συμφωνώ.
αλλά με μαθηματική ακρίβεια θα την πατήσετε όπως την πατήσαμε.
τους φούσκωσαν τα μυαλά με το πόσο καλύτεροι είναι αφού περάσαν στους ομίλους και οι αλλοι δεν πέρασαν και μπλα μπλα μπλα.
έτσι αντι να επικεντρωθούν στο πως θα καλύψουν τις δεδομένες, ειδικά για την περίοδο, αδυναμίες απλά χαιρόντουσαν με τα εξώφυλλα.
Το ίδιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την ΑΕΚ. Η μεγαλύτερη αξία της νίκης είναι η πίστωση χρόνου γιατί η γκρίνια και τα πεσίματα μετά από νέο στραπάτσο θα τέλειωναν πιθανότατα τη χρονιά της ΑΕΚ κάπου εδώ.
Όμως, αυτό που προβληματίζει είναι πως το επίπεδο μπάλας και των 2 ήταν τραγικό. Εμείς χάσαμε και το αναλύουμε. Για τους ΑΕΚτσήδες βλέπω ότι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας λες και κερδίσαν τη Ρεάλ σε κρίσιμο παιχνίδι. Μια επίθεση πάντως με ορθολογική ανάπτυηξη δεν έκανε.
Κάτι που αντίθετα από τα λίγα που είδα έκανε ο ΠΑΟΚ. Και η Τούμπα θα είναι δύσκολη…
Δεν νομίζω ότι είπε κανείς πως η ΑΕΚ έπαιξε διαστημικό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως όλοι παραδέχθηκαν ότι απλά έπαιξε πιο έξυπνα από τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος ο Δώνης άλλωστε είπε πρώτος στην συνέντευξη Τύπου ότι όσο καλά έπαιξε αμυντικά η ομάδα άλλο τόσο κακή ήταν επιθετικά και πως στην διακοπή πρέπει να δουλέψουμε εντατικά για να το διορθώσουμε αυτό. Ο ενθουσιαμός προκύπτει από το γεγονός ότι στις συνειδήσεις του κόσμου τις τελευταίες μέρες είχε δημιουργηθεί η εντύπωση, από τα ΜΜΕ κυρίως, ότι η ΑΕΚ ήταν λίγο καλύτερη από την Λάρισα και ο Παναθηναϊκός λίγο χειρότερος από την Ρεάλ. Είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως το ματς ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά γι’αυτό και πανυγηρίζεται τόσο έντονα η νίκη. Έγω πάντως αυτό που έχω να επισημάνω για τον Παναθηναϊκό είναι ότι αυτή η ομάδα χάλασε περίπου 30 μύρια μέσα στο καλοκαίρι για να πάρει παίκτες της σειράς με εξαίρεση τον Τζιλμπέρτο Σίλβα βέβαια. Αλλά κάτι Σόουζα, κάτι Μουν και κάτι Γκάμπριελ στην ΑΕΚ ούτε που χωράνε.
Ο Ολυμπιακός για εμένα έκανε μεγάλο λάθος που δεν πήρε άλλον έναν επιθετικό ενώ και η άμυνά του μάλλον θα ήθελε καλύτερη ενίσχυση γιατί ο Αβραάμ φαίνεται πως σταματώντας να δουλεύει με τον Μπάγεβιτς σταμάτησε και να βελτιώνεται αλλά οι Ντιόγκο και Ντουντού φαίνονται υψηλού επιπέδου παίκτες πραγματικά. Τώρα η ΑΕΚ νομίζω πως έκανε τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις της περιόδου αλλά ο προγραματισμός ήταν κακός (για να μην πω ανύπαρκτος) και αυτό μπορεί να το πληρώσει (και εν μέρη το πλήρωσε ήδη με την Ομόνοια). Δεν νοείται για παράδειγμα να γνωρίζεις πως θες επιθετικό από τον Ιούνιο, οπότε και έφυγε ο Λύμπε και να τον παίρνεις στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Θεωρώ βέβαια πως ο Τζιμπούρ είναι μεγάλη μεταγραφή αλλά το γεγονός ότι τώρα θα μπορούσε να είναι έτοιμος ωστόσσο αντίθετα χρειάζεται μεγάλο διάστημα προσαρμογής χρεώνεται σαν αρνητικό. Μεταγραφάρα μεν, κακό τάιμινγκ δε.
Παιδια σημερα το βλεπω 2-0για τον ΠΑΟΚ το ματς…Το οτι η αεκ θα κανει αμαν για να βαλει γκολ στην αμυναρα μας ειναι αυτονοητο…ο παοκ πιστευω με καποιες καλες φασεις θα βαλει σιγουρα 1 γκολ,και αμα αυτο το πετυχουμε νωρις τοτε θα ρθει και το δευτερο
Ο βαζελος γιατι δεν εχανε 0-2 στο 30 ? Θα μου λυσει κανεις αυτη την απορια ?
Μετα σοβαρευτηκατε αλλα στο 1ο ημιχρονο γενικα ο Πανθρακικος με εξεπληξε!
Αυτος ο Ντιαλλο και μπροστα στο τερμα θα το εχανε [-X
Ειδα τα στιγμιοτυπα απο το Εργοτελης - Αρης.Σκορποχωρι η αμυνα σας στο πρωτο και σας τιμωρησε ο
Πατρικ.
ΑΛΛΑ ρε καρμοιρη Χαβιτο πληρωνεσαι για να τα κανεις αυτα ?