1000mods - Repeated exposure to... (2016)

Έψαξα και δεν βρήκα ανάλογο θρεντ ανοιχτό για το νέο μοντς, οπότε το ξεκινάω εγώ.
Κυρίες και κύριοι…

1000mods - Repeated exposure to…


Το οποίο κυκλοφορεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Και πριν λίγες ώρες έσκασε μύτη νέο κομμάτι στα ίντερνετς με τίτλο “The Son”. Προσωπικά με άφησε ικανοποιημένο και εδώ που τα λέμε δεν περίμενα να ακούσω τίποτα λιγότερο.

Απολαύστε υπεύθυνα: https://www.youtube.com/watch?v=b4W__gptdMI

πως και τόσες μέρες μετά την κυκλοφορία του δεν έχει γράψει κανείς άποψη ;;;

1η ακρόαση πριν λίγο και είμαι ενθουσιασμένος !!!

Από το πρώτο ριφφ κατάλαβα ότι ο δίσκος γαμάει…Πιστεύω με 2-3 ακροάσεις τις χρειάζομαι ακόμα , για ακούσω πιο προσεκτικά

Πολύ καλύτερη παραγωγή από τα προηγούμενα , αλλά και λιγότερη ψυχεδέλεια. Λείπουν τα καυλωτικά τζαμαρίσματα, τα κομμάτια πλην 2-3 εξαιρέσεων είναι straght forward …Τα επίπεδα του super van δεν θα τα ξαναπιάσουν και μάλλον δεν θέλουν απ ότι φαίνεται. Είμαι ευχαριστημένος από την μπάντα και από αυτό που πρόσφερε

ξεχωρίζω Above , The Son , Groundhog Day προς το παρόν

Ωραίο και το jam στο outro του Into the Spell που κλείνει και τον δίσκο

1 Like

εγω μπορω να πω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες κυκλοφοριες της χρονιας που περασε!!

Το εχω ακουσει παρα πολλες φορες , μου αρεσουν τα σολο, ο ηχος , αυτο το λιγο μελαγχολικο - ταξιοδιαρικο που εχουν οι στιχοι και οι φωνητικες μελωδιες!

Ευγε στα παιδια και περιμενουμε και το Live τους σε μια βδομαδα!

Μεγάλο live χτες από τους Mods στη μαγαζάρα Academy. Τίγκα από 2700 άτομα (όπως είπε ο Dani από σκηνής), με παλμό, με εκπληκτικό ήχο, με τρομερή απόδοση. Τα παιδιά έχουν στόφα μεγάλου συγκροτήματος, τους χαίρομαι πολύ. Άνετοι και με αυτοπεποίθηση, μπράβο τους. Έπαιξαν λίγο λιγότερο από δύο ώρες. Πολύ καλό και το support group των Naxatras.

1 Like

1800 - 2000 άτομα δεν είναι η χωρητικότητα του Piraeus Academy?

Ένα εισιτήριο που πήρα χτες το πρωί έγραφε 196κάτι, 198κάτι. Και πολλοί έπαιρναν απέξω. Δε νομίζω να χωράει μόνο 1800 άτομα πάντως, είναι πολύ μεγάλο το μαγαζί.

1 Like

Γαμηστερο live , Γαμηστερος κόσμος . Σίγουρα είχε πάνω από 2000 άτομα . Στο gagarin έχουμε μπει περίπου τόσοι και δεν μπορούσες να πάρεις ανάσα . Σε αυτό με τόσο κόσμο και ήσουν νορμάλ .

Παίζουν μεγάλη μπάλα τα παιδιά . Πατάνε κάτω πολλές “μεγάλες” μπάντες . Το αξίζουν τον ντόρο γύρω από το όνομα τους . Πιστεύω ότι έχουν πολλά ακόμα να μας δώσουν . Δηλώνω ενθουσιασμενος. Κοινώς , φανμποης!

γαμώ την γρίπη μου γαμώ έχασα το λαηβ

ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι θα κάνουν εμφάνιση μεγάλης μπάντας ( που είναι )

πάω να ξανακούσω το “repeated exposure” που μόνο εγώ και ο drenie έχουμε κριτικάρει, παλιοπροδότες :grin:

1 Like

Ναι καπου εκει ειναι αλλα οι εγκληματιες βαλανε αλλα 800 ατομα μεσα μπας και βγαλουν κατι παραπανω.
Γαμημενοι ηλιθιοι, για να μετακινηθεις μισο μετρο επρεπε να πηδηξεις πανω απο 20 ατομα

Κατα τ αλλα ωραιο το λαιβ, βεβαια ο τραγουδιστης πρεπει να βελτιωσει λιγο την επικοινωνια με το κοινο γιατι επικρατουσε μια αμηχανια στα διαλειμματα μεταξυ των τραγουδιων

Φοβερος ηχος στο μαγαζι γι αλλη μια φορα

Ναι αν είχα κάποιο επικριτικό σχόλιο να κάνω είναι η επικοινωνία με το κοινό. Αλλά το συγκρίνεις με τους Black Keys που θεωρητικά είναι και μεγάλη μπάντα και μπορεί να σε πιάσει νευρικό γέλιο !

Η χωρητικότητα του μαγαζιού είναι πάνω από 2000 άτομα . Οπότε το να έκοψαν παραπάνω εισιτήρια και να μην είχαν καν σημείωση έξω ότι είναι sold out το βλέπω δύσκολο. Νορμάλ ήταν τα πράγματα . Δηλαδή όπως είναι ένα μαγαζί με τίγκα κόσμο.
Όποιος δεν έχει ζήσει την φρίκη του Live των Machine Head το 2004 στο Gagarin δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι να είσαι σαν σαρδέλα! Εκεί όντως έκοψαν παραπάνω εισιτήρια από ότι χωρούσε ο χώρος .

Είπα ότι ο ήχος - φώτα κτλ ( αν και υπήρξε στην αρχή ένα προβληματάκι με το μικρόφωνο αλλά κλαϊν) ήταν και γαμώ η κουρτίνα στην αρχή έκανε το μπάσιμο της μπάντας ακόμα πιο εντυπωσιακό;
Fuck yeaaaaaaaaaaah!

@Rebel δεν έχω ακούσει λέμε άλλα πράγματα πέρα από τους ακατανομαστους !

[quote=“angel7, post:9, topic:29943, full:true”]Ναι καπου εκει ειναι αλλα οι εγκληματιες βαλανε αλλα 800 ατομα μεσα μπας και βγαλουν κατι παραπανω.
Γαμημενοι ηλιθιοι, για να μετακινηθεις μισο μετρο επρεπε να πηδηξεις πανω απο 20 ατομα[/quote]

Δηλαδή σοβαρά τώρα, υποστηρίζεις ότι χτες ο κόσμος ήταν 50% πάνω από τη χωρητικότητα του μαγαζιού;

Είχε πολύ κόσμο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ενοχλητικά.