Warlord - The Holy Empire

ΛΟΛΕΝ

Βλέπω να γεμίζει πάλι το θρεντ με ποστ για το πόσο μαλακας είναι ο τσαμης και το κρού του. Ρε ακούστε τη μουσική και αφήστε την ίντριγκα κατά μέρος! Δεν βαρεθήκατε?

Η συμπερηφορα τους ειναι τετοια που κατανταει πιο γραφικη κι απο το διαφημιστικο των θεων για γερμανικο μτβ,δε χρειαζεται καν κραξιμο.

Ναι ρε Μαρίνο, δεκτό, αλλά έχε κατά νου ότι αν όλα ήταν κατά τις βουλές Τσάμη και αυλικών αυτή την στιγμή δεν θα άκουγες τον δίσκο και ο μόνος τρόπος να το κάνεις, κι εσύ κι οποιοσδήποτε, θα ήταν να σκάσεις ένα 20άρι να τον αγοράσεις.

Σωστό αλλά έχει καταντήσει κουραστικό το κράξιμο! Οκ, είναι μαλακές, το είπαμε! Νισάφι!

εγώ θα τον αγοράσω ούτος η άλλως!

Το βρήκε και τον ξέρε λέειι. Είναι από Αθήνα. Αν τον ξέρει να του απαγορευτεί η είσοδος στο Γκαγκάριν. Θα βγει και ανακοίνωση σε λίγο. Θα μπαίνουμε με ταυτότητα στο κλαμπ. Θα τον πιάσουνε τον πούστη. Σφίγγει ο κλοιός γύρω του.

Το ροκινγκ.γρ πάντως δεσμεύεται ότι δε θα δώσει την IP όσων έγραψαν στο φόρουμ ότι άκουσαν το δίσκο.

αφήστε το, enjoy the music όσοι μπορείτε

Να ειδοποιηθει ο Δενδιας και τα ΜΑΤ!

εγω παντως μολις το κατεβασα απο pirate bay και να πα να κουρευεται ο φονιας ο δοκος.φαινεται οτι η πολλη επαφη με τον τσαμη αποβλακωνει οποιον τον συναναστρεφεται.

τον ακουω και γω τωρα…μονο δακρυα για αυτον τον ηχο…

δε ξερω,εγω χτες το αγορασα.και το εχω ακουσει 2 φορες.ειμαι ακομα στη μελετη.o zonder παντος μεγαλειο.

Με ψήνετε άγρια, μου το έφεραν το βράδυ και ακόμα δεν έχω πάει σπίτι…

τα ‘‘70.000 sorrows’’ και ‘‘night of the furry’’ ειναι ηδη classics.

το 70.000 sorrows ειναι ΜΕΓΑΛΕΙΟ απλα…!!
zonder ζωγραφιζει κυριολεκτικα ο ανθρωπος…

πραγματικα ομως δεν πρεπει να αφησουμε ασχολιαστο αυτο το παιξιμο…κανεις δεν παιζει ετσι…σε καθε τραγουδι με ενθουσιαζει ολο και πιο πολυ…θεουλης πραγματικος

Ο δισκος εχει πολλα Ελληνικα στοιχεια και εννοω φυσικα…της Ελληνικης παραδοσιακης μουσικης δηλαδη. Σε αρκετα κομματια θα ελεγα… Δεν ξερω ισως κανω λαθος…Δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα ετσι μου φαινεται.Πολλες Ελληνικες παραδοσιακες κλιμακες και ρυθμοι ιδιαιτερα της Ηπειρου, ακομα και ποντιακους ρυθμους ακουω με το αυτι μου αλλα και διαφορες αλλες κλιμακες που χρησιμοποιει ο Βill…και ο Zonder!! Και μαλλον δεν ειναι τυχαιο!! Οχι μονο εξαιτιας της καταγωγης του Tsamis…που πιθανον να επαιξε και τον ρολο του!!

Το δήλωσε και στο MH αυτό. Ότι έχει ελληνικά στοιχεία το αλμπουμ.

ε καλα παντα ειχαν ελληνικα στοιχεια οι warlord δεν ειναι και μεγαλο νεο αυτο…

Οπως η πιτα στο σουβλακι.

[SIZE=“5”]Το κατέβασα[/SIZE], προφανώς. Άκουσα και το πρώτο κομμάτι. Μετά από γέλωτες, δάκρυα και παραδοσιακού χορού φιγούρες, αποφάσισα να αφήσω το δίσκο για άλλη μέρα. 1 down, 7 to go. Ας ελπίσω (?!).