Ξαναανοιξε ο Ατλαντις στους 105,2!

Ειμαστε στον αέρα οπως παλιά!!!

Καλή φάση… τι ακριβώς θα παίζει τώρα :stuck_out_tongue: ;

Αν είστε όντως όπως παλιά τότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Καλημέρα σε όλους,

Απο αυτό το Σάββατο, ξεκινάμε και πάλι της ωραία μας εκπομπούλα στον ΑΤΛΑΝΤΙΣ στους 105,2. θΑ Είμαστε εκεί κάθε Σάββατο 18.00 - 20.00 παρέα με τον Σάκη Φράγκο! Όπως και παλιά που καναμε το METAL INVASION έτσι και τώρα, θα παίζουμε μελωδικό heavy και hard rock αλλά όταν έχεις και τον Φράγκο δίπλα σου όλο και κάτι πιο σκληρό θα ακούγεται!!!
Γενικά πάντως είναι πολύ ευχάριστο που ένας σταθμός σαν τον ΑΛΤΑΝΤΙΣ είναι πάλι στον αέρα, γιατί πραγματικά ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ, και είχε μια επαφή με τους ακροατές του πρωτόγνωρη για τα FM. Ελπίζω να ξαναβρούμε όλους τους παλιούς μας φίλους και ακροατές, και να αποκτήσουμε και νέους!!

Τις τελευταίες 2 μέρες τον ακούω συνέχεια!Καλός όπως παλιά,μόνο που παίζει πάρα πολύ ελληνικό ροκ και λίγο ξένο(τουλ. όσο άκουσα)…Αλήθεια πώς και ξανα ανοίξατε?Περίεργο μετά από τόσο καιρό…

Τα διάφανα κρίνα σε τι είδος μπορούμε να τα κατατάξουμε?

Άσχετο πάλι…Αν βρείτε όλους τους παλιούς σας φίλους τι τους θέλετε τους νέους :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Παλιά το starview στην Κηφισιά είχε κάποια σχέση με τον Atlantis,θα υπάρξει πάλι κάτι τέτοιο???Οι παλιοί παρουσιαστές(πολλοί παλιοί,Άγγελος, Πέτρινες Ψυχές κτλ κτλ)θα είναι εκεί???

Άντε παίδες! Καλή αρχή!!!

Γεια σου ρε μεγαλε Sirjim, θα ειναι και ο Basbstelios μαζι σου;

Απ ό,τι άκουσα απο Δευτέρα 6 με 8 το απόγευμα θα κάνει πάλι εκπομπή!
Ο Χρήστος ο Κ. ήδη κάνει 10 με 12 το βράδυ.
Κ γώ απλός ακροατής είμαι αλλα πιστεύω οτι αξίζει να ξαναφτιάξουμε την παρέα του ΑΤΛΑΝΤΙΣ,γιαυτό διαδόστε το σε όσους μπορείτε!
ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2 FM!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ κάνει super επιστροφή, και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε θαυμάσια και πάλι.
Λοιπόν, Ο κος Μπασμπαγιάννης κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει το ROCK ON Music της Κυριακής! Ιδια ώρα με έμας δηλάδή 6-8 το απόγευμα, απο την ερχόμενη Κυριακή, αν δεν συμβεί κάτι έκτακτο, αρχίζει και παρέα του θα έιναι και ο Κώστας Αλατάς.
Μπάχαλο κατάσταση, με τον Μπασμπαγιάννη να είναι πάλι στα FM… αλλά να είστε σίγουροι ότι με την μούρλα που τον δέρνει, και με τέτοια συλλογή cds που έχει θα παίζει τα πιο απίθανα πράματα!
Συνοπτικά δηλαδή, το ROCK ON, θα εκμπέμπει από τον ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2 Σάββατο (Δ. Σειρηνάκης -Σ. Φράγκος) και Κυριακή (Στέλλιος Μπασμπαγιάννης -. Αλατάς) 6-8 το απόγευμα!
Καλή μας τύχη, ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Καλη επιτυχια στην παρεα του ΑΤΛΑΝΤΙΣ.

Keep on rocking!!!

Ναι, καλή μας επιτυχία… Ποιός ακούει την γυναίκα μου που θα την “κάνω” για την εκπομπή και κάθε Σάββατο…
Ετοιμάστε τους επιδέσμους γιατί θα πέσει …παντόφλα!!!

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Μήπως υπάρχει η πιθανότητα ή είναι στα σχέδια σας να εκπέμπετε κάποια στιγμή και μέσω internet;

νομιζω ότι ήδη εκμπέμπει…

τσέκαρε το Please…

Αν το βρει κανείς πάντως, που εκπέμπει απο νετ, ας ενημερώσει…

Παιδιά ο Atlantis είναι και πάλι όπως παλιά(ή μάλλον αρχίζει να παίρνει την παλιά του μορφή)και είναι άψογος!!!Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να καταλάβω γιατί τις πιο πολλές ώρες της ημέρας παίζεται ελληνικό ροκ και μάλιστα τα τραγούδια που παίζατε και παλιά…Τι διάλο δεν προστέθηκαν αξιόλογα κομμάτια στην ελληνική ροκ σκηνή ή μήπως είναι αρχή ακόμα και τώρα φτιάχνεται το πρόγραμμα…Πάντως ΜΠΡΑΒΟ έλειπε ένας τέτοιος σταθμός…

Sirjim η ιδιοκτησια ειναι η ιδια ο Μιχαλης;

Ναι, ο Μιχάλης είναι…