15/3 Universe217 "Never" Release live party + guests @ An Club

UNIVERSE217 “Never” live παρουσίαση δίσκου
+guests TBA

Παρασκευή 15 Μαρτίου στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Είσοδος: 5 ευρώ

Το ?Never? κυκλοφορεί σε βινύλιο και CD από την Catch The Soap, στις 13 Μαρτίου.

Η live παρουσίαση του δίσκου θα γίνει την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο An Club στην Αθήνα, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν ημερομηνίες συναυλιών στην υπόλοιπη χώρα.

Το πολυαναμενόμενο ?Never? είναι το τρίτο full-length album των Universe 217 και αποτελεί άλλο ένα ισχυρό πειστήριο για το γεγονός ότι αυτό το συγκρότημα είναι μία ιδιαίτερη έως μοναδική περίπτωση όσον αφορά τα δεδομένα του σκληρού ήχου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Το down-tempo ύφος του δίσκου, κινείται εκεί όπου το doom metal συναντιέται με επιρροές από πιο πειραματικές αλλά και μελωδικές φόρμες του rock φάσματος, καταλήγοντας σε εκρήξεις που αγνοούν τους κανόνες περί μουσικότητας ή εκτελεστικής αρτιότητας, και σε συνδυασμό με τη δυναμική φωνή της Τάνιας (η οποία σε αυτό το album ηχεί ωριμότερη και πιο ευέλικτη από ποτέ), προκύπτει ένα αποτέλεσμα στο οποίο ο heavy ήχος αποτελεί το όχημα με το οποίο ο ακροατής βιώνει, μέσω των συνθέσεων, μία ατμόσφαιρα μετωπικής σύγκρουσης με άβολες συναισθηματικές καταστάσεις, εκεί όπου τα πράγματα σταματούν να είναι διαχειρίσιμα, ο έλεγχος αρχίζει να χάνεται και ως μόνη διέξοδος φαντάζει η προσδοκία ενός εκστατικού παραληρήματος.

Οι Universe 217 είναι ένα από τα πλέον δραστήρια συγκροτήματα του σκληρού ήχου στην Ελλάδα, με πάρα πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την επικράτεια της χώρας αλλά και σταθερά συχνή δισκογραφική παρουσία. Οι συναυλίες τους σχεδόν πάντα προκαλούν αίσθηση, είτε πρόκειται για live με άλλα ελληνικά σχήματα, είτε “ανοίγοντας” για διεθνή ονόματα (Amenra, Anathema, Madder Mortem, Om, Saint Vitus, Scott Kelly, Wovenhand), είτε για εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ (March Metal Day 2007, Rockwave 2008 ). Η δισκογραφία τους περιλαμβάνει 2 albums (?Universe 217? ? 2007, ?Familiar Places? ? 2011), ένα ΕΡ (?II? ? 2009) κι ένα split 7?? single με τους Lucky Funeral (2009), ενώ τώρα έρχεται να προστεθεί σε αυτήν η νέα δουλειά της μπάντας, με τίτλο ?Never?.

Tracklist:

Mouth (04:55)
Enter - Μark Μy World (05:53)
Stay (03:20)
Gravity (02:45)
Harmless (04:05)
She electrified (13:55)
Never (07:05)

Συνολική διάρκεια: 41:58
Ημ/νία κυκλοφορίας: 13/03/2013
Catalog # CTSOAP019

facebook event page:

Universe217:


http://www.youtube.com/user/Universe217band

An Club:


Catch The Soap:
http://www.ctsprods.com/
http://www.ctsprods.com/store/en/

Από τις 13/3 το Never θα είναι διαθέσιμο σε βινύλιο και CD στο store της CTS: http://www.ctsprods.com/store/en/

.

Θα τιμήσουμε…

Καλεσμένοι των Universe217 οι Yellow Devil Sauce και Super Puma

Και το poster της συναυλίας

Εννοείται πως θα πάμε! Δεν χάνεται τέτοια γκρουπαρα!

Ωραία αφίσα, θα ναι ωραιότερη στον τοίχο μου.

Στο release live party με είσοδο 5? θα έχετε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να αποκτήσετε το special limited edition CD “Never” με άλλα 5?!!
Η τιμή του βινυλίου θα είναι χαμηλή ως έχει στα 12? και θα υπάρχει και νέο σχέδιο t-shirt σε μαύρο χρώμα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Σας περιμένουμε!

Σημερα :yahoo:

Ιδια μερα με therapy? βρηκατε να το κανετε? :stuck_out_tongue:

Universe217 + Yellow Devil Sauce = winwin. Κλασσικα καταφερα να χασω ολες τις συναυλιες των Universe217, ντροπη και αισχος μου, θα τα καταφερω αποψε ομως. Yellow Devil Sauce ειδα μαζι με Tardrive Dyskenesia, εκπληκτικοι επισης. Ελπιζω να βρω και τα προηγουμενα σιντακια των Universe217, τα λεμε εκει!

Τρίτη φορά βλέπω τη μπαντάρα αυτή το τελευταίο 6μηνο και για ακόμα μια φορά μάγεψαν. Φανταστικός ο νέος δίσκος, δύναμη και ανατριχίλα συγχρόνως. Απίστευτη η ερμηνεία του Never και του Insane, μας πήρε λίγο τα μυαλά η Τανιούλα.

Και το βινύλιο που τσίμπησα εννοείται μια άσπρη ομορφιά. :slight_smile:

Τους έχω δει καμιά δεκαριά φορές και αυτή μάλλον ήταν με διαφορά η καλύτερή τους εμφάνιση.

οι SuperPuma εμφανίστηκαν με νέο τραγουδιστή ?

Οι Universe217 μαζι φυσικα με τους Yellow Devil Sauce απλα δεν υπηρχανε χτες.
Τους Yellow Devil Sauce τους ειδα για δευτερη φορα, επειτα την πρωτη φοβερη συναυλια τους με τους Tardrive Dyskenesia και χτες παιξανε ακομα καλυτερα. Πολυ δυναμικη παρουσια, απεδειξαν για ακομα μια φορα πως η εγχωρια σκηνη μπορει και κοιταει στα ματια αντιστοιχες του εξωτερικου.
Για τους Universe217 τι να πω τωρα… Τοσο καιρο ηθελα να παω να τους δω, χτες τα καταφερα. Συμφωνα με αρκετους που ζησαμε την εμπειρια τις χτεσινης τους εμφανισης, πιθανοτητα ητανε και η καλυτερη τους.
Μπορουνε να πουνε αρκετοι πως ειναι συγκροτημα επιπεδου απο το εξωτερικο, η αληθεια ειναι ομως πως πολλοι (παρα πολλοι ισως) του εξωτερικου θα θελανε να ειναι περιπου σαν τους Universe217. Δεν υπερβαλω. Απλα ειμαι πολυ χαρουμενος που ημουν παρων στο σχεδον γεματο ΑΝ, με παραδοξα καλο ηχο και ολο αυτο το υπερθεαμα της βραδιας…
Πηρα και ολα τα σιντι τους που επρεπε και ηθελα να τα παρω καιρο, το λιγοτερο ισως για ενα σπουδαιο συγκροτημα. Δεν μου μεινανε για τους Yellow Devil Sauce, ελπιζω σε συντομη κοινη επανεμφανιση τους συντομα για ολους τους λογους!
Λασπη και βουρκο στο “εντεχνο” τους.
Αυτα.

Στο σχεδόν γεμάτο ΑΝ;
Απογοητευτικά λίγος ήταν ο κόσμος για τέτοιου είδους λάιβ. Σχετικά γεμάτος ήταν μόνο ο χώρος μπροστά από τη σκηνή. Αλλιώς αριστερά και δεξία ήταν άδειος τελείως.

Δεν εχω καταλαβει ποσους πραγματικα χωραει το ΑΝ. Απο τελευταια παραδειγματα, πχ στους Primordial χωρουσε παραπανω μονο ο αερας, ενω στους Samsara Blues Experiment, αν και sold out, συγκριτικα ητανε αδειο με τους Primordial. Μπορει και να εχεις δικιο, σκεφτομαι που μεχρι και το τελος περιπου των Yellow Devil Sauce δεν ητανε (κακιστως) ουτε το ενα τριτο του κοσμου μεσα.

ο κόσμος ήταν γύρω στα 300 άτομα … να σημειωθεί το πραγματικά υπέροχο cd των superpuma που δεν το πήρε χαμπάρι πολύς κόσμος έτσι όπως ήταν καμουφλαρισμένο ( ταχυδρομικός φάκελος με 36 σέλιδο βιβλίο-κομικ Α5), οι οποίοι όντως έπαιζαν με διαφορετικό-νέο τραγουδιστή, αν και παλιό τους γνώριμο . Τα υπόλοιπα … ε, ό,τι ειπώθηκε πάνω κάτω … :smiley: