«10»: Τα Blues άλμπουμ που δημιούργησαν το rock

καταπλικτικο αρθρο!
πραγματικα δεν λειπει τιποτα και οι πληροφοριες ειναι πολυ σωστες! 8)

παντα τετοια :smiley:

Thank you Σάκη.

Μου βγήκε η Παναγία βέβαια αλλά είναι κάτι που θα μείνει.

πολυ ωραιο αρθρο!!και δινει ολες τις πληροφοριες,εχει και πραπομπες,
και τα αλμπουμ για να ακουσεις!!μπραβο!:smiley:

εμεις σε ευχαριστουμε Αντωνη!

και αν σου πω την αληθεια σε περιμενα στην γωνια για το εαν θα βαλεις το “A man and the blues” του Buddy Guy αλλα τελικα ειναι στην παρακατω λιστα χαχαχαχα :slight_smile:

edit
κριμα στις επιροες του elmores james να μην ειναι οι Fleetwood Mack και ο Jeremy Spencer

Μπράβο για το άρθρο και από μένα. Όλοι οι κορυφαίοι μαζεμένοι και οι απαραίτητες πληροφορίες για να χαθεί κάποιος στη μαγεία αυτής της υπέροχης μουσικής.

Αντώνη σου τα έγραψα στο fb, σου τα είπα και από κοντά:
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ROCKING! 8)

Όχι μόνο είναι πολύ δουλεμένο και φαίνεται, όχι μόνο κάνει μία πολύ σωστή καταγραφή των “διακλαδώσεων” των επιρροών, αλλά δίνει και ένα σωρό αναφορές και links ώστε ο αναγνώστης να συνεχίσει το ψάξιμο μόνος του.

Τώρα που άνοιξε και ο Σάκης αυτό το θρεντ, θυμήθηκα ένα επίσης πολύ καλό εισαγωγικό άρθρο για το Blues Rock που είχε γράψει ο Σάκης πριν από πολλά χρόνια, 6-7;
Ίσως να είχε νόημα να ξαναέμπαινε ένα λινκ για εκείνο το άρθρο (και άλλα ανάλογα), σε φάση όπως το Guitar Player έχει το “Guitar Player Vault” στην κεντρική σελίδα γιατί σίγουρα το site έχει πολλούς νέους αναγνώστες από τότε και θα είναι καλό να διευκολυνθούν στο να ανακαλύψουν αυτά τα άρθρα. Για σκεφτείτε το! :wink: