Η ώρα του λαού #1&2

Ο Lupin ειναι σιγουρα, αλλα νομιζω οχι μονος.

Και βασικα δεν εχει θετικα και αρνητικα. Εχει λογους να δεις και λογους να μην δεις την ταινια. Αναλογα που κλινεις εσυ. Ετσι το εκλαμβανω εγω.

ναι. αλλά επειδή το εχω συναντήσει και αλλού(με τους λογους να μην πας), μου την σπάει αυτό…
ειναι διαφορετικά μεσα σε ενα κείμενο και αλλιώς να το ξεχωρίζεις.

o λουπεν και ο μοντεκριστο ειναι στη στηλη.

[SIZE=“1”][COLOR=“White”]…[/COLOR][/SIZE]

^^^ χακαρισμενη απάντηση!! εγω δεν εκφράζομαι έτσι!!!

Beware the she-wolf and her bite, καλά κάνεις.
Και ποιες μπύρες μωρέ που δεν πίνεις τίποτα…! :stuck_out_tongue:

την τελευταία φορά που βγήκαμε, από ευγένεια και μόνο δεν ζήτησε να πιεί και την δικιά μου που είχε περισσέψει

[SPOILER][/SPOILER]

Ήρθε η ώρα και για τη λίστα του Damien Sandow.

[B]Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει?[/B] --> oh, don?t make me laugh?
[B]Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?[/B]–> ένας-δυο κάααατι πάνε να κάνουν, και βάζοντας τα κυάλια μπροστά στα μάτια σηκώνουν το κεφάλι και κάπου ψηλά διακρίνουν αμυδρά την προμηθεϊκή φιγούρα μου, αλλά φυσικά θέλουν ακόμα να φάνε πολλά ψωμιά για να φτάσουν το δικό μου μεγαλοφυές γούστο, οπότε δεν αξίζει (ακόμα) να αναφέρω τα νικνέημς τους… one can only hope though?
[B]Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?[/B]–> αγαπητά μου παιδιά, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ποστάρετε και ποστάρετε και όλο βλακείες γράφετε, αλλά συνεχίστε, σας ενθαρρύνω σ? αυτό, κάποια στιγμή δεν μπορεί, όλο και κάτι σωστό θα γράψετε… είναι σαν το γνωστό αξίωμα ότι αν αμέτρητες μαϊμούδες πηδάνε πάνω σε αμέτρητα πληκτρολόγια για μια αιωνιότητα, κάποια στιγμή θα συνθέσουν ολόκληρη την εργογραφία του William Shakespeare (ναι. Εσείς είστε οι μαϊμούδες. το διευκρινίζω για να είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβετε).
[B]Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?[/B]–> I said, don?t make me laugh?
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?[/B]–> υποθέτω ότι οι λιγότερο καθυστερημένοι και απολίτιστοι από σας θα ήταν το λεγόμενο ?μικρότερο κακό? για την εν λόγω κατηγορία… τώρα, δεν είμαι βέβαιος αν αυτή η ερώτηση απευθύνεται ειδικά σε μένα (καθ? ότι είμαι ασφαλώς ο μοναδικός που είναι σε θέση να υποδείξει κάποια άτομα ώστε η συντακτική ομάδα του ρόκιν να μην είναι τόσο απαράδεκτη) εν είδει απονενοημένου διαβήματος. Αν χρειάζεστε όντως τα φώτα μου (και σ? αυτό), θα το σκεφτώ.
[B]Πιο κολλημένος user[/B]–> με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο όλοι σας είστε κολλημένοι… απ? την άποψη ότι οι ορίζοντές σας είναι στενοί, το πολιτιστικό σας επίπεδο χαμηλό και η διανοητική σας ικανότητα περιορισμένη… αν μπορούσα να γυρίσω το βλέμμα μου τόσο χαμηλά ώστε να μπορώ να διακρίνω ποιός είναι πιο κολλημένος και μηδαμινός απ? όλους, θα το έκανα… αλλά λυπάμαι, δεν μπορώ… οφείλω να έχω το βλέμμα μου στραμμένο προς τον Ουρανό. Για το καλό της ανθρωπότητας. Και φυσικά και το δικό σας.
[B]Πιο ανοιχτόμυαλος user[/B]–> αν και είμαι τρομερά μετριόφρων, είμαι υποχρεωμένος να πω: εγώ. Άλλωστε αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που βρίσκομαι ανάμεσά σας σε τούτο το φόρουμ: σε μια ευγενική και Ιερή Αποστολή να σας επιμορφώσω. Να κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να ανοίξω τα μυαλά σας. Προσέχοντας, φυσικά, να μην φτάσω στο σημείο στο οποίο η δική μου μεγαλοφυία θα υποκαταστήσει τη δική σας σκέψη. Μην ξεχνάτε. Ο μόνος τρόπος να απελευθερωθείτε από τη βαρβαρότητά σας είναι να το κάνετε από μόνοι σας, ακολουθώντας το δικό μου φωτεινό παράδειγμα.
[B]Πιο επιδειξιομανής user[/B]–> είμαι βέβαιος ότι κάποιοι θα έλεγαν εμένα. Άλλωστε κάθε φωτισμένο μυαλό στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι καταδικασμένο να αντιμετωπίζει το διασυρμό, τη χλεύη, κατά βάθος τη ζήλια των κοινών θνητών τους οποίους αγωνίζεται να βοηθήσει να ανεβάσουν το πνευματικό τους επίπεδο. Αποδέχομαι στωικά τη μοίρα μου και συνεχίζω το δύσκολο μα και τόσο ευγενικό μου έργο.

[B]Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?[/B]–> αγαπητά μου παιδιά, αν και σε όλους σας, ανεξαιρέτως, αξίζει ο εξοστρακισμός από μια οποιαδήποτε κοινότητα, είτε πραγματική είτε εικονική (αυτό που έχετε συνηθίσει να αποκαλείτε με τον βαρβαρικό όρο ?ban?) δε μου πάει η καρδιά να το αποφασίσω για κανέναν σας. Δυστυχώς, είμαι υπερβολικά μεγαλόψυχος…

[B]Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?[/B]–> επαναλαμβάνω ότι το έμφυτο μίσος που αναπτύσσει η μάζα απέναντι σε οτιδήποτε την υπερβαίνει, απέναντι σε οτιδήποτε αδυνατεί να κατανοήσει, αναπόφευκτα θα οδηγήσει όλους σας να αναφέρετε το δικό μου όνομα σ? αυτή την κατηγορία… θα απαντήσω, όπως πάντα, μ? ένα συγκαταβατικό, φιλικό χαμόγελο και με την απτόητη συνέχιση της προσπάθειάς μου να σπάσω τα πνευματικά σας δεσμά.
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?[/B]–> αντικειμενικά μόνο εγώ θα μπορούσα να συντονίσω σε τούτην εδώ την εικονική κοινότητα τις προσπάθειες των πρωτόγονων ανθρωποειδών να ανακαλύψουν τα μυστικά του πνευματικού διαφωτισμού και της εξύψωσης στο επίπεδο του Ανθρώπου… ωστόσο, για το δικό σας καλό, θα είναι χρήσιμο να συμμετάσχουν σ? αυτή την προσπάθεια (κάτω, φυσικά, από τις δικές μου οδηγίες) και κάποιοι από σας, ίσως οι λιγότεροι βάρβαροι… I?m working on it?
[B]Πιο τίμιος user[/B]–> πέραν του εαυτού μου (που όμως, φυσικά, είμαι εκτός συναγωνισμού), εντοπίζω και σε κάποιους από σας μια τιμιότητα στις άναρθρες ψηφιακές κραυγές σας… μια ανυπόκριτη λαχτάρα για πνευματικό διαφωτισμό… είναι, άλλωστε, και από τους σημαντικότερους λόγους που δε σας έχω εγκαταλείψει ακόμα, παρά την αηδία που μου προκαλεί η έστω και διαδικτυακή επαφή μαζί σας. Για άλλη μια φορά, δεν έχει νόημα να κατονομάσω συγκεκριμένα άτομα, οι προθέσεις δε φτάνουν ακόμα, το επίπεδο παραμένει πολύ χαμηλό… ωστόσο, οι ελπίδες μου δεν εξαντλούνται…
[B]Πιο γραφικός user[/B]–> δυστυχώς, είσθε όλοι σας, λίγο-πολύ, γραφικοί… η βαρβαρότητα που σας διακατέχει σας έχει διαβρώσει τόσο ώστε να μην την αντιλαμβάνεστε καν, ώστε να πιστεύετε όντως ότι είστε άτομα πολιτισμένα, με άποψη για τη μουσική, την τέχνη, την κοινωνία… δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο γραφικό απ? αυτό. Μη φοβάστε, όμως. Εγώ είμαι εδώ.
[B]Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user[/B]–> είχα την ατυχία να γνωρίσω κατά καιρούς κάποιους από σας κατ? ιδίαν, όπως και να συνδιαλεχθώ με κάποιους άλλους μέσα από την αλλοτριωμένη αυτή μορφή ψευδο-επικοινωνίας που βαρβαριστί καλείται ?on-line chatting?, αυτό το υποκατάστατο της γνήσιας επικοινωνίας μεταξύ Ανθρώπων που τιμούν την ουσία του ονόματός τους… και φοβάμαι ότι δε συμπάθησα κανέναν από σας, φτωχά μου ανθρωποειδή. Είστε όλοι υπερβολικά καθυστερημένοι και δέσμιοι του πνευματικού σκότους ώστε να σας συμπαθήσει στ? αλήθεια κάποιος σαν κι εμένα. Όπως προείπα όμως, δε σκοπεύω να σας εγκαταλείψω στη μοίρα σας…
[B]Χρήστης με το καλύτερο humor[/B]–> δυστυχώς έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο μοναδικός σε τούτην εδώ την εικονική κοινότητα που έχει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση γέλωτος είμαι εγώ… οι υπόλοιποι απλά φωνασκείτε χυδαία με ασήμαντους, βαρβαρικούς αστεϊσμούς. Κάτι θα κάνουμε και γι? αυτό.
[B]Πιο politically correct user[/B]–> η έννοια της πολιτικής ορθότητας δεν είναι παρά μία ακόμα βαρβαρική πλάνη στην οποία έχετε υποπέσει ως φυσικό επακόλουθο της πρωτόγονης κατάστασης στην οποία έχετε καθηλωθεί… είμαι βέβαιος ότι για διαφορετικούς λόγους άλλοι θα κατονόμαζαν εμένα είτε ως τον πιο ?πολιτικά ορθό?, είτε ως τον πιο ?πολιτικά μη-ορθό?, ανάλογα και με την ειδική φύση της σύγχυσης που τους χαρακτηρίζει, χωρίς φυσικά να μπορούν να κατανοήσουν ότι τα κίνητρά μου στην Αποστολή με την οποία έχω καταπιαστεί δεν έχουν την παραμικρή σχέση με καμία έννοια πολιτικής ορθότητάς ή κατάργησής της…

[B]Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user[/B]–> επειδή πάνω απ? όλα πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας, πρέπει να παραδεχτώ ότι η απάντηση στην εν λόγω ερώτηση είναι φυσικά ?ουδείς?, για τον απλό λόγο ότι περιλαμβάνει την έννοια του να ?γουστάρω? κάποιον από σας… δυστυχώς αυτό, για λόγους που έχω εξηγήσει, είναι για την ώρα αδύνατον, συνεπώς η ίδια η ερώτηση καθίσταται ανούσια…

[B]Πιο κάφρος user[/B]–> μα φυσικά όλοι σας είστε κάφροι, εξ? ορισμού… όπως προείπα, δε θα ασχολιόμουν με το να σας βοηθήσω να απελευθερωθείτε από τη βαρβαρότητά σας, αν δε σας χαρακτήριζε, κυρίως, η συγκεκριμένη ιδιότητα…
[B]Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?[/B] --> αλίμονο, με κανέναν από σας δεν κάνω ?παρέα? και ούτε θα μπορούσα… άλλος είναι ο σκοπός μου εδώ μέσα. Κι ας έρχεται αναπόφευκτα μαζί μ? αυτή την προσπάθεια, και το αποτέλεσμα αυτό… η μοναξιά είναι η μοίρα των πραγματικά σπουδαίων, αυτών που στέκονται πάνω από τη μάζα…
[B]Πιο “καλό παιδί” user[/B]–> από πνευματικής και πολιτιστικής άποψης, ούτως ή άλλως, όλοι ?παιδιά? είσθε… κάποιοι δε, τηρουμένων των αναλογιών, είσθε και ?καλά?.. αυτός όμως δεν είναι λόγος για κανέναν να αισθάνεται υπερήφανος. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να γίνετε κάποτε, από ?καλά παιδιά?, Άνθρωποι με την έννοια του ?άνω θρώσκω??

…Her mystic lips tell only lies-Her hidden will to kill in disguise.
… guess again…(οκ. απαντησε ο κωστας.:D)

παω να παρω πατατάκια να δω τι έγραψε ο γέροντας απο πάνω

Το gimmick σ’ έχει καταπιεί λέμε:!:

Hey Γράκχος, είσαι γαμάτος!

^ Έχουν φτάσει και στα δικά μου αυτιά οι ιστορίες γι’ αυτόν τον “Panos” που όλοι τον σταματάνε στο δρόμο για να του εκφράσουν το θαυμασμό τους για το πόσο “γαμάτος” είναι… Πέραν του ολοφάνερα επιτηδευμένου του όλου πράγματος στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, η ίδια η χρήση του βαρβαρικού όρου “γαμάτος” και ο παραλληλισμός της εν λόγω περίπτωσης με το δικό μου άτομο, φίλτατε ignoramus, με υποχρεώνουν, εν είδει απάντησης ή αν επιθυμείς αντίδρασης σ’ αυτή σου την (αυθόρμητη ή μη, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος) εκδήλωση, να σε παραπέμψω στην απάντησή μου στην πρώτη ερώτηση της ανωτέρω λίστας:

DON’T MAKE ME LAUGH

Οχι και Λαμιωτης! Προσεχε τα λογια σου! :lightsabre:

^ Thank you, for your irrelevant opinion…

Γρακχο, πρέπει να βαριέσαι πολύ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ! Deathster, με έδωσες στυγνα, θα νιώσεις την οργή του Βασίλειου!!

αυτό σε συνδυασμό με

αυτό δημιουργεί έναν αλλόκοτο συνδυασμό μεταλλαγμένου ενήλικα με παιδικές συνήθειες που αντί για γάλα συνεχίζει να πίνει αλκοόλ:p

συγκινητική μπουχάρα (γιατί για σεντόνι μικρό είναι)
έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς με την πολιτική?

[SPOILER]ή όχι μην καταστραφείς και πολύ, καλύτερα δημοσιογράφος:p[/SPOILER]

είπαμε… 16χρονος, και μετα νήπιο …μιλαμε σε 20κατι μέρες για τα 30 μου έχω κλείσει παιδότοπο!!! θα παρταρουμε λέμε!!!

όχι ρε. στον παιδότοπο έχει κάτι ενοχλητικές που φυλάνε τα παιχνίδια και όλο παρατηρήσεις είναι. στο σπίτι καλύτερα να καθαρίζει μετά η μαμά σου τα κομματιασμένα πατατάκια κάτω από καναπέδες και έπιπλα.

[SPOILER]τώρα σώθηκες. αμα περίμενα την μάνα μου να καθαρίσει, θα με είχαν φάει οι δεινόσαυροι.
επίσης απο τα 12 μου διαλέγω έναν άνθρωπο και περνάω τα γενέθλια μου μαζί του.(παίζει να ειναι η μοναδική φορά (αντε και στον στρατό) που δεν θα τα καταφέρω)…οπότε δεν εχει πολυ σκουπίδι[/SPOILER]

η τελειοτητα σε λεξεις.