Ε ναι,Αουρελιο και Νετο εχαναν τους παιχτες τους συνεχως(σε μερικες φασεις δεν τους εβρισκαν καν για να τους χασουν) και Ροναλντο,Γιαχιτς παραηταν αργοι για τον Ογκουνσοτο.
Ο Χαβιτο με εκανε να νιωσω οτι ξερω μπαλα χτες.
Eγώ νομίζω ότι ο Άρης θα πληρώσει κατά πολύ φέτος την μαλακία που έκανε διώχνοντας τον Μπάγεβιτς αλλά και την πεισματική του τακτική να αγοράζει οποιονδήποτε παίκτη δεν είναι Έλληνας με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια απρόσωπη ομάδα με πολλούς ξένους.
Γιατί αν χθες την Τούμπα έπαιζε ο Ολυμπιακός, όλες οι εφημερίδες σήμερα θα έλεγαν πόσο ανύπαρκτος και τυχερός ήταν, ενώ αντιθέτως για την ΑΕΚ λένε πόσο “ατσάλινη” κτλ κτλ είναι;
γιατί αν διαβάσουμε τα ποστ σας, καταλαβαίνουμε ότι ο γαύρος πρέπει να ρίχνει 5 γκολ σε κάθε ματς. ε αφού δεν το καταφέρνει, είναι ανύπαρκτος κ τυχερός…:lol::lol::lol:
αν τραυματιστεί ο ντιόγκο, θα δούμε μεγάλη μπάλα από γαύρο :lol:
δίκαιο το 1-1. αφού ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε δεύτερο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο (όταν κ ήταν καλύτερος), ήταν αναμενόμενο να φάει 1. θα έτρωγε κ δεύτερο αλλά ο Χαλκιάς τον έσωσε…
πάλι βελτιωμένη η ΑΕΚ, πάλι μέτρια. ο πελετιέρι μου άρεσε πάρα πολύ. το ίδιο κ ο Λαγός :!: για πρώτη φορά μετά από καιρό
Δεν νομίζω πως θα έκραζαν τον Ολυμπιακό οι εφημερίδες αν έκανε την εμφάνιση της ΑΕΚ στην Τούμπα. Εδώ δεν τον έκραξαν για το ματς στην Ξάνθη που όντως ήταν ανύπαρκτος και τυχερός… Αντίθετα μαγεύτηκαν όλοι με τον “πέφτω σαν τον Γιαννακόπουλο” Ντιόγκο…
Και ένα παρασκηνιάκι για πιο μικρές ομάδες: Φήμες από την Ξάνθη λένε πως ο Λίνεν θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Γερμανός βρίσκεται σε κόντρα διαρκείας με τον Χούτο και επειδή στην Ν. Σμύρνη ο Χούτος προορίζεται για την μεγάλη σημαία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια μάλλον ο Λίνεν θα χάσει σε αυτή την κόντρα.
το έχω ακούσει και εγώ αυτό (και Μπάγεβιτς ακούστηκε για Ξάνθη), αλλά δε ταιριάζει ρε συ αυτό με το στυλ της διοίκησης του Πανιωνίου μέχρι τώρα. Μέχρι τώρα μου έδιναν την εντύπωση πως τον Λίνεν τον έχουν πάνω από όλα…
Μιλάς για την διοίκηση του Τσακίρη, όχι για τον Γάλλη που έχει αναλάβει πλέον την ομάδα.
Και εκει που εδειχνε να παιρνει τα πανω του ο Πανιωνιος…
Ρε τον Εργοτέλη… Συνέτριψε και τις 2 μου ομάδες
την έφαγε τελικά την καμπάνα ο Χούτος:wink:
ΥΓ. Ποιος είναι ο Γαλλής; Ο Τσακίρης δε τον έχει ακόμα; Θα εκπλαγώ αν τον αφήσει τον Πανιώνιο, ενώ θέλει να επενδύσει τόσα στο νέο γήπεδο…
Μα ποσο καταρακτη μπορει να εχει ο εποπτης που ακυρωσε το πεντακαθαρο γκολ του Μπλανκο???#-o
Ωραιο ματσακι παντως.
Α ρε Κωσταντινου λου***να, καλομαθες 7 χρονια και τωρα βουτας μεσα στην περιοχη αισχροτερα και απο τον Κριστιανο Ροναλντο.
Μόνο ένας ΑΕΚτζής θα συνέκρινε (για οποιονδήποτε λόγο) τον Μιχαλάκη με τον Κριστιάνο! :lol:
γιαυτο ειμαστε μοναδικοι οι αεκτζηδες!!!
Με 20 βαθμούς διαφορά πρωτάθλημα φέτος να πούμε αν σταματήσουνε οι διαιτησίες της Μεγάλης Μαϊμούς
Ειναι το κοφτερο ματι! Ασε που ο Κριστιανο εχει ξεπερασει και τον Στελιος! Πατησε μια υπερτατα γελοια βουτα ο Κριστιανο στο ματς με την Τσελσι…#-o
μ’ αρεσεις 8)
«Μαντινάδες λευτεριάς»
Πάνω από 2.000 φίλαθλοι του ΟΦΗ συμμετείχαν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης της ΠΑΕ και του Φανούρη Βατσινά. Οι διαμαρτυρίες έγιναν σε ειρηνικά πλαίσια με σημαίες, πανό και συνθήματα-μαντινάδες υπέρ της «ελευθερίας του ΟΦΗ».
Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ φώναξαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ωστόσο τίμησαν την μνήμη του Θόδωρου Βαρδινογιάννη κρατώντας σιγή ενός λεπτού.
*Μπροστά από τη Νομαρχία Ηρακλείου αναρτήθηκαν δυο πανό που έγραφαν: «Πότε θα κάνει ξαστεριά?» και «Λευτεριά στον ΟΦΗ».
*Το παρών έδωσαν και οι Νίκος Μαχλάς, Κώστας Κωνσταντινίδης και Γιώργος Κουτσουπιάς.
φρεσκο νεο ε
Ναι,τους κακοπέφτουν οι παίκτες που δίνουμε κείθε κάθε χρόνο δανεικοί,ασταδιάλα βλαμμένοι κρητικοί,πρέπει να κόψουνε κάθε δεσμό με δαύτους.
Και μας ρίχνουν και 4άρες,ζωάδια