικός του δημοκρατισμού” αχαχαχα μεσημεριάτικα ρε βλάξ θα πνίγω από τα γέλια:lol:

Ρε πριν με επηρρέασε η κουβέντα και νόμιζα ότι και εσύ απαντούσες βάσει του γενικού κλίματος τζουτζουμπρούτζου που δημιουργήθηκε…άρα σας ταίζουν καλά εκεί πέρα…δεν έχασες την σπιρτάδα σου!! Στα τρένα στα τρένα:p

Παρεπιπτόντως μια που σε πέτυχα πάρε και ένα post για όσκαρ χτεσινοβραδυνό, σχετικά μέ έναν που έβαλε να πουλήσει τους metal δίσκους τους και μετά ανέβαζε τιμές και τον κράζανε…

[quote="“matia,post:12,topic:21691”]

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ…METAAAAAAAAAALLLLLLLLL…θα τρίζει η εξάρτηση του γράκχου με αυτές τις ατάκες αχαχαχαχα…αχαχαχαχ τι το θέλες το 666 αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εκλασαααααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

[/QUOTE]

epic!

Τι λέ ρε? Να τις κάνουμε δώρα και strapon άμα είναι και να στήσουμε και κώλο…σε ερωτικό περιβάλλον η σφαλιάρα δεν είναι βία…ο γυναικείος ψυχαναγκαστικός λεκτικός βιασμός της λογικής μέσα σε μια σχέση δικαιολογεί τη σφαλιάρα και καλυτερεύει το σέξ…MATIA APPROVED

Κατα τ’ άλλα όπως λέει και ο ChrisP, για να καταδείξει ο καθένας με εμφανή (για τον ίδιο) τρόπο τα επιχειρήματα του, προβαίνει σε διάφορους τρόπους έκφρασης οι οποίοι μπορούν πολύ εύκολα να παραφραστούν ή να μην κατανοηθούν, ο γραπτός λόγος είναι ξερός…δε νομίζω να διαφωνούσαμε στην τελική αν μιλάγαμε πχ σε ένα καφέ ή σε καμιά παραλία επανομής πάνω στην άμμο…και εγώ έχω πεί διάφορα με δικό μου τρόπο και μέχρι και υπογραφή έγινα…

Εννοούσα ότι ασχολούνται τόσην ώρα με μία κουβέντα, με την οποία άλλο εννοούσε πιθανόν ο shadow και αλλιώς το εξέλαβαν κάποιοι! Τόσος ντόρος για μία παρανόηση! Και ναι, όσον αφορά τα σημαντικότερα θέματα που έγραψα παραπάνω, το πιστεύω ακράδαντα. Μπαίνουν στο σπίτι σου σε ληστεύουν, σε απειλούν, σε σκοτώνουν - για όσους άκουσαν το σημερινό γεγονος - και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις φάπες του Κασιδιάρη και του κάθε Κασιδιάρη (που προσωπικά καταδικάζω), που κατ’εμέ δε μετράνε περισσότερο από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας… Πιο πολύ με ενοχλεί το γεγονός ότι κοντεύουμε να γίνουμε Αμερική, παρά οι μαλακίες ολονών μέσα στο πρωινό πάνελ! Οι μόνοι κερδισμένοι από αυτήν την ιστορία είναι οι πολιτικοί αντίπαλοι των χρυσαυγουλών και όσοι τόσον καιρό κραύγαζαν για το τι φασισταριά είναι… Και από αυτούς όμως δεν έχουμε να περιμένουμε καμια αλλαγή, ούτε εγγυήσεις για το μέλλον… Η χρυσή αυγή ασκεί σωματική βία και οι υπόλοιποι (καταλαβαίνεις ποιούς εννοώ) ασκούν τόσον καιρό ψυχολογική βία και τρομοκρατία στις συνειδήσεις μας! Οπότε… να πάνε όλοι τους να πνιγούν ανεξαρτήτως πολιτικής/ιδεολογικής κατεύθυνσης…τον είδαμε και τον σοσιαλισμό, τον φιλελευθερισμό και τη δημοκρατία τους!

@lamousis: Συνεννοημένοι ήμασταν;; :Ρ

μιλαμε για πολιτικα κομματα και απο την στιγμη που το συγκεκριμενο κομμα εχει παρει 7% που ειναι αρκετα μεγαλο για τα δεδομενα του σεβεσαι το δικαιωμα του καθε ψηφοφορου να επιλεξει οτι θελει…τι προτεινεις δηλαδη?να εκτελεστουν η να εκδιωχθουν οπως συνεβει στους κομμουνιστες την περιοδο της χουντας ;σε τι θα ειστε καλυτεροι απο αυτους αν κανετε ακριβως τα ιδιο;

@matia συμφωνω με το approved σου :stuck_out_tongue:

Συγγνώμη ρε μαν, αλλά τι μαλακίες είναι αυτές τώρα?
Άμα το πάμε έτσι να μην το κάνουμε καθόλου θέμα, γιατί και ο Κασιδιάρης δεν την χτύπησε με δύναμη > 5Newton. Σοβαρά καθόμαστε και συζητάμε? Πιστεύεις ότι δεν θα του τράβαγε σφαλιάρες με το που πέταξε το νερό, αν αυτό δεν είχε καμιά πολιτική συνέπεια για το κόμμα της?

Να τους το πεις δηλαδή, να βαράνε με το γάντι από δω και πέρα.

Δεν έχει σημασία το μίσος που χεις για μια ομάδα (είτε είναι λαθρομετανάστες, είτε είναι ρατσιστές, είτε είναι κομμουνιστές , είτε είναι φασίστες , είτε είναι ολυμπιακοί). Όχι δεν μετράει αυτό. Το ποιός βάρεσε πιο δυνατά/περισσότερο μετράει.

ρε που να χει πάει το παιδι, που να χει παει? :-k

:|:|:|

Ο Κρίμσον, ειδικά, δεν το είπε με αυτόν τον τρόπο που πιστεύεις. Καταδίκασε πολλές φορές τις σφαλιάρες του Κασιδιάρη και το σχόλιο του ήταν περισσότερο ειρωνικό και αποδοκιμασίας, παρά αυτό που γράφει.

Το γιατί πήρε 7% μπορεί να αναλυθεί. Ο σάντοουκινγκ υποστηρίζει ότι ο κύριος λόγος είναι το μεταναστευτικό, ενώ εγώ πχ υποστηρίζω ότι ο κύριος λόγος είναι ένα μέρος από το απολιτίκ κομμάτι της κοινωνίας που ψήφισε “για χαβαλέ και ξύλα”.

Αναφέρεσαι όμως στους ψηφοφόρους ενώ εγώ αναφέρομαι στην οργάνωση και τα μέλη της.

Είναι μια οργάνωση με αναρίθμητα περιστατικά επιθετικής (και όχι αμυντικής) βίας εναντίον ατόμων που εμπίπτουν σε συγκεκριμένες ομάδες. Ορισμένα από τα μέλη της είναι υπόδικοι και έχουν ποινικό μητρώο (Περίανδρος, google it) στο όνομα πράξεων που συνάδουν με την ιδεολογία της.

Αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι δημοκρατία είναι να τους ανεχόμαστε τότε θα πρέπει κι εσυ δημοκρατικά να ανέχεσαι όποιον σε βρίζει ή σου επιτίθεται. Απλώς στην πρώτη περίπτωση η βία είναι εναντίον ανθρώπων που σου είναι αδιάφοροι ενώ στην δεύτερη είναι εναντίον σου και (λογικά) αντιδράς.

Λίγο πιο παλιά, ο θείος (και μετά το 2:45)

αλλο σεβασμος στις πεποιθησεις και αλλο ευγενια…μην τα μπερδευεις…

Αυτός τα μπερδεύει ή εσύ δεν καταλαβαίνεις τί σου λέει μωρέ

γρακχο αν σε βρισω εσενα η καποιον της οικογενειας σου,τι θα κανεις;

To ξέρω ότι ήταν ειρωνικό.

Εγώ μιλάω για την Κανέλλη. Όπως δεν γουστάρουμε τον Κασιδιάρη να τριγυρνάει και να τραβάει σφαλιάρες σε όποιον αντιμιλάει, έτσι πρέπει να μην γουστάρουμε και την Κανέλλη που σηκώθηκε με μάγκικο ύφος να χτυπήσει με εφημερίδα -τι σκατά κράταγε- τον Κασιδιάρη. Αυτή η κίνηση όπως εκτελέστηκε εμένα προσωπικά μου έδωσε να καταλάβω ότι είχε κι αυτή ίδιο σκοπό με τον Κασιδιάρη, απλά συγκρατήθηκε (τους λόγους δεν χρειάζεται να τους αναφέρω).

Άμα το όλο θέμα είναι απλά το αν χειροδίκησε κάποιος, τότε και ο Μιχαλολιάκος στο video που πόσταρε ο BAN δεν έκανε κάτι κακό. Αφού εκ των υστέρων δεν τραυματίστηκε κανένας.

Τι θέλουμε να “καταδικάζουμε”? Τις πράξεις ή τις προθέσεις του κάθενος?

Άρα το να επιτίθεται σε σένα κάποιος φραστικά ή σωματικά είναι αγένεια ενώ το να επιτίθεται εναντίον μιας ολόκληρης κοινωνικής ομάδας είναι πολιτική πεποίθηση.

μαλάκα μου, ΤΙ ΛΕΣ.