Η ώρα του λαού #1&2

:rofl: :rofl: :rofl:

Μου δίνεις ιδέες…

2 Likes

4 Likes

Θα επιχειρήσω κι εγώ μια απάντηση, κάνοντας merge τα δύο ερωτηματολόγια αφού ορισμένες ερωτήσεις του παλιού μου φαίνονται άνευ ουσίας ή επικαλυπτόμενες ή δεν θέλω να απαντήσω!

Μεγαλύτερο τρολ στο φόρουμ

Εντάξει, ο @anisixos2 παίζει μόνος του!

Ο πιο μπούμερ χρήστης

Καταλαβαίνω την αρνητική χροιά που φέρει ο χαρακτηρισμός, εγώ όμως θα πω τον @toxikos που αυτοσαρκάζεται αναφορικά με την ηλικία του σε βαθμό… αυταρέσκειας και δεν βρίσκω τίποτε το αρνητικό σε αυτό!

Καλύτερο χιούμορ

Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για τον επίζηλο τίτλο, όμως εκτιμάω αφάνταστα τις ατάκες που κατά ριπάς πετάει ο @RiderToUtopia , χώρια που και σε μετρήσιμα μεγέθη (ρεκόρ καρδουλίασης σε μεμονωμένο ποστ) να το δούμε, πάλι υπερτερεί των υπόλοιπων, οπότε τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!

Μεγαλύτερη ταύτιση μουσικών γούστων

Και εδώ είναι αρκετοί, σε μια πρώτη σκέψη θα πω τους @grul , @sotos72, @The_Black_League, @GRACCHUS_BABEUF @Sofa_King , @martian στα μη extreme, είναι κι άλλοι σίγουρα που τους εμπιστεύομαι όταν εκφράζονται θετικά η αρνητικά για κάτι, ακόμη κι αν είναι μόνο στα πεδία που έχω τσεκάρει την… αξιοπιστία τους!

Μικρότερη ταύτιση μουσικών γούστων

Μια εύκολη, επιφανειακή ανάγνωση θα έβγαζε εδώ τον @hopeto , όμως η αλήθεια είναι πως όταν γράφει για πράγματα που γνωρίζω, τον βρίσκω 100% σωστό! Υποψιάζομαι λοιπόν (με κάποια… φρίκη, το ομολογώ!) ότι πολλά από αυτά τα άγνωστα σε μένα που τον ενθουσιάζουν ίσως εμπίπτουν και στα δικά μου γούστα απλά δεν το ανακάλυψα ακόμα! Περισσότερο θα μου έκανε εντύπωση να υπήρχε κάποιος που θα ακούγαμε τα ίδια rock/metal παρακλάδια αλλά οι επιμέρους επιλογές θα ήταν αντικρουόμενες.

Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?

Far too many to mention, ας πω ενδεικτικά @The_Black_League ,@grul, @Dr.Feelgood , @Ironman1 , @SilentWinter , @Sofa_King , @38aris , γενικά όλοι λατρείες είστε όπως είχε γράψει παλιότερα γνωστός και μη εξαιρετέος user!

20 Likes