Κοίτα η αλήθεια είναι ότι ο Κόκκαλης εν μέρει φταίει για την ανεργία στην θεσσαλονίκη δεδομένου του ότι βγάζει φράγκα κάνοντας συμφωνίες με το ελληνικό δημόσιο, αφήνοντας έτσι άλλους επιχειρηματίες εκτός κλαδου . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την λειτουργία μονοπωλιακών μηχανισμών που από τη μία αυξάνουν την ανεργία και από την άλλη στερούν από τον Πάοκ το τριπλ κράουν
Στα τετοια μου οι τιτλοι.Εγω θελω οτι θελω να το καταφερνω μονος μου και οπου με βγαλει.Εσενα σε κανουν πολυ περηφανο η τιτλοι σου και πως τους παιρνεις ε;
Ναι τρομερή αξιοπρέπεια ο Πάοκ. Σεμνά και ταπεινά ε? Μπατατούδης, Ορφανός, Βενιζέλος, χρέη, Πυλαία, κακές κουβέντες…
Ναι,ειμαστε η ομαδα του δημοσιου,μια ζωη στην αβαντα μας εχουν ολοι.Καταραμενε ΠΑΟΚ,καρκινωμα του ποδοσφαιρου.
Ο Πάοκ είναι απλά μια εταιρεία. Όπως και όλες οι άλλες στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στην οικονομία της αγοράς λοιπόν το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και το μικρό τρώει το μικρότερο. Από εκεί και πέρα έννοιες όπως αξιοπρέπεια και ηθική ανήκουν καλώς ή κακώς στα τέλη της δεκαετίας του 70. Το να μην αναγνωρίζεις την κατάσταση αυτή βέβαια είναι δικαίωμα σου. Και φυσικά άλλο είναι το να κάνουμε λίγο τζέρτζελο με αφορμή τα ποδοσφαιρικά και άλλο το να μπλέκουμε έννοιες όπως περηφάνια κλπ. Το ποδόσφαιρο είναι απλά ένας τρόπος επένδυσης χρημάτων καποιων πλούσιων μεγαλοαστών και τίποτα άλλο.
Αχα.Ωραια τα λες.Αρα να το βουλωσουμε γιατι ετσι ειναι ο καπιταλισμος,και μολις το βουλωσουμε ολοι μας θα βγαλετε τα κασκολ και θα φωναζετε Ολυμπιακαρα.Αμα το βλεπεις σαν καθαρη μπιζνες το ποδοσφαιρο και δεν το αγαπας,οπως δεν αγαπας και την ομαδα σου γιατι ειναι μονο μια εταιρεια και τιποτε αλλο,τοτε γιατι ασχολεισαι;
Δικιο εχεις σ’ αυτο που λες οτι ειναι καπιταλισμος το ποδοσφαιρο,αλλα εσυ φιλαθλος και οπαδος εισαι,και να δεν εχει ηθικη και αξιοπρεπεια μια επιχειρηση,εσυ σαν απλος ανθρωπος εχεις,και θα επρεπε να αντιδρας με καποιο τροπο σ’ ολο αυτο που γινεται
Μα ούτε εμένα μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από όπου και να το πιάσεις χάλια είναι. Στην ουσία μπάλα βλέπω ακόμα από συνήθεια μάλλον. Προσπαθώ να το περιορίσω γιατί με έχει συφιλλιάσει ο Κόκκαλης. Από την άλλη όταν διαβάζω σχόλια για τη διαιτησία μου χτυπάει γιατί θεωρω ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα των υπόλοιπων ομάδων.
Τώρα για το τι μπορούμε να κάνουμε οι φίλαθλοι που θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση? Πλήρες μποικοτάζ των ομάδων μας. Ούτε τηλεόραση, ούτε εισιτήρια, ούτε μπουτίκ ούτε τίποτα. Τέλος αθλητικές αφημερίδες και αθλητικά site. Τίποτα ρε μέχρι να γίνουν άνθρωποι και να δούμε λίγο μπάλα.
Εμ ετσι ειναι.Ωραια,δεν ειναι αυτο το μεγαλυτερο προβλημα και συμφωνω,διαφωνεις ομως οτι χαρη σε αυτην εχει παρει ο Ολυμπιακος τους περισσοτερους τιτλους του;Και ολες οι ποροϋποθεσεις να υπαρχουν,πως θα μπορουσε να ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα και να χαρουμε την μπαλα οταν υπαρχει η παραγκα απο πισω ετοιμη να σπρωξει οπου χρειαστει;
Διαφωνώ στο ότι ο Ολυμπιακός παίρνει πρωταθλήματα λόγω της παράγκας του ναι.
Κι απο τη στιγμη που σε καθε πρωταθλημα παιρνεις εναν σωρο βαθμους δωρο,που δεν παιρνουν ολοι οι αλλοι,πως το λες αυτο;Εχεις καλυτερη ομαδα;Αφου εχεις την καλυτερη ομαδα συνηθως,και συμφωνω σε αυτο,τα σφυριγματα γιατι τα παιρνεις;Φοβασαι να πας μονος;
Πάει η Πανσεραικάρα:(, κρίμα δεν άξιζε τέτοιας τύχης, ειδικά προς το τέλος του πρωταθλήματος[-X:!:
Σήμερα με ενδιαφέρουν περρισότερο το Ο.Α.Κ.Α., Σέρρες και εσχάτως η Κρήτη:!:
Οφσαιντ 10 μετρα το πρωτο γκολ του οσφπ,να υποθεσω οτι ο διαιτητης και οι βοηθοι του δεν εχουν περασει ποτε απο οφθαλμιατρο?:-s:-k
Α ρε Πανσεραικάρα μαμώ τους ακανέδες και τις μπουγάτσες μαμώ#-o:-s#-o:!:
Koukoulakios.You know Kokoulakios;;;;Το νεο ανερχομενο ταλεντο του ελληνικο ντιετησια,η κολωνα της παραγκας μας,η κοκκινη καρτα στο κατεστημενο,αυτος ο αξιος ανηρ.Btw η δουλεια του ειναι και οφθαλμιατρος#-o:lol:
Γιατί είναι τόσο απελπιστικά προβλέψιμο ότι ο Ολυμπιακός θα έκανε το 2-1, 2-3, ότι στην Τρίπολη θα έκανε το 2-0, 2-2 κλπ?
Ας πει ότι θέλει ο καθένας, διαιτησίες, καλύτερη ομάδα της Eλλάδος, νοοτροπία νικητή κλπ…αλλά οι ομάδες έχουν κόμπλεξ.
Φοβούνται τον Ολυμπιακό, πως το λένε.
Εκεί εκεί στην Β’ Εθνική ομιλήτες τσιράκια:!:
παει το παραρτημα…
Λέτε νά’χουμε μπαράζ για τον υποβιβασμό:!:
Αν 15 χρονια πριν,ηξερα οτι το 2009 θα υποβιβαζοταν ο ΟΦΗ,θα ειxα παθει καταθλιψη…τωρα ομως,αντε το πουλο,πολλα μας τα εκανε κατω τοσα χρονια,μεχρι εδω ηταν!!να βαλουν μυαλο μερικοι αμα θελουν να ξαναδουν κατι καλο απο τον ΟΦΗ…αλητες ολοι τους,καλα να παθουν…και δεν τον βλεπω να ξανανεβαινει συντομα…εργοτελαρα ρε!!!γμτ,θα χασω και την αλλη κυριακη το μεταξυ τους ματς,που αναμενεται επεισοδιακο(χαθηκε να βαλουν και αυτοι ενα ημερισιο για ηρακλειο,να παω καπακι??:()