Η ώρα του λαού #1&2

Βασικά, πάρτα 3 μου. Δε θέλω ούτε ιππόκαμπος, ούτε ιπποπόταμος, ούτε ιπποκόμος.

Σε κάνα 2 εξάμηνα θα πάω εράσμους Πράγα και θα σου στέλνω φώτος. ΓΚΕΗ.

να σου στείλω εγώ μερικές που τις έχω και πρόχειρες από τα ταξίδια μου εκεί? :p:p:p

Όχι, όχι. Θααα σε πάρω σαν ιπποκόμο μου.

Γαμώ τις Τσέχες! Bleedin δεν με έχεις πουθενά!!!:lightsabre::lightsabre:

Kάνω έντιτ γιατί είσαι γκρινιάρης, και όντως ξέχασα αρκετούς…

Σιγά μην σου μιλήσω σε live…[-X

E πού’σαι Μπλήντιν, πιάσε και ένα μπουγιουρντί! Και φέρε και άλλο ψωμί!! (:*

ώχου μωρέ γκρινιάρηδες… μια λίστα είναι!
Έχω μιλίσει με τόσους πολλούς εδώ μέσα, που θα πρέπει να κάνω έντιτ κάθε 4 λεπτά, γιατί ένα (καμένο) μυαλό έχω μονάχα, και δεν σας θυμάμαι όλους… :frowning:

Δεν έπεισες…[-X[-X

:p:p:p

ok!!!

Εη, είμαι “καλό παιδί” γιούζερ! :slight_smile: δέχτερ

[SIZE=“5”]Για τα μουσικά θέματα:[/SIZE]
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> potofgold, zouglau, somnambulist, SurferRosa, Nasum, dopefiend
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Deathster, Shaman, manos87, Angmar, heatseeker, dyingfreedom, Bleedin History, Dude
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Papardelas, Angel_Death
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> potofgold
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> BAN
Πιο κολλημένος user–> BRHCP[/B]
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> manos87
Πιο επιδειξιομανής user–> δε ξερω, δεν απαντω

.

[SIZE=“5”]Για το off-topic:[/SIZE]
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> papardelas
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–>papardelas
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Deathster
Πιο τίμιος user–> Deathster, manos87, Isis
Πιο γραφικός user–> leris
Πιο δήθεν user–> δε ξερω, δεν απαντω
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> BAN, the_sufferer, Nasum, dopefiend, Deathster, Faceless_Rania
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> δε ξερω, δεν απαντω
Χρήστης με το καλύτερο humor–> δε ξερω, δεν απαντω
Πιο politically correct user–> Isis
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> δε ξερω, δεν απαντω
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> zouglau,potofgold, manos87
Πιο κάφρος user–> δε ξερω, δεν απαντω
Πιο “καλό παιδί” user–> BAN, the_sufferer, Nasum, dopefiend, Deathster, Faceless_Rania, Bleedin History, Μanos87

:expressionless:

εγω σε κανενος τη λιστα;:cry:δεν πειραζει .ουτως η αλλως δεν ειμαι και πολυ καιρο στο φορουμ:p

Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Angmar, Mule, Shadowcaster, DarthVader
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> NightSky, hopeto, potofgold, AZoSo, neue regel
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> dark_of_the_sun με μεγάλη διαφορά - καμιά φορά τον ανταγωνίζεται επάξια ο Λέρης
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> potofgold, Night
Sky
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> DarthVader, Shadowcaster, Mule
Πιο κολλημένος user–> Maria (RHCP)
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> manos87, DarthVader, Angmar
Πιο επιδειξιομανής user–> έλα ντε; Δε μου ρχεται (αλήθεια)

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Μόνο για το αλήστου μνήμης Δεσποινάκι έχω ζητήσει μπανάρισμα - όλους τους άλλους τους θέλω
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> dexter, αν και καμιά φορά είναι χαριτωμένο
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> ChrisP γιατί ούτως ή άλλως αναλαμβάνει αυτόν το ρόλο κι από μόνος του με κάθε ευκαιρία
Πιο τίμιος user–> necromayhem, Bleedin History
Πιο γραφικός user–> Αυτός ο Lucifer-πώς-τον-λένε, samis στα αθλητικά και οι Vic Vega, damnation669 όταν μπλέκουν σε πολιτικές συζητήσεις
Πιο δήθεν user–> mr_whatsisname καμιά φορά
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Bleedin History, Red Rum, freedomofrock, manos87, Thorgal (ε τώρα Lupin και plj667 δε λέω γιατί τους ξέρω κάτι αιώνες)
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Βleedin History
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Bleedin History, DarthVader, Tolkki, Therion
Πιο politically correct user–> Mule, Vic Vega, karvou
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> υπάρχουν ακόμα αιρετικοί users;
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> Red Rum (αλλά ελπίζω η παρένθεση να αλλάξει σύντομα), Bleedin History, Restless, necromayhem, outlawtorn, freedomofrock, manos87, Cozy, DarthVader
Πιο κάφρος user–> Tolkki, Therion
Πιο “καλό παιδί” user–> πάνω κάτω οι προαναφερθέντες, συν Deathster, haliseco, dude κτλ.

:|:|:|:|:|

Τι να πω. Τουλάχιστον ενίοτε είμαι χαριτωμένο ψώνιο. Σα να χρυσώθηκε λίγο το χάπι! :Ρ

Με αφορμή την παρέμβαση του δέχτσα, να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πρόβλημα με κανένανε γιούζερ, ούτε πιστεύω ότι έχει νόημα να παρεξηγηθεί κανείς με τη λίστα του οποιουδήποτε. :wink:

Εννοείται ρε. Βασικά οκ δε νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερο νόημα να παρεξηγηθεί κάποιος ας πούμε, αλλά ντάξει προσωπικά οφείλω να παραδεχτώ ότι η λέξη “ψώνιο” δίπλα στο όνομά μου ξέρω γω, μου φέρνει γέλιο :Ρ Νο χαρδ φήλινγκς πάντως ε! :hippy:

Ωχ! Ξέχασα να βάλω στην κατηγορία “πιο συμπαθητικός από κόντα” τον Κιράτζο.

Σόρι που σε ξέχασα ρε Τζον! :slight_smile:

Τατιανοστεφανιδικο τοπικ…(σιχαμερο γουρουνι γρακχε,με ειχες μονο σε κατηγορια του π@#$τσου…αλλα θα σε φτιαξω…)

:lol::lol::lol:

ΡΕ ΜΛΚ, απ’ τη μια κατινοτόπικ αλλά απ’ την άλλη γκρινιάζεις που δε σ’ έβαλα; :roll: Και πες μου δηλαδή σε ποιά κατηγορία ήθελες να σε βάλω μανάριμ. Μήπως “χρήστης που έχετε κοινά ακούσματα”; :stuck_out_tongue: