Χωρίς πολλά πολλά, εντός οφφ τόπικ και εξαιρετικά ον τόπικ, ας πούμε μόνο ότι ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!!
Μαζευτείτε εδώ λοιπόν όσοι (δεν) μας γράφετε και έχετε ζωή και μοιραστείτε τις δακρύβρεχτες ιστορίες σας. Ή και όχι. Μαζευτείτε και όλοι εσείς που θυμάστε ή απλώς έχετε καεί δώθε μέσα, ανασύρετε παλιά θρεντς, λησμονήστε αξέχαστες προσωπικότητες, τσακωμούς, ατάκες και τα παραφερνάλια. Ή και όχι.
Ας ξεκινήσω απαντώντας στον αγαπημένο @manos87, η ανταπόκριση του οποίου με συγκίνησε βαθιά. Ας πω πως είναι αλήθεια όσα λέει και πως γέλασα πολύ ενθυμούμενη την φωτό, που αποτελεί και συλλεκτικό πια κομμάτι, καθότι πάει το μαλλί (σνιφ). Από μικρό μοδ τον θυμάμαι, όταν είχε άβαταρ τον κάρτμαν και διατυμπάνιζε παντού “respect my authoritah!” και στοχαζόταν το πόσο βαθιά τον συγκινεί το επικό μέταλ, ενώ κατά τά άλλα ακούει τις πλέον χίπστερ-αλτερνατιβ-ιντι μουσικές και κάτι μπάντες με τη λέξη γάλα στο όνομά τους. Ξανά σνιφ.
Κι ας συνεχίσω προκαλώντας τον γίγαντα @GRACCHUS_BABEUF . Αν απαντήσει, κερνάω παγωτό. Aν όχι, θα ζητήσω από τον στυλοβάτη του κινηματογραφικού σέξιο, @Lupin , να τον τραμπουκίσει. Aν φοβάται, θα αρκεστώ σε τοποθέτηση απ’τον ίδιο.
footnote (see what i did there?!) : αν ξέρει κάποιος πως στο $%&@!^δγιάολο μπορώ να κάνω quote όλο το ποστ του μάνου για να ανοίγει με αυτό το θρεντ και όχι με το λινκ, ας ομιλήσει. ευχαριστώ.
Προσπαθω να σκεφτω ποσο χρονο εχω φαει απο τη ζωη μου στο μαλακισμενο τουτο φορουμ.
Κραταω οτι με καποια ατομα απο εδω μεσα γνωριστικα και κραταω απο επαφες μεχρι φιλιες.
Επισης πρεπει να το πω κι αυτο, θελω να ξανακανω τις ιδιες κουβεντες με αποψεις που εχω 10 χρονια μετα, θα γελαγαν και τα τσιμεντα - μιλαω κυριως για τα πολιτκα
Έτσι μπράβο ρε Λέπερ! Έκανες το χρέος σου απέναντι στους ιερούς θεσμούς της πατρίδας και της οικογένειας. Όπως οφείλουν όλα τα ελληνικού αίματος αρσενικά, μην κοιτάς που κάποια ρεμάλια καθυστερούμε.