15YEARS EVACUATE PRODS! NIGHTSTALKER/DEUS EX MACHINA/LAST DRIVE etc 18/3/2015 AN Club

Χαμός θα γενεί ρε Αθηνέζοι κουφάλες :stuck_out_tongue:

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΝ CLUB! - 15 YEARS EVACUATE PRODS!

NIGHTSTALKER / DEUS EX MACHINA / LAST DRIVE / DISTORTION TAMERS / BENT BY SORROW / DARKSTAR / NARSHISH (New band with special members ) / SPEEDBLOW + more!

Μάρτιος 2000!, κατεβαίνω να σκαλιά του ιστορικού liveδικου των Εξαρχείων, στη σκηνή βρίσκονται η Κρίστι Στασινόπουλου με τον Στάθη Καλυβιωτη και η ατμόσφαιρα είναι ονειρική!
Εγώ προσπαθώ να κατευνάσω τα νεύρα μου. Μόλις είχα παραιτηθεί από τη δουλειά μου και συζητώ με τον Κουτσουμπά περί αυτού , ο οποίος μου λέει να έρθω τη Δευτέρα το πρωί στο σπίτι του και ότι ίσως έχει κάποια δουλειά για μένα στο γραφείο του ΑΝ.
Δευτέρα πρωί, βρίσκομαι στο σπίτι του Πέτρου, έτοιμη να αναλάβω τα νέα μου καθήκοντα, για τα οποία δεν είχα την παραμικρή ιδέα ποια θα ήταν.
Μου λέει λοιπόν? ταΐσε το σκύλο, φτιάξε μου καφέ και μετά πήγαινε στο γραφείο του ΑΝ να το καθαρίσεις.
Ακολούθησα πιστά τις διαταγές του με ένα τεράστιο ερωτηματικό να αιωρείται πάνω από το κεφάλι μου και όταν κάποια στιγμή τελείωσα, του το ανακοίνωσα με χαρά και ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω για νέες περιπέτειες. Εκείνος όμως μου είπε, φύγε τώρα και έλα αύριο πάλι?
Αυτό συνεχίστηκε για 15 μέρες σχεδόν. Κάθε μέρα, τάιζα τον Ολαφ, έφτιαχνα καφέ και καθάριζα το γραφείο?. ώσπου ένα πρωί πάω και του λέω?.
?ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΕΣ’?
και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Από τότε πέρασαν 15 χρόνια γεμάτα από συναυλίες, όμορφες αλλά και άσχημες συνεργασίες, έντονα συναισθήματα, δάκρυα, θυσίες, χτυποκάρδια, άγχη, αγάπη, χαρά, μεθύσια, πάθος, φεστιβάλ, , φρέσκες μπάντες, ιστορικά συγκροτήματα, νέες φιλίες?..

Αν μπορούμε να πούμε πως υπάρχει λατρεία σε 4 τοίχους, τότε θα τολμήσω να πω πως ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΙΑ!

Είναι πολύ δύσκολο να ευχαριστήσω όλους εσάς, είστε αμέτρητοι? δεν μπορώ όμως να μην αναφέρω τον Πέτρο Κουτσούμπα, που είδε αυτό το κάτι σε μένα και μου παρέδωσε τα ηνία του ποιο ιστορικού συναυλιακού χώρου, όλη την ομάδα του ΑΝ, ειδικά τον Makis Petratos (ο καλύτερος ηχολήπτης!!), τον Kostas Filippidis (δευτερος καλύτερος ηχοληπτη), τον Dimitris Petsinis (η κινητή εγκυκλοπαίδεια του rock και εξαιρετικός συνεργάτης) και τον Τάκη (που κατάφερε και κράτησε τον χώρο μέσα από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες).

Με την αφορμη των 15 μου χρόνων λοιπόν, την ΠEMΠΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ, διοργανώνω ένα μεγάλο πάρτυ, στο οποίο θα με τιμήσουν σπουδαίοι μουσικοί, συγκροτήματα και φίλοι!!!
Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν όλες οι πληροφορίες?.