10 μπάντες που μεγαλούργησαν στα 00's

Για πείτε λοιπόν…10 μπάντες που μεγαλούργησαν στα 00’s…10 που θα θυμάστε όπωσδηποτε από τη δεκαετία αυτή…Ποιανών μπαντών είναι αξιομνημόνευτο το έργο?? 00’s = ???

Και με ποιόν τρόπο έτσι?? Ποιά άλμπουμς δηλαδή κλπ

Slipknot, enough said!

O Bonamassa που τους έγραψε όλους στα @@ του και παίζει την μουσική π γουστάρει the best way possible !:smiley:

πρέπει να ξέρετε, πριν ολοκληρώσω ποστ, ότι έχω πιει.
Άρα τα συγκροτήματα έρχονται θολά και με κεκτημένη ταχύτητα, και προφανώς αφήνω τρύπες.
και λέμε:

ANAAL NATHRAKH
AKERCOCKE
AGORAPHOBIC NOISEBLEED
CLUTCH
PIG DESTROYER
XASTHUR
ARKHON INFAUSTUS
DEATHSPELL OMEGA
SHINING
ISIS
TOOL
SLIPKNOT

Και από εκεί και πέρα μπάντες που αναμπφισβήτητα διαμόρφωσαν το σύγχρονο ήχο
EVANESCENCE
TRIVIUM
KILLSWITCH ENGAGE
DRAGONFORCE
κλπ, που δεν τα πολύ έχω, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι κάτι έκαναν σε πολύ κόσμο. ε.

edit - για το “με ποιον τρόπο” part ίσως απαντήσω σε 1-2 βδομάδες που ίσως θα’χω χρόνο… :ρ

Με το σκεπτικό αυτό θα προσέθετα mastodon που προσωπικά δεν μου λένε κάτι, αλλά και αυτοί συνέβαλαν σημαντικά στη διαμόρφωση σύγχρονου ήχου.

Το ποστ του almighty c μ’ άρεσε…Αν θέλετε γράφετε υποκειμενικά τι θα θυμάστε από τη δεκαετία και έπειτα κάτι “πιο αντικειμενικό”, όσο αυτό είναι δυνατο…Αν δε θέλετε no prob

Την ίδια λίστα την έβαλα και στα καλυτερα των 00 μιας και ακομα δεν εχω καταλήξει σε άλμπουμ. Απέκλεισα μπάντες που εχουν λιγότερα απο 3 άλμπουμ μέσα στην δεκαετιά.

Η σειρά δεν έχει σημασία.

OPETH (blackwater park, deliverance, damnation, ghost reveries, watershed)
NILE (black seeds of vengeance, in the darkest shrines, annihilation of the wicked, ithyphallic, those whom the gods detest)
KATATONIA (last fair deal gone down, viva emptiness, great clod distance, night is the new day)
ROTTING CHRIST (khronos, genesis, sanctus diabolos, theogonia)
AMON AMARTH (the crusher, versus the world, fate of norms, with oden on our side, twilight of the thunder god)
MY DYING BRIDE (the dreadful hours, songs of darkness words of light, a line of deathless kings, for lies I sire)
SYSTEM OF A DOWN (toxicity, mesmerize, hypnotize)
DARK TRANQUILLITY (haven, damage done, character, fiction)
PARADISE LOST (believe in nothing, symbol of life, paradise lost, in requiem, faith divide us death unite us)
MASTODON (remission, leviathan, blood mountain, crack the skye)

Απλή αναφορά σε κάποιες που δεν χωρεσαν στην 10αδα. Nevermore, Slipknot, Sentenced. Moonspell

*καντε και ενα θεμα με τις απογοητεύσες τις δεκαετίας.

LAMB OF GOD REEEEEE
SLIPKNOT
SYSTEM OF A DOWN…

προχειρα αυτα…θα επανελθω…

+NILE…

[QUOTE=deathakias13;810899]LAMB OF GOD REEEEEE
SLIPKNOT
SYSTEM OF A DOWN…
QUOTE]

πωπω ναι…
ντροπή! :oops:
ήταν ωραίο το τεύχος Αυγούστου του rock hard για το θέμα πάντως. έμπαζε στα ακραία μεν, αλλά είχε διαμάντια μέσα, δε. θα ανατρέξω.

διαμορφωσαν τον συγχρoνο ηχο οι dragonforce και οι evanescence?

ουσιαστικά έκανα το thread αυτό γιατί το θέμα με τα 10 καλύτερα άλμπουμ σε περιορίζει αφάνταστα…Για πάραδειγμα converge θα μπορούσα να βάλω και τρία άλμπουμ στη λίστα με τα 10 καλύτερα της δεκαετίας (αλλά θα μου γαμιόταν η λίστα), ενώ εδω μπορώ να πω απλά ότι μεγαλούργησαν στη δεκαετία

xaxax…δεν θα το ελεγα…

οι kreator μας προσφεραν φοβερες στιγμες στα 00’ς…

επισης μπορουν να προστεθουν (αν και δεν τους ακουω) οι nightwish ισως και οι arch enemy… μην ξεχναμε και amon amarth…

mars volta

κορυφαια μπαντα της 10ετιας μακραν.

qotsa
opeth
meshuggah
mastodon
tool
isis

γελαω που βλεπω το ρημα μεγαλουργησαν διπλα σε μπαντες σαν τους system of a down #-o

Ναι ρε COVERGE!!!
Και δεν είπαμε και DILLINGER ESCAPE PLAN.
και tech death - CEPHALIC CARNAGE.

worst enemy το θρεντ είναι κάψιμο, πάω για ύπνο, με έχει ήδη πιάσει υπερένταση!

@Vangelis: άνοιξε όποιοδήποτε mainstream μέσο για να δεις τι ακτιβώς έκαναν οι EVANESCENCE στα 00’s. Οι DRAGONFORCE πέρα από τρελές πωλήσεις δεν ξέρω τι άλλο έκαναν, αλλά πρέπει να σας πω πως το emo-core είναι πια γεγονός και οι TRIVIUM τουλάχιστον έχουν χριστεί METALLICA της δεκαετίας. Νά’ναι καλά και οι LAMB OF GOD δηλαδίς :-s

φιλε μου και γω καποτε γελαγα -οσο δεν φανταζεσαι… αλλα δωσε 1 ακομα ευκαιρια στο mezmerise…35 λεπτα απο τον χρονο σου… απλα ακουσε το…ασε το toxicity…mezmerise

@ φεθρυ: τι ειναι εμοκορ απολα αυτα; :expressionless:

κι εγώ έσκαλωσα λίγο

τον δικαιολογώ για τα ξύδια :stuck_out_tongue:

mr_ περιμένω ποστ σου. από περιέργεια…

Ναι βασικά και εγω δεν μπορω να καταλάηξω σε άλπουμ συγκεκριμένα. Πιο βολίκο αυτο thread σίγουρα, χωραν πιο πολλα πράγματα. Ειδικα αυτο με συγκεκριμένα συγκοτημα που γουσταρει ο καθένας και ευκολα θα γεμιζαν την μιση λίστα με τα καλύτερα.

γελαω που βλεπω το ρημα μεγαλουργησαν διπλα σε μπαντες σαν τους system of a down

Θα φωνάξω τον Καραολίδη απο το hammer να σε κυνηγαει με το δικανο.

Εγώ αυτό θεωρώ πράματα τύπου KILLSWITCH και TRIVIUM, αλλά η γουκιπίντια διαφωνεί μαζί μου :stuck_out_tongue: Αυτοί που ξεκινάνε να το παίζουν άγριοι και ξαφνικά κλαψομουνίζουν μελωδικά ρεφραίν πώς λέγονται;

πούστηδες.

Ουφφφ

Στην αρχή όπως είχες γράψει το ποστ νόμιζα ότι μίλαγες για τους dragonforce (στα πέρι emocore) και λέω WTF

Όχι βέβαια ότι θεωρώ trivium emocore αλλά ντάξει, πιο “λογικό” από dragonforce