1000mods || 19.12 || Gagarin 205 || Special guests Sadhus

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
GAGARIN

1000mods
Sadhus (The Smoking Community)

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου οι 1000mods ανεβαίνουν στη σκηνή του Gagarin στην πιο μεγάλη συναυλία της ως τώρα πορείας τους. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Sadhus (The Smoking Community).

Οι 1000mods έχουν καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να βρεθούν στο προσκήνιο της εγχώριας σκηνής. Ο ψυχεδελικός/heavy rock ήχος που παρουσίασαν στο ντεμπούτο άλμπουμ τους ?Super Van Vacation? κέρδισε το κοινό, με αποτέλεσμα το βινύλιο να εξαντληθεί άμεσα και να γίνει ανατύπωση. Το δεύτερο άλμπουμ τους ?Vultures? κυκλοφόρησε την άνοιξη και εντυπωσίασε.

Συγκροτήματα όπως οι Graveyard, Brant Bjork, Colour Haze, Karma to Burn τους έχουν επιλέξει για να ανοίξουν τις συναυλίες τους στην χώρα μας. Έχουν περιοδεύσει στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Η συναυλία στο Gagarin θα ολοκληρώσει την φθινοπωρινή, μεγάλη Ευρωπαϊκή περιοδεία τους, η οποία περιλαμβάνει σαράντα πόλεις (Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ισπανιά, κλπ).

Οι Sadhus (The Smoking Community) παίζουν sludge. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν εμφανιστεί με συγκροτήματα όπως οι Suma, Sardonis, Black Tusk, Maya Mountains, Stonebride, Toner Low. Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 8 Ευρώ

Εισιτήρια πωλούνται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr και τα συνεργαζόμενα καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Reload (Πανεπιστημίου 54).

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Ταμείο: 10 Ευρώ

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr και 2109636485 (12.00-17.00)

μ’αρέσει που έχεις σχολιάσει και στο ήδη υπάρχον :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=30596&highlight=sadhus