Ελληνικό Πρωτάθλημα 08/09

Καλή η διαιτησία τώρα;!!! Κλάψα κλάψα η πανάθα κάτι έγινε.8O

δεν αντέχεται το 50-50%, ε?

μπα δεν ειναι μονο θεμα διατησιας. βεβαια το χτεσινο 50-50 δεν το λες… μη τρελαθουμε. βασικα δεν παιξαμε καλα καθολου. οταν κανεις μονο δυο ευκαιριες, τι να πεις. τωρα το οτι οι αλλοι παιζανε κατς και πανηγυριζανε στο τελος λογω του πριμ των 75.000 που βρεθηκε παραμονες αγωνα σε περιπτωση ισοπαλιας πιστευω ειναι αλλη αγαπημενη ελληνικη ιστορια… :lol:

αδερφέ η Παναχαϊκή έδινε απίστευτα ποσά σε πριμ για αγώνες με τον ΠΑΟ και μετά από ένα μήνα πτώχευε.
Έπαιρναν 0-0 και κερνούσαν τις επόμενες μέρες.
Μην τρελαίνεσαι.
Φωνάζουν στον ΟΦΗ, αλλά με τους παίκτες που έχουν τους κρατάνε στην κατηγορία ο Μάλαρτζ, ο Δημούτσος και ο Εντόι.

Ξύλο έπαιζαν και αβέρτα. Αλλά τελείωσαν με 5-6 κίτρινες το ημίχρονο.
Δεν είδα κάποια φάση να είναι 2η κίτρινη και να μην τη δίνει.

Το πρόβλημα το είχε ο Ολυμπιακός που δεν μπορουσε να αναπτυχθεί από τα πλάγια και τα περίμενε όλα απο εμπνέυσεις του Μπελούτσι ή από τον Ντιόγο με ατομική προσπάθεια. Επίσης, ο Κοβάσεβιτς αν δεν έμπαινε τόσο χαλαρός θα μπορούσε να βάλει γκολ.

Από την άλλη ο Μπράβο στην άμυνα δεν πρέπει να έκοψε μια φορά και ο Μενδρινός ήταν παίκτης λιγότερος, όπως και ο Πατσατζόγλου δεν έπαιξε τίποτα. Και ο Λέτο μέχρι στιγμής περισσότερο φιγούρα είναι.

Αν τελικά φταίει η διαιτησία…

πρωτα φταιμε εμεις αυτο ειπα καλε. με ομαδες δυναμικοτητας τυπου οφη (που καταντησε βεβαια) δεν ψαχνεις δικαιολογιες για διατητες. δεν λεω για τις φασεις που φωναζει ο κοσμος, αλλα για το ξυλο που αφησε να παιχτει. αυτο οσο να ναι δεν ηταν μπαλα απο μερια τους χτες.

δεν λέω ότι εσύ υποστηρίζεις κάτι τέτοιο.

πάντως πρέπει να τέλειωσε το παιχνίδι με 10 κίτρινες.
και δεν υπάρχει κάποια φάση που να έπρεπε να δοθεί 2η κίτρινη ντε και καλά, τουλάχιστον που να θυμάμαι εγώ.
και σχεδόν όποια κάρτα ήταν την έδωσε.
γενικολογίες για διαιτησία.
και μην πείτε τίποτα για πέναλντι ε…

το ξαναλέω, αν δεν έπαιρνε παίχτες του ΠΑΟ, ο ΟΦΗ ήταν για να πέσει κατηγορία.

δεν είδα το ματς κ δεν έχω γνώμη.

όσοι πιστεύετε όμως ότι οι γαύροι έχουν αντοχές στις κακές διαιτησίες, γιατί ασχολούνται μόνο με την μπάλα, διαβάστε νικολακό…

ο γαύρος από πέρυσι σερνόταν στα εκτός έδρας, στραβοπατάει πρώτη φορά φέτος κ άρχισε η μουρμούρα… όχι τπτ άλλο, γιατί μόνο για τους αεκτζήδες λέμε…

ηταν εκτος περιοχης νομιζω. θα τα πουν οι ειδικοι το βραδυ ολα χαχαχα :lol:

ο οφη δεν χρειαζεται πλεον στην α’ εθνικη. φτανει ο εργοτελης απο το ηρακλειο. εχει και δυο ομαδες μια πολη σαν το ηρακλειο που δεν παταει ψυχη στο γηπεδο. ελεος.

Μεσοβδόμαδα ο Γκέραρντ δήλωσε “το κουμάντο στον ΟΦΗ φαίνεται πως το κάνουν ο Βαρδινογιάννης με το Λιβαθηνό”. Άρα αυτοί λογικά φταίνε και που ο ΟΦΗ δεν έχει παίκτες…

Είναι λίγο γελοίο να λέμε πως ο ΟΦΗ αν σωθεί, θα σωθεί γιατί ο ΠΑΟ του έδωσε δανεικές 3 ρεζέρβες του. Ακούγεται σαν τις εποχές της Μαφίας : “Σου παίρνω όλα τα λεφτά, για να σε προστατευώ από εμένα”. Δηλαδή ο ΠΑΟ, που οι διοικούντες του άφησαν γυμνή την ομάδα του ΟΦΗ και δεν έριξαν λεφτά, θα σώσει τον ΟΦΗ γιατί του έδωσε 3 δανεικούς;

Στα του ματς:

Δε το είδα, διαβάζω για κακή μπάλα και δε μου αρέσει. Όπως έπαιξε ο ΟΦΗ χθες (με ξύλο-πάθος ή ότι άλλο να είναι), θα ήθελα να παίζουν όλες οι μικρές ομάδες στην Ελλάδα. Γιατί δεν καθιερώνουν από τη Σούπερ Λίγκα το εξής: όποια ομάδα κερδίζει μία από τις 5 πρώτες ομάδες της κατηγορίας εκείνη τη στιγμή, οι παίκτες αυτής της ομάδας θα πριμοδοτούνται από τη Σούπερ Λίγκα με 3,000?. Χθες οι παίκτες του ΟΦΗ μάσαγαν σίδερα και έτσι θα γίνουν όλα τα ματς.

Δε με νοιάζει το ότι οι παίκτες του ΟΦΗ είδαν το ματς πιο φανατικά από ότι τα υπόλοιπα τους. Αλλά αν δε δουν το ίδιο φανατικά και τα υπόλοιπα ματς, θα ενοχληθώ. Περιμένω να υποσχεθούν πριμ στους παίκτες του ΟΦΗ και στα υπόλοιπα ματς τους με μεγάλους…

Εμ… μόλις είδα τις φάσεις. Το πέναλτι ήταν καραμπινάτο + κόκκινη ε.

νομιζω ειναι οριακα εξω, οποτε φαουλ και 2η κιτρινη. επρεπε να μπουν λιγο πιο δυνατα χτες. παιζουν ωρες ωρες χωρις να βαζουν τα ποδια στη φωτια. μεινανε στα πανηγυρια στο αεροδρομιο μου φαινεται…

δε νομίζω πως είναι ακριβώς έτσι.

ο μόνος παίκτης που πήραμε “άκομψα” από τον ΟΦΗ είναι ο Τζόρβας.
δε νομίζω πως είναι χειρότερο από το πως πήρε τον Άντζα ή τον Λεμονή από τη Ξάνθη ο Ολυμπιακός. Και καλά μετά στράβωσε ο Πανόπουλος.

Αυτό που λέω είναι πως και οι 3 παίκτες που του δώσαμε και μάλιστα τζάμπα, ήταν περιζήτητοι από άλλες ομάδες. Για να είμαι ειλικρινής Μάλαρτζ και Εντόι θεωρώ πως έχουν θέση στο ρόστερ του φετινού ΠΑΟ (και όλων των ομάδων της Α Εθνικής) και ο Δημούτσος έχει μέλλον να γυρίσει, αλλά τέλος παντων.

Ουσιαστικά, προνομιακή μεταχείριση έχει και ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα όλων των μεγάλων ομάδων την τελευταία 5ετια στο Ηράκλειο. Γιατί ναι μεν λουζόμαστε το ότι είναι μαγαζί μας, αλλά…

Όσον αφορά για αυτό που λες περί κινήτρου, το είχε πει ο Τζίγκερ. Πριμοδότηση σε όποια ομάδα έχει έμμεσο συμφέρον μέχρι ενός ποσού. Όπως στην Ισπανία. Περισσότερη διαφάνεια υπάρχει έτσι… Παρά με Ιωνικούς, Προοδευτικές, Κέρκυρες, Αιγάλεα κλπ…

ή δε με κατάλαβες ή υπεκφεύγεις

Όταν αυτοί που διοικούν τον ΟΦΗ (και σύμφωνα με Γκέραρντ, ο ΠΑΟ είναι αυτός) ξεγυμνώνουν την ομάδα, διώχνουν ό,τι καλό είχε αυτή η ομάδα, υποβιβάζει τους στόχους του συλλόγου και φέρνει 3 καλούς δανεικούς για να χρυσώσει το χάπι, τότε είναι γελοίο να λέμε “πως ο ΠΑΟ με τους παίκτες του θα τον σώσει”… Τέλος πάντων, δεν είμαι ΟΦΗ και δε με ενδιαφέρει. Ας κάνουν ότι θέλουν…

(Το παράδειγμα με την Ξάνθη, εκτός από άστοχο είναι και ανακριβές.)

το είπε ο υπάλληλος της ΑΕΚ και είπε ότι ρε γμτ δεν έχει αποδείξεις…
για παιδάκια…
enlighten me για Ξάνθη.
και με ποιό τρόπο ο κακός εχθρός ΠΑΟ ξεγύμνωσε τον ΟΦΗ και με ποιο σκεπτικό?

ο Άντζας ήταν παίκτης του Ολυμπιακού και όποια στιγμή ήθελε επέστρεφε στον Ολυμπιακό αυτόματα. Τοροσίδης 1,2 εκ. €, Βάλλας 1 εκ.€, o Kωστούλα δόθηκε με ελεύθερη μεταγραφή ως αντάλλαγμα, και πολλά ακόμα όλα αυτά τα χρόνια. Οι 2 ομάδες έχουν καλή συνεργασία. Ο Ολυμπιακός πληρώνει καλά για τους παίκτες της Ξάνθης εδώ και πολλά χρόνια και για αυτό έχει καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Ξάνθης. Αλλά ως εκεί…

Για την απογύμνωση της ομάδας δεν έχω κάτι να πω. Πρόπερσι τερμάτισε 7ος ο ΟΦΗ παίζοντας μπάλα, πέρσι λίγο πάνω από το όριο του υποβιβασμού και φέτος ελπίζει με τους δανεικούς του ΠΑΟ να γλιτώσει τον υποβιβασμό…

ενημερωτικά ο τόρο είχε κλείσει 90% στην ΑΕΚ, κ την επομένη ο Πανόπουλος τον έστειλε στο λιμάνι…

άσχετα που τώρα έγινε κ αυτός ολυμπιακάρας

εδιτ : τα ίδια λέμε, αλλά εφόσον Αιγάλεω έχει παίξει πολλές σεζόν Α’ εθνική με γαύρο, καλό θα ήταν οι γαύροι να μην κλαίτε κ πάρα πολύ…

παρ’όλα αυτά ο ΟΦΗ είναι η παράγκα των βάζελων : την αρνούνται μέχρι κάποιος να μπει φυλακή. αυτό δεν θα γίνει ποτέ, άρα…

Μωρέ με όλες τις ομάδες που έχει καλή σχέση ο Ολυμπιακός πληρώνει ο Σωκράτης, δεν τον έχει κατηγορήσει για κακοπληρωτή κανείς…Αλλά ως εκεί…

Α!
Τώρα το έπιασα. Σου λένε, κάτσε γιατί αν δυναμώσει περισσότερο αυτός θα γίνει άμεσα ανταγωνιστικός και άσε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο! Δεν το έλεγξαν και πήγε να πέσει. Για να επανορθώσουν το κακό που του έχουν κάνει του δίνουν παίκτες. Makes sense!

Δείχνει πουθενά τον Ηρακλή ?

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω ορισμένους. Που είναι το κακό στα πριμ για να κερδίσει μια ομάδα; Σαφώς εάν πλήρωνε κάποιος κάποιον για να κάτσει να χάσει θα ήταν μεμπτό. Πριμ για νίκη είναι θεμιτότατο.

+1

Και θα μου άρεσε να καθιερωθεί από ένα κοινό πορτοφόλι, γιατί αν οι παίκτες περιμένουν από τον πρόεδρο τους, που τους έχει κάτι χρόνια απλήρωτους, σιγά μη τους νοιάζει το πριμ…