Συνφορουμίτες μιας και το έτος πλησιάζει στο τέλος του και τους Αρκτούρους, καλείστε να ψηφίσετε όλοι για τους παρακάτω τίτλους. Ειλικρινά και καθολικά. Α, οι μέρες της ανώνυμης ψήφου πέρασαν. Μπε.
Ποιος είναι ο:
1. Καλύτερος user 2. Χειρότερος user 3. Ποιοτικότερος user 4. Πιο όμορφος user 5. User που δεν έχετε γνωρίσει και θα θέλατε. 6. Πιο καθυστερημένος/σιχαμένος user. 7. Πιο spammer. 8. Μεγαλύτερος ιντερνετοπέφτουλας.
1. Καλύτερος user -----> Telisvas. (Αγαπημένος: Powerslave) 2. Χειρότερος user -----> Rockavlon 3. Ποιοτικότερος user --> Shadowcaster 4. Πιο όμορφος user ----> snuffleeva/azza 5. User που δεν έχετε γνωρίσει και θα θέλατε. ----> Shadowcaster/sofi-k 6. Πιο καθυστερημένος/σιχαμένος user. ----> Mazestix 7. Πιο spammer. -----> Εγώ. 8. Μεγαλύτερος ιντερνετοπέφτουλας. Angel in Black.
1. Καλύτερος user -----> Kourou 2. Χειρότερος user -----> Rockavlon 3. Ποιοτικότερος user --> Shadowcaster 4. Πιο όμορφος user ----> δεν έχω δείγμα 5. User που δεν έχετε γνωρίσει και θα θέλατε. ----> Shadowcaster/montecristo/snuffleeva 6. Πιο καθυστερημένος/σιχαμένος user. ----> Socrates 7. Πιο spammer. -----> Unholy 8. Μεγαλύτερος ιντερνετοπέφτουλας. Telisvas
Καλύτερος user : telisvas (το ρεκόρ Guiness πλησιάζει), kourou
Χειρότερος user : όποιος πει ο kourou
Ποιοτικότερος user : shadowcaster/montecristo/slekkas(με κάλεσε στη γιορτή του )/kourou
Πιο όμορφος user :Θα απαντήσω μετά του αγίου slekka /kourou
User που δεν έχετε γνωρίσει και θα θέλατε. : shadowcaster/slekkas/(πολλοί ακόμα αλλά Νο1 είναι ο kourou)
Πιο καθυστερημένος user. : δε γράφτηκε ποτέ στο forum, αλλά γράφει συχνά /σίγουρα όχι ο kourou
Πιο spammer. : δεν έχω άποψη, ότι πει ο kourou
Μεγαλύτερος ιντερνετοπέφτουλας. : cozy και ότι πει ο kourou
(kourou, θα μπορούσα να έχω τα e-mail/τηλέφωνα/διευθύνσεις/ό,τι να 'ναι των:
snuffleeva,Εύα, Άννα,Deathbitch, Morgane και όποια άλλη ψηφιστεί ως η πιο όμορφη user? Βολεύομαι και με καμιά πρόσκληση. Ας μείνει μεταξύ μας αν γίνεται… )
Μα καλά, δε ντρέπεσαι! Ούτε το όνομα του kourou δε μπορείς να γράψεις σωστά; Ακούς εκεί Κούρου. Σιγά μην είναι και τυρόπιτα!
Kourou, πρόσεχε τους ύπουλους συνεργάτες σου, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την αντμινιστρατορική σου τέχνη. Να θυμάσαι ποιοι σε θυμήθηκαν στις δύσκολες στιγμές και σε πάνε περισσότερο και από όσο πάει ο telisvas τους Europe!
Πιο φλωρούμπας user: Fido_Dido (συμφωνώ με την άποψη του kourou!!!)
Θεός ο karvou… Κάνει δημόσιες σχέσεις με τ’ αφεντικό… Θα πάει μπροστά αυτό το παιδί, με τις ευλογίες της κλίκας…
Μην ασχολείσαι με τον άμπαλο που για να δει νίκη στο Champions Leage θα πρέπει να κληρωθεί στους ομίλους με τον άλλο άμπαλο (το βάζελο) και να το στήσουν…