11/4 hexis - narcan - hedvika - im gort live υπόγα καλλιδρομίου 94

“Τον Ιούνιο που μας πέρασε, η Λέσχη Υπογείως στη Καλλιδρομίου 94 αντιμετώπισε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στα 11 χρόνια της ιστορίας της. Μέσα από δυσκολίες μαζευτήκαμε, εργαστήκαμε πάρα πολλές ώρες και μέρες και, με χρήματα από τις ταλαιπωρημένες μας τσέπες, ξαναφτιάξαμε τη Λέσχη από την αρχή. Θέλουμε τη βοήθεια όλων για να συνεχίσει η Λέσχη δυναμικά όπως πάντα. Ας στηρίξουμε τα Live και τις κατά καιρούς εκδηλώσεις. Η ώρα έναρξης που θα αναφέρεται στην αφίσα θα ισχύει αυστηρά. Ας στηρίξουμε το Bar της Λέσχης και όχι την τσέπη του καθόλου φιλικού ψιλικατζή στη γωνία. Ας κρατήσουμε το χώρο καθαρό, διότι είναι μεν αυτοδιαχειριζόμενος αλλά όχι αυτοκαθαριζόμενος. Ας τιμήσουμε το κουτί οικονομικής ενίσχυσης στην είσοδο. Είναι προϋπόθεση της ύπαρξης και της αυτονομίας μας.”
Λέσχη υπογείως στη Καλλιδρομίου 94.

εντάξει… εγκεφαλικό με HEXIS !!

sponsored by ΥΠΟΓΑ!

Για πάμε λίγο λέμε

στο live θα παιξουνε και απο το νεο δισκο αυτοι?επειδη εχω δει κατι βιντεακια που ειναι πιο hardcore εκεινα που παιζουν live.

μας είπαν να φέρετε αλλαξιές.

θα χεστούμε πάνω μας?

Γενικα, χτες Πατρα παιξαν μονο απο το καινουριο (ετσι μου 'πε φιλος, που τους ακουει τουλαχιστον :p, γιατι εγω δεν ειμαι και τοσο φαν του ειδους).

Παντως, το σοου τους ειναι καλοστημενο και στο συντομο σετ τους υποστηριζουν αυτο που κανουν αψογα.

Φώτα και καπνός στην υπόγα? Όχι, όχι, και ξανά όχι.[-X

Ηedvika απελπιστικοί.

Συμφωνώ για το πρώτο σκέλος. Είναι εύκολο να μας εξηγήσεις το δεύτερο όμως?

Έπαιξαν πολύ δυνατά και σκοτεινά, δημιουργώντας ένα έντονο αίσθημα απελπισίας και συντέλειας, σε συνδυασμό με το χαρακτήρα και το ύφος του χώρου, κάτι που αναδείχτηκε και στο νέο κομμάτι τους με αρκετά πιο doom κατεύθυνση.