WASP -- Athens 23/11 & Thessaloniki 24/11 [2012]

αλλος για πανσετα;;;χαχαχαα

Υπάρχει κ το θετικό της υπόθεσης!! Θα λέμε όλοι ότι: “ήμουν κ εγω στην τελευταία (cult) συναυλία των WASP στην Ελλάδα”

και θα γυρνανε να σου λενε ολοι “ΜΠΡΑΒΟ!” 8)

νο οφενς ε…

Το ρόκινγκ λέει πως όλες οι συναυλίες των WASP είναι πάντα χάλια. Κ δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Οπότε αλλού αυτά που ξέρεις… :stuck_out_tongue:

:lol3::lol3::lol3:

" Αρχές Αυγούστου 1984. Κάπου στο LA, ένας ψηλός μαλλιάς είναι αγχωμένος. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της μπάντας του. Η χαρά μεγάλη αλλά υπάρχει και μεγάλη αγωνία. Θα πάνε όλα καλά; Θα καταφέρει να κάνει επιτυχία το άλμπουμ; Τα πάντα πρέπει να πάνε κατ’ευχή για να εκπληρωθεί η αποστολή του. Μια αποστολή που συνοψίζεται σε ένα γεγονός: στις 23/11 του μακρινού 2012, κάπου στις άθλιες παράγκες της Λιοσίων της μακρινής Αθήνας θα έρθει να τον θαυμάσει ο Μπάμπης από τα Πατήσια. Ο Μπάμπης είναι ένας ενεργητικός νέος 22 ετών που ζει τη ζωή του και παρότι άεργος έχει πλατυά μόρφωση (απολυτήριο λυκείου) και μεγάλες ικανότητες (πρώτος στα post του rocking.gr). Ο Blackie ξέρει το πόσο απαιτητικός είναι ο Μπάμπης καθώς το αγέννητο πνεύμα του τον καθοδηγούσε πίσω στα 1984 ενώ και τον ζει καθώς έχει αγοράσει ένα δίσκο του από μαύρο στην κατεφέρια. Η μεγάλη μέρα της συναυλίας έφτασε αλλά ο Blackie όντας τρισάθλιος που δεν θέλησε να τον εξαπατήσει ο Καπερνησιώτης, κατέστρεψε την αποστολή της ζωής του. Ο Μπάμπης οργισμένος για το ατόπημά του ορκίστηκε να μην κάνει download το επόμενό του άλμπουμ και ξέσπασε κατά του στο metal forums".

Το παραπάνω συμπυκνώνει αρκετά το νόημα των όσων θέλω να πω αλλά επειδή υπάρχουν και τπτ κατώτεροι και του κατώτατου, ας το κάνω πιο λιανά.

  1. O Blackie -όπως κάθε καλλιτέχνης- είναι πρωτίστως συνθέτης/στιχουργός/ερμηνευτης/παραγωγός. Επειδή το επιβάλει το μουσικό κατεστημένο και εσχάτως και η τεχνολογία, κάνει ταυτόχρονα και το διασκεδαστή Μπαμπηδων (έστω και αν ενδεχομένως δεν το γουστάρει). Το ελάχιστο που πρέπει να κάνει είναι να δώσει ένα αξιοπρεπές show. Και το αξιοπρεπές το καθορίζουν αντικειμενικοί παράγοντες και όχι οι εκάστοτε Μπάμπηδες. Αξιοπρεπές λοιπόν για ένα 56αρη, με καρδιολογικά προβλήματα και εξαπατηθέντα, προπηλακισθέντα από έναν ιθαγενή promoter είναι ένα 85λεπτο.

  2. Το αν χρησιμοποιεί προηχογραφημένα μέρη είναι γνωστό. Όλοι το ξέρουν. Έτσι κρίνει ο καλλιτέχνης ότι θα έχει καλύτερα αποτελέσματα ως διασκεδαστής και αυτό πράττει. Όποιος δε γουστάρει, έχει καμιά 100 άλλες επιλογές να περάσει τη βραδυά του.

  3. O καλλιτέχνης διατηρεί τη θέληση να παραμείνει καλλιτέχνης και δευτερευόντως (αναγκαίο κακό) διασκεδαστής. Ξέρει ότι υπάρχουν πλείστα παραδείγματα καλλιτεχνών (πχ Τσάμης) που επειδή αρνήθηκαν να κάνουν και το διασκεδαστή, έχασαν και το δικαίωμα να δημιουργούν μουσική και να τη μοιράζονται με τον κόσμο (τους μη Μπάμπηδες).

  4. O Blackie είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Αυτό το αποδεικνυει δισκογραφικά εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Δεν είναι ανάγκη να το αποδεικνύει σε κάθε Μπάμπη, σε κάθε live…Η ψυχή/καρδιά δεν έχει ενστικτώδη αντανακλαστικά ούτως ώστε να είναι διαθέσιμη για τον κάθε Μπάμπη. Σε τελική ανάλυση, τα εκάστοτε ερεθίσματα την φέρνουν στην επιφάνεια και ενδεχομένως μερικά live να μην προσφέρονται.

  5. Μια μπάντα που είχε το ακριβότερο συμβόλαιο της Capitol και εχει πουλήσει 12 εκατ. δίσκους, δεν έχει ανάγκη κάτι περισσότερο για να ζήσει από την αμερικάνικη αγορά και μάλιστα μόνο τους άνω των 40. Επίσης, κανείς δε ζει κανένα. Κάποιος πουλάει και κάποιος αγοράζει. Αλίμονο αν ο Μπάμπης των 22 ετών ζει τους Wasp των 56 ετών και των 12 εκατ. δίσκων.

  6. Το τι σημαίνει Ντιντής, το γνωρίζουν όλοι. Όσοι γνωρίζουν ανάγνωση και έχουν στοιχειώδη κρίση καταλαβαίνουν τη διαφορά του “δεν ηθελε να πληρώσει ΦΠΑ” και του ¨"ζητήσαμε να έχουμε τη διαχείριση (δλδ και έξτρα αμοιβή) της πώλησης¨. Επίσης, αναρωτιέται τι σημαίνει η παράμονη παρακράτηση εξοπλισμού και ανθρώπων, η απειλή αλλά και το “δε νομίζω να προσφύγουμε δικαστικά κατά των Wasp”. Ναι ντιντάκο, έχεις δίκιο. Όπως δίκιο είχες και το 96 με τους Motorhead που σε "εξαπάτησαν¨και αυτοί και βέβαια ούτε που τόλμησες να στραφείς δικαστικά γιατί ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΙΧΕΣ ΑΔΙΚΟ.

  7. Το να κρίνει και κατακρίνει ο εκάστοτε ανύπαρκτος, αποτυχημένος ένα metal star σα το Lawless ως ξεφτύλα, ξεπουλημένο κτλ κτλ μιλάει από μόνο του για τη σοβαρότητα των κριτών και την αξιοπιστία της κρίσης τους.

  8. Και κακός να ήταν ο B.L. (που όντως ήταν) δεν ακυρώνει την αντικειμενική αξία του. Πολύ δε περισσότερο τη (συναισθηματική) υποκειμενική αξία του για εμένα.

  9. Ακούστε ένα “trail of tears” και πείτε μου αν δεν αξίζει 10ωρη αναμονή για ένα και μόνο δεκάλεπτο του B.L.

  10. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, υπήρξα και εγώ κάποτε “Μπάμπης” στο μυαλό. Κάπου εκεί στα μέσα του 1990, ως έφηβος. Αλλά δεν υπήρξα ποτέ “Μπάμπης” στη ψυχή!! ΠΟΤΕ!!!Στο δια’ταύτα: οι μπάμπηδες στο μυαλό, ξυπνήστε…Οι μπάμπηδες στη ψυχή είστε καταδικασμένοι και τελειωμένοι!!!

ωχ…

Ο born again Christian ειναι διασκεδαστής Μπάμπηδων και δεν του αρέσει κίολας; Μήπως ειναι και αυτος Μπάμπης; Μήπως και όσοι πάνε στην επόμενη συναυλια WASP;

[SIZE=“6”]BAD LUCK BABIS[/SIZE]

γίνε MANOWARRIOR, η θέση σου είναι ΜΑΖΙ ΜΑΣ:!::!:

Απο τις σκιες κατω απο το μάτι και τα λεοπαρδαλέ παντελόνια στα δερματινα και στα baby oil! Απέχει πολυ ρε, Elric !

Ρε, τον λυπήθηκα. :frowning:

Κατά τ’ άλλα Kill, fuck, πασόκ.

Δεν εχω ορεξη να σχολιασω σχετικα με τις (μη?) εμφανισεις των WASP. Τα εχετε πει ολα.

[SPOILER]Εγω παντως περασα καλα στο λαιβ τους.[/SPOILER]

[SPOILER]Βεβαια, οπως λεει και ο Καλυβατσης στο λινκ του ChrisP, τους ειδα γερμανια.[/SPOILER]

[SPOILER]Αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι αγχωθηκα. Πως μπορω να διαπιστωσω αν ειμαι ή οχι Μπαμπης στο μυαλο ή στην ψυχη, ή και τα δυο, αν γινεται…[/SPOILER]

Αν νιώθεις κορόιδο, ΔΕΝ εισαι Μπάμπης!

“ΜΠΑΜΠΗΣ” : η βρισια του 2012

[SPOILER]ΜΠΑΜΠΗΣΕ ΜΑΣ μωρε με το μ@λ@κ@…[/SPOILER]

Φίλε Waspmaniac διαβάζοντας το post σου ήθελα να απαντήσω στα εξής σημεία:

  1. Αν δε γουστάρει ας μην το κάνει, δεν τον αναγκάζει κανένας.
    Ok, εν μέρει έχεις δίκιο στο ότι δεν αντέχει παραπάνω σε συναυλίες λόγω καρδιολογικών προβλημάτων, αλλά ας μην υπόσχεται 2ωρα show και 30 years of thunder, γιατί αυτό είναι τουλάχιστον υποκρισία.

  2. Για έναν καλλιτέχνη το να κάνει συναυλίες το γουστάρει και δεν το θεωρεί αναγκαίο κακό, ούτε θεωρεί ότι κάνει τον κλόουν για να διασκεδάσει τον “Μπάμπη”. Αν πάλι δεν το γουστάρει ας μην κάνει συναυλίες κι ας γράφει μόνο μουσική.

  3. Δισκογραφικά αποδεικνύει την καλλιτεχνική του αξία (για την οποία δεν αμφιβάλω), όχι όμως την προσωπικότητά του.

  4. Και βέβαια ο Μπάμπης ζει τους W.A.S.P. των 56 ετών και των 12.000.000 δίσκων, γιατί τους δίσκους αυτούς τους αγοράσανε 12.000.000 Μπάμπηδες, όπως και στις συναυλίες τους οι Μπάμπηδες πληρώνουν για να τους δούνε.

  5. Όταν ο “ανύπαρκτος, αποτυχημένος” έχει πληρώσει 25 ή 28 ευρώ και δε βλέπει αυτό για το οποίο πλήρωσε φυσικά και θα κράξει. Ειδικά στην Ελλάδα της κρίσης που πολλοί πληρώσανε από το υστέρημά τους.

  6. Σίγουρα το λες εντελώς μεταφορικά αυτό.

Σαν επίλογο θέλω να σου πω ότι οι W.A.S.P. είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και στο Crimson Idol Tour έτρεξα να τους δω και Θεσ/νίκη και Αθήνα. Αλλά το ότι δεν έβγαλαν ανακοίνωση έστω για να πουν τα πράγματα από τη δική τους σκοπιά αν όχι για να απολογηθούν αποδεικνύει το πόσο γραμμένους μας έχουνε.

Μεγάλο δίκιο εδώ.

Αυτο με την ανακοινωση με τρωει κι εμενα…Μαλλον ο Blackie γνωριζε το ποσοστο των Μπαμπηδων στη Θεσσαλονικη αφου ειδε και το ποσοστο των Μπαμπηδων στην Αθηνα και σκεφτηκε ‘‘Μπαμπηδες ειναι μωρε,χεστους’’!

[SPOILER]Το ‘‘μπαμπησαμε’’ και ψοφησε[/SPOILER]