[SPOILER]
[/SPOILER]
Παιδιά, τί συγκρίνετε; Η Cristina Scabbia είναι 39 χρονών και είναι όμορφη, η Rihanna, ναι μεν, είναι όμορφη - εμένα, προσωπικά, δε μ’αρέσει το style, που έχει υιοθετήσει τώρα, ούτε πιστεύω ότι αναδεικνύει τη θηλυκότητά της…ήταν πιο χαριτωμένη παλιά - αλλά είναι και 23 χρονών, μην ξεχνιόμαστε… Στην ηλικία της η Scabbia…
Νομίζω οτι ειναι το ιδιο γραφείο που εφερε Accept, Cradle of Filth, Children of Bodom, Blind Guardian, και φέρνει Symphony X , Amorphis…ποσο μουφα να ειναι ?
Ναι, χτες που τους συναντησα στο Newcastle μου ειπαν οτι δεν την εχουν ανακοινωσει ακομα επισημα λογω κατι μικρων λεπτομερειων η κατι τετοιο, αν και εγω τους ειπα οτι το ξερουμε ηδη xD
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ !!!
Η Cristina εχει πολυ ωραια βυ…εχμ εννοω φωνη…! Ναι, αυτο εννοω, φωνη! 8O
Και ειναι πολυ φιλικοι
Για τον κόσμο η αλήθεια είναι ότι κι εγώ μια ανησυχία την έχω, αλλά ελπίζω, γιατί πάει καιρός που πέρασαν από Ελλάδα. Για ώρα πάντως, στο εισιτήριο λέει 9, οπότε υποθέτω/ φαντάζομαι ότι κει γύρω βγαίνουν οι Elysion και καμια ώρα αργότερα το πολύ οι Coil…
θα βγει λογικα επισημη ανακοινωση με το προγραμμα,ωρες εμφανισης κ.τ.λ.τωρα στο σετ μακαρι να παιξουν και κανα 2-3 τραγουδια ακομα οι lacuna coil.ενταξη 16 hit εχει το σετ λιστ.αλλα ειπαν οτι μπορει να παιξουν και κατι παραπανω.μιας και το live αυτο ειναι εκτος tour.ειδωμεν
Για τη δειάρκεια θα συμφωνήσω κ εγώ! Η πέρασε πολυ γρήγορα η ώρα ή κράτησε λίγο.
Κατά τα άλλα πολύ ωραία συναυλία. Αρκετά καλοί οι Lacuna Coil και πολύ ευχάριστη έκπληξη (για μένα που δεν τους ήξερα) οι Elysion. Αυτοί ίσως κ να αδικούνται από τα ελληνικά δεδομένα.
YΓ H Scabbia από κοντά είναι πιο ωραία απ’ ότι στις φωτογραφίες