Βασικά, πάρτα 3 μου. Δε θέλω ούτε ιππόκαμπος, ούτε ιπποπόταμος, ούτε ιπποκόμος.
Σε κάνα 2 εξάμηνα θα πάω εράσμους Πράγα και θα σου στέλνω φώτος. ΓΚΕΗ.
Βασικά, πάρτα 3 μου. Δε θέλω ούτε ιππόκαμπος, ούτε ιπποπόταμος, ούτε ιπποκόμος.
Σε κάνα 2 εξάμηνα θα πάω εράσμους Πράγα και θα σου στέλνω φώτος. ΓΚΕΗ.
να σου στείλω εγώ μερικές που τις έχω και πρόχειρες από τα ταξίδια μου εκεί? :p:p:p
Όχι, όχι. Θααα σε πάρω σαν ιπποκόμο μου.
Γαμώ τις Τσέχες! Bleedin δεν με έχεις πουθενά!!!:lightsabre::lightsabre:
Kάνω έντιτ γιατί είσαι γκρινιάρης, και όντως ξέχασα αρκετούς…
Σιγά μην σου μιλήσω σε live…[-X
E πού’σαι Μπλήντιν, πιάσε και ένα μπουγιουρντί! Και φέρε και άλλο ψωμί!! (:*
ώχου μωρέ γκρινιάρηδες… μια λίστα είναι!
Έχω μιλίσει με τόσους πολλούς εδώ μέσα, που θα πρέπει να κάνω έντιτ κάθε 4 λεπτά, γιατί ένα (καμένο) μυαλό έχω μονάχα, και δεν σας θυμάμαι όλους…
Δεν έπεισες…[-X[-X
:p:p:p
ok!!!
Εη, είμαι “καλό παιδί” γιούζερ! δέχτερ
[SIZE=“5”]Για τα μουσικά θέματα:[/SIZE]
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> potofgold, zouglau, somnambulist, SurferRosa, Nasum, dopefiend
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Deathster, Shaman, manos87, Angmar, heatseeker, dyingfreedom, Bleedin History, Dude
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Papardelas, Angel_Death
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> potofgold
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> BAN
Πιο κολλημένος user–> BRHCP[/B]
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> manos87
Πιο επιδειξιομανής user–> δε ξερω, δεν απαντω
.
[SIZE=“5”]Για το off-topic:[/SIZE]
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> papardelas
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–>papardelas
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Deathster
Πιο τίμιος user–> Deathster, manos87, Isis
Πιο γραφικός user–> leris
Πιο δήθεν user–> δε ξερω, δεν απαντω
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> BAN, the_sufferer, Nasum, dopefiend, Deathster, Faceless_Rania
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> δε ξερω, δεν απαντω
Χρήστης με το καλύτερο humor–> δε ξερω, δεν απαντω
Πιο politically correct user–> Isis
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> δε ξερω, δεν απαντω
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> zouglau,potofgold, manos87
Πιο κάφρος user–> δε ξερω, δεν απαντω
Πιο “καλό παιδί” user–> BAN, the_sufferer, Nasum, dopefiend, Deathster, Faceless_Rania, Bleedin History, Μanos87
εγω σε κανενος τη λιστα;δεν πειραζει .ουτως η αλλως δεν ειμαι και πολυ καιρο στο φορουμ:p
Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Angmar, Mule, Shadowcaster, DarthVader
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> NightSky, hopeto, potofgold, AZoSo, neue regel
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> dark_of_the_sun με μεγάλη διαφορά - καμιά φορά τον ανταγωνίζεται επάξια ο Λέρης
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> potofgold, NightSky
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> DarthVader, Shadowcaster, Mule
Πιο κολλημένος user–> Maria (RHCP)
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> manos87, DarthVader, Angmar
Πιο επιδειξιομανής user–> έλα ντε; Δε μου ρχεται (αλήθεια)
Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Μόνο για το αλήστου μνήμης Δεσποινάκι έχω ζητήσει μπανάρισμα - όλους τους άλλους τους θέλω
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> dexter, αν και καμιά φορά είναι χαριτωμένο
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> ChrisP γιατί ούτως ή άλλως αναλαμβάνει αυτόν το ρόλο κι από μόνος του με κάθε ευκαιρία
Πιο τίμιος user–> necromayhem, Bleedin History
Πιο γραφικός user–> Αυτός ο Lucifer-πώς-τον-λένε, samis στα αθλητικά και οι Vic Vega, damnation669 όταν μπλέκουν σε πολιτικές συζητήσεις
Πιο δήθεν user–> mr_whatsisname καμιά φορά
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Bleedin History, Red Rum, freedomofrock, manos87, Thorgal (ε τώρα Lupin και plj667 δε λέω γιατί τους ξέρω κάτι αιώνες)
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Βleedin History
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Bleedin History, DarthVader, Tolkki, Therion
Πιο politically correct user–> Mule, Vic Vega, karvou
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> υπάρχουν ακόμα αιρετικοί users;
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> Red Rum (αλλά ελπίζω η παρένθεση να αλλάξει σύντομα), Bleedin History, Restless, necromayhem, outlawtorn, freedomofrock, manos87, Cozy, DarthVader
Πιο κάφρος user–> Tolkki, Therion
Πιο “καλό παιδί” user–> πάνω κάτω οι προαναφερθέντες, συν Deathster, haliseco, dude κτλ.
:|:|:|:|:|
Τι να πω. Τουλάχιστον ενίοτε είμαι χαριτωμένο ψώνιο. Σα να χρυσώθηκε λίγο το χάπι! :Ρ
Με αφορμή την παρέμβαση του δέχτσα, να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πρόβλημα με κανένανε γιούζερ, ούτε πιστεύω ότι έχει νόημα να παρεξηγηθεί κανείς με τη λίστα του οποιουδήποτε.
Εννοείται ρε. Βασικά οκ δε νομίζω ότι έχει και ιδιαίτερο νόημα να παρεξηγηθεί κάποιος ας πούμε, αλλά ντάξει προσωπικά οφείλω να παραδεχτώ ότι η λέξη “ψώνιο” δίπλα στο όνομά μου ξέρω γω, μου φέρνει γέλιο :Ρ Νο χαρδ φήλινγκς πάντως ε! :hippy:
Ωχ! Ξέχασα να βάλω στην κατηγορία “πιο συμπαθητικός από κόντα” τον Κιράτζο.
Σόρι που σε ξέχασα ρε Τζον!
Τατιανοστεφανιδικο τοπικ…(σιχαμερο γουρουνι γρακχε,με ειχες μονο σε κατηγορια του π@#$τσου…αλλα θα σε φτιαξω…)
:lol::lol::lol:
ΡΕ ΜΛΚ, απ’ τη μια κατινοτόπικ αλλά απ’ την άλλη γκρινιάζεις που δε σ’ έβαλα; :roll: Και πες μου δηλαδή σε ποιά κατηγορία ήθελες να σε βάλω μανάριμ. Μήπως “χρήστης που έχετε κοινά ακούσματα”;